23948sdkhjf

Olderius avgår

Efter fyra år som vd för det kommunala bolaget Destination Jönköping väljer Patrik Olderius att avgå från sin tjänst – Jakten på efterträdaren har inletts.

Jag har trivts fantastiskt bra och är oerhört stolt över allt det vi tillsammans byggt upp under fyra år med Destination Jönköping. För en tid sedan fick jag ett spännande erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Exakt vad jag ska göra kan jag inte säga idag, men jag kommer att bo kvar och fortsätta jobba för Jönköpings bästa och utvecklingen här, säger Patrik Olderius.

Enligt uppgift har Patrik Olderius fått ett nytt jobb som han börjar på till hösten, vilket är dock ännu inte officiellt.

Destination Jönköpings uppgift är att marknadsföra och medverka i utvecklingen av Jönköpings kommun som resmål, men också som evenemangs- och mötesplats. Patrik Olderius tillträdde som vd i bolaget i augusti 2014.

Med sitt engagemang, driv och sin kreativitet har Patrik Olderius sett till att Destination Jönköping kommit igång på allvar. Han har på ett betydande sätt bidragit till att Jönköping blivit en ledande evenemangsstad och en spännande destination. Det är tråkigt att Patrik nu valt att sluta hos oss och från styrelsens sida kan vi bara lyckönska honom, säger Ann-Marie Nilsson (C), styrelseordförande i Destination Jönköping AB.

Patrik Olderius lämnar sin tjänst under hösten. Arbetet med att rekrytera hans efterträdare påbörjas omgående.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094