23948sdkhjf

Brauer till UITP

Västtrafiks marknads- och försäljningschef Maria Björner Brauer har utsetts till vice ordförande i UITP:s marknadskommitté.

UITP, International Association of Public Transport, är den internationella intresseorganisationen för kollektivtrafik, med medlemmar världen över.

— Det betyder att vi får ännu större möjligheter att lära av och bidra till utvecklingen av kollektivtrafik i andra stora städer världen över. Västtrafik ligger i framkant av utvecklingen på flera områden, bland annat hur vi jobbar med kunddrivet partnerskap och med marknadsföring genom våra provåkarkampanjer, säger Maria Björner Brauer, marknads- och försäljningschef på Västtrafik och nytillträdd vice ordförande i UITP:s marknadskommitté.

Maria Björner Brauer blir den andra från Västtrafik att inneha en förtroendeposition inom den internationella kollektivtrafikorganisationen. Sedan tidigare är Västtrafiks vice vd, Roger Vahnberg, Vice Ordförande för UITP och Ordförande för Organising Authorities Division.

Maria Björner Brauer har varit marknads- och försäljningschef på Västtrafik sedan 2010. Hon har tidigare erfarenhet från bland annat TV4 Sverige.

FAKTA/UITP

Förkortningen står för ”Union internationale des transports publics”, ungeför Internationella unionen för persontrafik och den grundades i Bryssel redan 1885. Det är en sammanslutning för trafikföretag och huvudmän inom kollektivtrafiken. Organisationen har cirka 110 medlemmar världen över. Läs mer på UITP:s hemsida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.253