Missade Busstorget 2018?

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Misströsta inte om du råkar tillhöra dem som missade årets branschmöte, titta på filmen från Busstorget 2018 och se till att komma till Busstorget nästa år - Filmen finns i den här notisen!

I filmen berättar deltagare, utställare och arrangörer om sina upplevelser. Busstorget 2018 arrangerades av Sveriges Bussföretag samt busstillverkarna Mercedes, EvoBus, Neoplan, MAN, Scania, Volvo och VDL och tidningarna Resforum och Trafikforum.

Om du missade Busstorget i år så kanske det är dags att i tanken planera in ett deltagande 2019, det är forum som är väl värt ett besök. På Busstorget diskuteras aktuella ämnen med fokus är på turist- och beställningstrafik. Målgruppen är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. Busstorget är ett ambulerande event, det kommer att genomföras nästa år men ännu vet ingen var.

I år var Busstorget på Selma Spa i Sunne 13-14 april. Busstorget 2018 kombinerade visning och provkörning av bussar, intressanta seminarium, olika utställare och en herrgårdsmiddag med tillhörande mingel för alla deltagare i den vackra miljön runt Selma Spa i Sunne. I anslutning till Busstorget passade också flera regionala bussbranschföreningar på att hålla sina årsmöten. Bussföretagare, fordonstillverkare och utställare fick chansen att mingla med kollegor och intressenter i branschen. Branschmedia i form av oss på tidningarna Resforum och Trafikforum, samt andra kollegor i branschen fanns också på plats och skrev reportage.

Vi ses väl på Busstorget 2019?

Ta del av filmen här, Busstorget 2018Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Dags för fest i Flunsåsparken

Färjeföretaget kan vinna pris för sin detaljhandel

Tallink nominerade till Fronter Awards

Pasma till Scandic

Flyktingopera på Drottningholm

Unik modell av Kungsholm

Bra juli för Tallink

Nyhetsbrev

Filma och vinn ett seminariepass till UITP 2019

Är du bäst på att skapa en film på max tre minuter och presentera goda exempel från den nordiska kollektivtrafiken? Tveka i så fall inte utan skicka in ditt bidrag senast den 24 september. Tio filmer kommer nomineras och klippas ihop till en längre film som premiärvisas på Persontrafik 2018. Filmen blir sedan den samlade nordiska kollektivtrafikbranschens utmaning inför UITP Global Summit 2019 i Stockholm. Filmerna kommer bland annat visas på Persontrafik 2018, persontrafik.se och rt-forum.com.

Arkiv

Nu gäller nya paketreselagen

Den nya paketreselagen bygger på det starka konsumentskyddet som länge funnits i Sverige och gäller från 1 augusti i hela EU - För svenska researrangörer blir det nästan inga förändringar alls enligt branschens bedömare.

Regelrytteri hämmar besöksnäringen

Sveriges besöksnäring befinner sig i snabb tillväxt och är en av de största branscherna totalt sett – Men regelrytteri och krångel sätter krokben för utvecklingen, det konstaterades på ett seminarium i Visby 5 juli.

Flygresorna oförändrade i juni

Träningsresor - ingen trend

Romfestival i Dominikanska republiken

Uppåt för storstadsresor

Städer som Berlin, Rom och Budapest har fått ett uppsving under första halvan av 2018 – Det rapporterar gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss.

Medelhavslyx i Sverige

Isberg ny chef

Midsommar på danska

Brasor, sång och stora festmåltider - Danskarnas svar på midsommar, Sankt Hans aften, innebär stor fest i hela Danmark, även gruppresearrangörer kan sikta på den helgen, läs här!

Danskt VM - även för svenskar

Capçanes grottmålningar

Kulturnatt i Tel Aviv

Svenskar är väderberoende

Få saker engagerar svenskarna så mycket som sommarvädret – Oro för dåligt väder får många att boka in semester på vädersäkra destinationer, läs om det här!

Sänd till en kollega

0.185