23948sdkhjf

Vinnaren från Busstorget utsedd

Det blev en bussbranschperson från Uppland som vann Busstorgets fina bokpris – Detta tack vare att hon snabbt besvarat utvärderingen av konferensen, läs vem vinnaren är här!

Ni kanske noterade att arrangörerna av Busstorget gav en liten morot för att få in så många svar som möjligt på den utvärdering som skickades ut till deltagarna på Busstorget i Sunne den 13-14 april i form av en utlottning. Det vinnaren skulle få var ett signerat exemplar av inspiratören, entreprenören och - vilket vi konstaterade på plats – estradören Tina Thörner.

Det visade sig svårare än vi trodde att vaska fram vinnaren konstaterar projektledaren på tidningarna Resforum och Trafikforum Jacob Albertsen:

- Ja, det stämmer. Det enda vi ville ha fram var ett namn på en av de som svarat på frågorna. I teorin ska det inte vara några problem, men i praktiken var det svårare. Detta eftersom vi självklart valt att göra allas svar anonyma. Bra, eftersom man då får fram den avskalade sanningen, men dåligt om man vill kontakta de som svarat.

Hur löste ni detta problem?

- Jag vill betona att allt detta skedde innan fredagen den 25 maj 2018 då nya GDPR-lagstiftningen trädde i kraft, men jag bad leverantören av verktyget slumpmässigt dra en av de mailadresser som svarat och skicka den till mig. Vinnaren av Tina Thörnes signerade bok är Inger Högberg, på Högbergs Buss i Uppsala.

Det visade sig att det var ganska bra att just Inger vann för att hon och maken Mats fått order att ta semester på riktigt i år. Planerna är att försöka ta sig norrut och besöka Lofoten, men en stor portion av ledigheten ska tillbringas på lantstället och med fiske. Då passar det bra att ha en god bok att slappna av med.

Vi säger grattis till Inger Högberg och tack också till alla andra som svarat på utvärderingen av dagen. Dokumentatonen från dagen finns HÄR för den som klickar. Och håll ögonen öppna för datum och plats inför nästa års upplaga av den uppskattade branschträffen Busstorget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141