23948sdkhjf

Bruzelius till Resia

Lisa Karlsson Bruzelius blir ny CCO på Resia Travel Group – Hon kommer närmast från Moderna försäkringar.

Det är fantastiskt att få möjligheten att jobba med något så lustfyllt som resor. Resebranschen var tidigt ute med digitaliseringen och det förändrade köpbeteendet ställer nya villkor för kundupplevelsen. Jag ser stora möjligheter i den förändringsresa som Resia har påbörjat, och det ska bli spännande att få utveckla semestererbjudandet vidare, säger Lisa Karlsson Bruzelius, tillträdande CCO, Chief Commercial Officer, på Resia Travel Group.

Som CCO kommer hon att ansvara för Resia Travel Groups semesterreseerbjudande genom varumärkena Resia, Resfeber och Box Office. Det huvudsakliga uppdraget är att utveckla kundupplevelsen och en sömlös kundresa, oavsett om den slutar eller börjar i en mobil eller i en fysisk butik. 

Lisa Karlsson Bruzelius hade innan sitt uppdrag i försäkringsbranschen ledande roller inom Telenors försäljningsavdelning. 

- Lisa har en mycket spännande bakgrund och hennes erfarenhet av förändrings- och omniarbete inom telekombranschen är mycket värdefull för det tranformationsarbete vi är mitt uppe i. Inom semesterresor handlar det om att erbjuda en helt ny kundupplevelse, något som omfattar allt från säljarens roll till butikskoncept, digitala plattformar till nya reselösningar. Jag ser fram emot att Lisa kommer in med sin spetskompetens och tar vårt arbete ett steg längre, säger Eva Moen, vd på Resia Travel Group.

Retail är något som ligger Lisa Karlsson Bruzelius varmt om hjärtat.

- Jag lockas verkligen av att åter igen få jobba inom ett retailbolag med butiker. Det är något visst med butiksperspektivet i en omniaffär. Det är dessutom väldigt spännande att Resia Travel Group har en så tydlig styrning utifrån koncernens värderingar. Det tycker jag är både roligt och viktigt, säger Lisa Karlsson Bruzelius.

Lisa Karlsson Bruzelius kommer att ingå i Resia Travel Groups koncernledningsgrupp och tillträder sin nya roll i juni.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203