23948sdkhjf

Över 200 anmälda till Bussförar-SM

id senaste räkningen hade 205 bussförare gjort uttagningsprovet till Bussförar-SM 2018 – Keolis ligger i topp men en viss doldiskoncern behåller greppet, läs här!

Med drygt en månad kvar har nu 205 bussförare genomfört uttagningsprovet till årets upplaga av Bussförar-SM. Det ser ut som om anmälningarna accelererar nu i sommarvärmen, men än finns tid att göra uttagningsprovet på nätet. Intresserad? Klicka HÄR!

Finalen körs 3 september på Gillingebanan norr om Stockholm där de 16 bästa bussförare gör upp om titeln. Vilka som når ända dit kommer inte att stå klart förrän efter midsommar då RT-Forum ska rapportera om det. 

Men när det gäller anmälningarna så är det fortsatt koncernen Björks & Byberg som leder med sina olika bolag, se tabellen nedan! Men Keolis närmar sig och leder stort som enskilt bussbolag. Annars är det tre av jättarna som ligger i täten, nämligen Keolis, Nobina och Transdev. Ändra gärna på statistiken genom att anmäla deltagande eller skaffa mer information genom att klicka HÄR! Där finns också mer om tävlingen alla specialpartners och partners.

Bussförar-SM arrangeras av Sveriges Bussföretag i samarbete med tidningarna Res- och Trafikforum.

FAKTA/Bussbolag med minst 2 anmälda förare till Bussförar-SM 2018

Företag, antal anmälda

Keolis, 51

Nobina, 24

Transdev med Flygbussarna, 24

Bybergs & Nordin*, 13

Björks Buss*, 11

VS & Perssons Bussar*, 13

Lindbergs Buss*, 9

Arriva Sverige, 7

Siljans Buss*, 6

KR-Trafik*, 5

Door to gate**, 2

Nettbuss. 2

*) Ingår i koncernen Björks & Byberg, totalt 57 förare anmälda!

**) Ingår i Merresor som i sin tur är en del av Transdev

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063