23948sdkhjf

Missade Busstorget 2018?

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Misströsta inte om du råkar tillhöra dem som missade årets branschmöte, titta på filmen från Busstorget 2018 och se till att komma till Busstorget nästa år - Filmen finns i den här notisen!

I filmen berättar deltagare, utställare och arrangörer om sina upplevelser. Busstorget 2018 arrangerades av Sveriges Bussföretag samt busstillverkarna Mercedes, EvoBus, Neoplan, MAN, Scania, Volvo och VDL och tidningarna Resforum och Trafikforum.

Om du missade Busstorget i år så kanske det är dags att i tanken planera in ett deltagande 2019, det är forum som är väl värt ett besök. På Busstorget diskuteras aktuella ämnen med fokus är på turist- och beställningstrafik. Målgruppen är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. Busstorget är ett ambulerande event, det kommer att genomföras nästa år men ännu vet ingen var.

I år var Busstorget på Selma Spa i Sunne 13-14 april. Busstorget 2018 kombinerade visning och provkörning av bussar, intressanta seminarium, olika utställare och en herrgårdsmiddag med tillhörande mingel för alla deltagare i den vackra miljön runt Selma Spa i Sunne. I anslutning till Busstorget passade också flera regionala bussbranschföreningar på att hålla sina årsmöten. Bussföretagare, fordonstillverkare och utställare fick chansen att mingla med kollegor och intressenter i branschen. Branschmedia i form av oss på tidningarna Resforum och Trafikforum, samt andra kollegor i branschen fanns också på plats och skrev reportage.

Vi ses väl på Busstorget 2019?

Ta del av filmen här, Busstorget 2018

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hemester i Skåne

Utomhusmatlagning på Västkusten

Rymden på Stockholms Kulturfestival

Rymden är årets tema på Stockholms Kulturfestival som går av stapeln 13-17 augusti – något att pricka in för temaresan till Stockholm under sensommaren.

1

Scandorama och Ölvemarks ökar

Back för Tallink Grupp

Jikander till Birka

Birka Cruises rekryterar Sabrina Jikander som andre styrman - hon kommer senast från en befattning som voyage operator på Eukor Car Carriers.

Nyhetsbrev

Strand vd för Visit Stockholm

Arkiv

"Kryssarna dödar 100 i förtid"

Många ville döpa Vikings fartyg

Intereuropeisk tågbokning öppnas

Snart smyglanseras en ny bokningstjänst för tågresor från Sverige till hela Europa – det ska bli lika enkelt som att boka flygresor på nätet, lovar Crewcom som ligger bakom tjänsten.

Fler tåg till kontinenten 2020

Nästa år ska det gå lättare att åka tåg från Sverige till Europa via Köpenhamn – det är i alla fall SJ:s målsättning inför 2020, ett spårbundet resealternativ för dem som vill välja bort flyget.

Lyckad volontärturism på Färöarna

Under helgen 26-28 april samlades 100 volontärer från 25 olika länder på Färöarna för att rusta upp destinationen inför den kommande turistsäsongen.

Flygledning på distans

Uppåt för turistbussen

Lahrin och Dahl till Visit Sweden

Jenny Lahrin, Mattias Dahl och Mats Hedenström tillträder som nya medlemmar i styrelsen för Visit Sweden – det står klart efter organisationens årsstämma.

Kryssningspremiär i Stockholms Hamnar

Peterson tar över EACT

Nu snurrar Skywheel of Tallinn

Skywheel of Tallinn har officiellt öppnats för allmänheten – attraktionen blir stadens nya landmärke och är dessutom första pariserhjulet som byggts på ett tak.

Turistbussen är klimatsmart

Att åka turistbuss på sin semester är ett av de mest klimatsmarta sätten att resa på – ett faktum som Scandorama och Ölvemarks Holiday använder i sin marknadsföring.

Svag krona - chans för turismen

Kronan faller vilket gör Sverige till en attraktivare destionation för inkommande turism – regeringen gillar läget och ska nu storsatsa för att få hit fler turister från utlandet.

Lindstål till Stockholms Hamn

Turistbussen kräver mer

Sveriges Bussföretags TURBO-grupp tog upp frågan om bland annat bussbälten som kärvar och de extra krav som gäller för den som ska köra en turistbuss.

Nya glasögon för Transportstyrelsen

Branschen har länge mött kalla handen i sitt möte med Transportstyrelsen - men på Busstorget i Tylösand verkade det som om myndigheten äntligen bytt glasögon.

Nya villkor för bussresor

Nu blir det nya villkor för beställning av bussresor – det ska bli enklare att få ersättning för skador som uppkommer i samband med bussresor.

Bussar för Snälltåget

Lenman ny flygplats-vd

Grönberg tar över Göteborg & Co

Bengtsson till Buhres på Kivik

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.144