23948sdkhjf

Olderius avgår

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Efter fyra år som vd för det kommunala bolaget Destination Jönköping väljer Patrik Olderius att avgå från sin tjänst – Jakten på efterträdaren har inletts.

Jag har trivts fantastiskt bra och är oerhört stolt över allt det vi tillsammans byggt upp under fyra år med Destination Jönköping. För en tid sedan fick jag ett spännande erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Exakt vad jag ska göra kan jag inte säga idag, men jag kommer att bo kvar och fortsätta jobba för Jönköpings bästa och utvecklingen här, säger Patrik Olderius.

Enligt uppgift har Patrik Olderius fått ett nytt jobb som han börjar på till hösten, vilket är dock ännu inte officiellt.

Destination Jönköpings uppgift är att marknadsföra och medverka i utvecklingen av Jönköpings kommun som resmål, men också som evenemangs- och mötesplats. Patrik Olderius tillträdde som vd i bolaget i augusti 2014.

Med sitt engagemang, driv och sin kreativitet har Patrik Olderius sett till att Destination Jönköping kommit igång på allvar. Han har på ett betydande sätt bidragit till att Jönköping blivit en ledande evenemangsstad och en spännande destination. Det är tråkigt att Patrik nu valt att sluta hos oss och från styrelsens sida kan vi bara lyckönska honom, säger Ann-Marie Nilsson (C), styrelseordförande i Destination Jönköping AB.

Patrik Olderius lämnar sin tjänst under hösten. Arbetet med att rekrytera hans efterträdare påbörjas omgående.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Så reser folket om vintern

Nära hälften av svenskarna planerar för en vintersemester, varav en fjärdedel väljer att semestra inom Sverige – här visas toppdestinationerna.

Malmö-Ohrid direkt

En ny direktlinje med flyg till staden Ohrid i Makedonien från Malmö kan vara av intresse för gruppresearrangörer att känna till – trafiken startade 14 januari.

Sjöberg ny vd för Stromma

100 redan anmälda!

100 personer inom och omkring bussresebranschen har redan anmält sig till Busstorget – betydligt fler än vid samma tid förra året, så se till att säkra plats för Busstorget 2019.

Finnair säkraste flygbolaget

Flygrekord för Norweigian

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Mindre regelrytteri – eller?

Hur gick det med Transportstyrelsens ändrade hantering av kör- och vilotidsregelverket som infördes 1 mars 2018? – det redovisas på Busstorget 11-12 april i Tylösand!

Arkiv

Vinn hotellnatt på Busstorget

Ännu finns möjligheten att vinna ett dubbelrum på Hotel Tylösand under branschmötet Busstorget 2019 – men det brådskar, den som vill tävla måste göra det före 11 januari!

Habilt 2018 för Tallink

Rederiet Tallink Grupp noterar ett habilt 2018 med något fler passagerare än året innan – antalet personbilar ombord har samtidigt minskat obetydligt.

Tallinns julmarknad bäst!

Av alla Europas julmarknader har Tallinns julmarknad röstats fram till den allra bästa att besöka under juletid - marknaden har varit omskriven i Resforum tidigare år.

Kryssningsavslutning i Göteborg

Flygskatten slopas – men det dröjer

Thand Ringqvist till Skärgårdsstiftelsen

Apple Pay för Flixbus

Apple Play kan användas för biljettköp på Flixbus.

Nettbuss julsatsar

Fler Flixbussar till jul

Väderkoll ska minska flygutsläpp

Norwegian ingår nytt avtal med Avtech – syftet är att minska utsläppen med hjälp av väderdata och därmed bidra till ett hållbart flyg enligt flygbolaget.

Stromma räddar konkursbåt

Stromma har ropat in skärgårdsbåten M/S Nya Skärgården – den tillhörde det konkursdrabbade rederiet Kulturbåtarna i Göteborg.

Två toppar årets julöl!

RT-Forum har provat årets julöl och andra juldrycker i samarbete med Foodnet - resultatet är att två öl är i topp bland många fina brygder.

Julita Gård vann turistpris

Extra platser på jultågen

Bokningstrycket på julens tågresor är ovanligt högt, SJ har därför ordnat massor av extra sittplatser på sina tåg – så nu gäller det bara att tågen också går som de ska under helgerna.

Back i maskin för Tallink

Mer Stena i Irländska sjön

Norwegian till Rio de Janeriro

Plus

5 snabba frågor…

Sänd till en kollega

0.108