23948sdkhjf

Olderius avgår

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Efter fyra år som vd för det kommunala bolaget Destination Jönköping väljer Patrik Olderius att avgå från sin tjänst – Jakten på efterträdaren har inletts.

Jag har trivts fantastiskt bra och är oerhört stolt över allt det vi tillsammans byggt upp under fyra år med Destination Jönköping. För en tid sedan fick jag ett spännande erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Exakt vad jag ska göra kan jag inte säga idag, men jag kommer att bo kvar och fortsätta jobba för Jönköpings bästa och utvecklingen här, säger Patrik Olderius.

Enligt uppgift har Patrik Olderius fått ett nytt jobb som han börjar på till hösten, vilket är dock ännu inte officiellt.

Destination Jönköpings uppgift är att marknadsföra och medverka i utvecklingen av Jönköpings kommun som resmål, men också som evenemangs- och mötesplats. Patrik Olderius tillträdde som vd i bolaget i augusti 2014.

Med sitt engagemang, driv och sin kreativitet har Patrik Olderius sett till att Destination Jönköping kommit igång på allvar. Han har på ett betydande sätt bidragit till att Jönköping blivit en ledande evenemangsstad och en spännande destination. Det är tråkigt att Patrik nu valt att sluta hos oss och från styrelsens sida kan vi bara lyckönska honom, säger Ann-Marie Nilsson (C), styrelseordförande i Destination Jönköping AB.

Patrik Olderius lämnar sin tjänst under hösten. Arbetet med att rekrytera hans efterträdare påbörjas omgående.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Norweigian in efter flygkonkursen

Ryslig Hallowen i Kolmården

Rusning efter Interrail-kort

Ännu en rekordsäsong i Stockholm

Antalet kryssningspassagerare i Stockholms Hamnar ökar stadigt och slår även i år nytt rekord – det innebar mer körningar för bussföretagen.

Kocken avslöjar sin skäms-mat

Årets kock 2018, David Lundqvist, delar med sig av sina tankar kring hållbarhet och avslöjar sin ”skäms-mat”.

Gästrekord i Västsverige

Den rekordvarma sommaren har varit mycket positiv för Västsveriges hotell, stugbyar, vandrarhem och campinganläggningar – det blev gästnattsrekord.

Nyhetsbrev

Flygkonkurs – då torskar direktbokarna

Arkiv

Icehotel fick fint pris

Icehotel i Jukkasjärvi mottog 11 oktober Fonden för Exportutvecklings Export Hermes-pris för sina exportframgångar inom turism och för sitt internationella PR-arbete.

Koldioxid - så tungt väger resmålet

Hälften har aldrig sett en älg

Hållbara svenska resmål

Det går att hitta upplevelser utöver det vanliga utan att behöva flänga jorden runt – något att ta fasta på för bussresearrangörer som vill erbjuda miljösmarta alternativ.

Tio oupptäckta resmål

Storsatsning på nattåg

Tåg till Lapplandsfjällen

Nu lanseras ”Fjälltåget” – genom ett samarbete mellan Snälltåget och Inlandsbanan går det att åka tåg från Malmö ända till Lapplandsfjällen under ett par veckor i vinter.

Nytt fartyg Karlskrona-Gdynia

6 oktober gick Stena Nordica i trafik som det fjärde ordinarie fartyget mellan Karlskrona och Gdynia - därmed möter rederiet den ökade efterfrågan till norra Polen.

Sänkt prognos för flygresor

Primera Air i konkurs

Trerätters och surf för bussresenärerna

Volvo Bussar har undersökt vad bussresenärerna helst vill ha – fin mat och wifi stod högt i kurs samtidigt som 66 procent använde säkerhetsbälte.

Digital direktbokning till Åre

Det digitala turistbolaget ”This is Åre” är först med direktbokning av flygbiljetter plus ”allt” på egna sajten – detta blev möjligt genom ett samarbete med Citybreak.

Turisttrafiken ökar på Inlandsbanan

Plus

Shanghai - ett mäktigt resmål

Den som inte sett den kinesiska muren har inte varit i Kina sägs det. Men den som missar mångmiljonstaden Shanghai har missat Kinas största stad och även en av hela världens mäktigaste städer. Här blandas högt och lågt, gammalt och supermodernt i världens största hamnstad.

Nya stjärnor till Norwegian

Plus

Barometern pekar ut Prag

Plus

CERN – en hisnande resa

Vad sägs om en annorlunda resa till universums yttersta gräns och in i materiens innersta beståndsdelar? En resa med grundforskning som tema där världens största vetenskapliga maskin avslöjar det allra minsta i tillvaron. Välkomna till CERN!

Manner till Finnair

Sänd till en kollega

0.416