23948sdkhjf

Missade Busstorget 2018?

Misströsta inte om du råkar tillhöra dem som missade årets branschmöte, titta på filmen från Busstorget 2018 och se till att komma till Busstorget nästa år - Filmen finns i den här notisen!

I filmen berättar deltagare, utställare och arrangörer om sina upplevelser. Busstorget 2018 arrangerades av Sveriges Bussföretag samt busstillverkarna Mercedes, EvoBus, Neoplan, MAN, Scania, Volvo och VDL och tidningarna Resforum och Trafikforum.

Om du missade Busstorget i år så kanske det är dags att i tanken planera in ett deltagande 2019, det är forum som är väl värt ett besök. På Busstorget diskuteras aktuella ämnen med fokus är på turist- och beställningstrafik. Målgruppen är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. Busstorget är ett ambulerande event, det kommer att genomföras nästa år men ännu vet ingen var.

I år var Busstorget på Selma Spa i Sunne 13-14 april. Busstorget 2018 kombinerade visning och provkörning av bussar, intressanta seminarium, olika utställare och en herrgårdsmiddag med tillhörande mingel för alla deltagare i den vackra miljön runt Selma Spa i Sunne. I anslutning till Busstorget passade också flera regionala bussbranschföreningar på att hålla sina årsmöten. Bussföretagare, fordonstillverkare och utställare fick chansen att mingla med kollegor och intressenter i branschen. Branschmedia i form av oss på tidningarna Resforum och Trafikforum, samt andra kollegor i branschen fanns också på plats och skrev reportage.

Vi ses väl på Busstorget 2019?

Ta del av filmen här, Busstorget 2018

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081