Olderius avgår

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Efter fyra år som vd för det kommunala bolaget Destination Jönköping väljer Patrik Olderius att avgå från sin tjänst – Jakten på efterträdaren har inletts.

Jag har trivts fantastiskt bra och är oerhört stolt över allt det vi tillsammans byggt upp under fyra år med Destination Jönköping. För en tid sedan fick jag ett spännande erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Exakt vad jag ska göra kan jag inte säga idag, men jag kommer att bo kvar och fortsätta jobba för Jönköpings bästa och utvecklingen här, säger Patrik Olderius.

Enligt uppgift har Patrik Olderius fått ett nytt jobb som han börjar på till hösten, vilket är dock ännu inte officiellt.

Destination Jönköpings uppgift är att marknadsföra och medverka i utvecklingen av Jönköpings kommun som resmål, men också som evenemangs- och mötesplats. Patrik Olderius tillträdde som vd i bolaget i augusti 2014.

Med sitt engagemang, driv och sin kreativitet har Patrik Olderius sett till att Destination Jönköping kommit igång på allvar. Han har på ett betydande sätt bidragit till att Jönköping blivit en ledande evenemangsstad och en spännande destination. Det är tråkigt att Patrik nu valt att sluta hos oss och från styrelsens sida kan vi bara lyckönska honom, säger Ann-Marie Nilsson (C), styrelseordförande i Destination Jönköping AB.

Patrik Olderius lämnar sin tjänst under hösten. Arbetet med att rekrytera hans efterträdare påbörjas omgående.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Sveriges vackraste tågresa

Nu är Sveriges vackraste tågresa utsedd i tuff konkurrens – Här presenteras vinnaren och de övriga toppensträckorna!

Storbritannien lockar

Från den engelska sydkustens böljande landskap till Cornwalls lantliga charm och Lake Districts sägenaktiga natur – Det lockar resenärerna enligt Scandorama, läs mer här!

Det går bra för BRA

Guldmisteln drar igång

Nyttig buffé för juniorkryssare

Olderius avgår

Nyhetsbrev

Kanalstädning i Göteborg

Arkiv

Fler flög under april

Missade Busstorget 2018?

Misströsta inte om du råkar tillhöra dem som missade årets branschmöte, titta på filmen från Busstorget 2018 och se till att komma till Busstorget nästa år - Filmen finns i den här notisen!

Massor av vatten

Tågsemester lockar allt fler

Allt fler svenskar väljer att åka tåg på semestern – Och då är det tydligen exotiska spårresor som gäller, läs om det här!

Eckerö Linjen väljer Hogia

Kortaste färjetrafiken mellan Sverige och Åland väljer Hogia och Visit Group för sina bokningslösningar, läs mer här!

Kryssningsapp ute

Viking Line har uppdaterat sin reseapp så att den nu har ett ännu bättre innehåll - Det uppger i alla fall rederiet självt.

De vann service-matchen

På scenen i Göteborg

Göteborgs Stadsteater går nu in i en ny säsong med många nya föreställningar under resten av 2018 och 2019 – Buss- och gruppresearrangörer, kolla här vad som vankas!

Helsingborg rockar

Kryssningspremiär i Stockholm

I dagarna inleds kryssningssäsongen för Stockholms Hamnar – Totalt väntas 276 fartyg angöra huvudstaden i år med sammanlagt mer än en halv miljon besökare, läs om det här!

Pianofestival i Helsingborg

Grönlund in i Svensk Turism

Sveriges Bussföretags vice vd och branschchef tar klivet in i besöksnäringen på allvar – Anna Grönlund tar plats i styrelsen för Svensk Turism, läs här om vad det innebär!

Tervaniemi fick medalj

Dan Tervaniemi, grundade av restaurangjätten Rasta Group fick motta näringslivsmedalj av Prins Daniel - Läs om det här!

Plus

Olycka med svensk turistbuss

En turistbuss med 42 passagerare körde av vägen i Gooiseweg i Amsterdam, Nederländerna den 18 april. Tre personer har skadats, bland dem föraren. Läs mer här!

Fordonstillverkarna om säkerheten

Plus

Bältar i bussen

Plus

Jagar bussförare

Plus

Bussar i Bryssel

Plus

Medlemmar får stöd

Plus

Vann mot staten

Plus

Nya lagen lurig

Bruzelius till Resia

Plus

Belgrad direkt

Sänd till en kollega

0.311