Missade Busstorget 2018?

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Misströsta inte om du råkar tillhöra dem som missade årets branschmöte, titta på filmen från Busstorget 2018 och se till att komma till Busstorget nästa år - Filmen finns i den här notisen!

I filmen berättar deltagare, utställare och arrangörer om sina upplevelser. Busstorget 2018 arrangerades av Sveriges Bussföretag samt busstillverkarna Mercedes, EvoBus, Neoplan, MAN, Scania, Volvo och VDL och tidningarna Resforum och Trafikforum.

Om du missade Busstorget i år så kanske det är dags att i tanken planera in ett deltagande 2019, det är forum som är väl värt ett besök. På Busstorget diskuteras aktuella ämnen med fokus är på turist- och beställningstrafik. Målgruppen är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. Busstorget är ett ambulerande event, det kommer att genomföras nästa år men ännu vet ingen var.

I år var Busstorget på Selma Spa i Sunne 13-14 april. Busstorget 2018 kombinerade visning och provkörning av bussar, intressanta seminarium, olika utställare och en herrgårdsmiddag med tillhörande mingel för alla deltagare i den vackra miljön runt Selma Spa i Sunne. I anslutning till Busstorget passade också flera regionala bussbranschföreningar på att hålla sina årsmöten. Bussföretagare, fordonstillverkare och utställare fick chansen att mingla med kollegor och intressenter i branschen. Branschmedia i form av oss på tidningarna Resforum och Trafikforum, samt andra kollegor i branschen fanns också på plats och skrev reportage.

Vi ses väl på Busstorget 2019?

Ta del av filmen här, Busstorget 2018Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Svenskar är väderberoende

Få saker engagerar svenskarna så mycket som sommarvädret – Oro för dåligt väder får många att boka in semester på vädersäkra destinationer, läs om det här!

Porträtt av Estland i Stockholm

Sista smakresan med Bengtsson

Mariestads Islagrad Rothpils är inspirerad av Berlin där bryggmästaren Richard Bentsson startade sin karriär inom öl - Det handlar om en ädel brygd i samma klass som föregångarna, läs mer här!

Plus

Proffsig hemsida för alla

Plus

Nytt på Birka 2018

Plus

5 snabba fågor…

Nyhetsbrev

Plus

Fint flyt för Birka

Satu Andersson kom till Birka Cruises sommaren 2013 och i sommar har hon varit vd för rederiet i fem år. Rederiet har profilerat sig på just kryssningar av olika längd och inriktning och kryssningar ligger i tiden.

Arkiv
Plus

Julen - väl värd en marknad

Plus

Julmarknader i grannländerna

RT-Forum har här plockat ihop några i Danmark, Norge, Finland, Estland och Lettland.

Några julmarknader i Sverige

Nora-pärla öppnar

Stora Trädgårdsfesten i Sofiero

Leap flyger in

Vinnaren från Busstorget utsedd

Det blev en bussbranschperson från Uppland som vann Busstorgets fina bokpris – Detta tack vare att hon snabbt besvarat utvärderingen av konferensen, läs vem vinnaren är här!

Dalslands kanal blev årets industriminne

Dalslands kanal fyller 150 år och transportleden får pris för ett ambitiöst bevarandearbete.

Kalkylator för hållbar turism

En svensk flyger sju gånger mer än den genomsnittlige världsmedborgaren – Nu har Chalmersforskare tagit fram en semesterkalylator som håller koll.

Upplagt för tågsemester

Ö-hopp i Thailands skärgård

Västmanland lockar

Laddat för Stockholm Jazz

Sveriges vackraste tågresa

Nu är Sveriges vackraste tågresa utsedd i tuff konkurrens – Här presenteras vinnaren och de övriga toppensträckorna!

Storbritannien lockar

Från den engelska sydkustens böljande landskap till Cornwalls lantliga charm och Lake Districts sägenaktiga natur – Det lockar resenärerna enligt Scandorama, läs mer här!

Det går bra för BRA

Guldmisteln drar igång

Olderius avgår

Helsingborg rockar

Sänd till en kollega

0.349