23948sdkhjf

Vinnaren från Busstorget utsedd

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det blev en bussbranschperson från Uppland som vann Busstorgets fina bokpris – Detta tack vare att hon snabbt besvarat utvärderingen av konferensen, läs vem vinnaren är här!

Ni kanske noterade att arrangörerna av Busstorget gav en liten morot för att få in så många svar som möjligt på den utvärdering som skickades ut till deltagarna på Busstorget i Sunne den 13-14 april i form av en utlottning. Det vinnaren skulle få var ett signerat exemplar av inspiratören, entreprenören och - vilket vi konstaterade på plats – estradören Tina Thörner.

Det visade sig svårare än vi trodde att vaska fram vinnaren konstaterar projektledaren på tidningarna Resforum och Trafikforum Jacob Albertsen:

- Ja, det stämmer. Det enda vi ville ha fram var ett namn på en av de som svarat på frågorna. I teorin ska det inte vara några problem, men i praktiken var det svårare. Detta eftersom vi självklart valt att göra allas svar anonyma. Bra, eftersom man då får fram den avskalade sanningen, men dåligt om man vill kontakta de som svarat.

Hur löste ni detta problem?

- Jag vill betona att allt detta skedde innan fredagen den 25 maj 2018 då nya GDPR-lagstiftningen trädde i kraft, men jag bad leverantören av verktyget slumpmässigt dra en av de mailadresser som svarat och skicka den till mig. Vinnaren av Tina Thörnes signerade bok är Inger Högberg, på Högbergs Buss i Uppsala.

Det visade sig att det var ganska bra att just Inger vann för att hon och maken Mats fått order att ta semester på riktigt i år. Planerna är att försöka ta sig norrut och besöka Lofoten, men en stor portion av ledigheten ska tillbringas på lantstället och med fiske. Då passar det bra att ha en god bok att slappna av med.

Vi säger grattis till Inger Högberg och tack också till alla andra som svarat på utvärderingen av dagen. Dokumentatonen från dagen finns HÄR för den som klickar. Och håll ögonen öppna för datum och plats inför nästa års upplaga av den uppskattade branschträffen Busstorget.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stena Estrid lämnar Kina

Rederiet Stena Lines första nybygge Stena Estrid har lämnat dockan i Avic Weihai Shipyard i Kina – det är den första av totalt fem RoPax-färjor som byggs där åt det svenska redderiet.

Så reser folket om vintern

Nära hälften av svenskarna planerar för en vintersemester, varav en fjärdedel väljer att semestra inom Sverige – här visas toppdestinationerna.

Malmö-Ohrid direkt

En ny direktlinje med flyg till staden Ohrid i Makedonien från Malmö kan vara av intresse för gruppresearrangörer att känna till – trafiken startade 14 januari.

Sjöberg ny vd för Stromma

100 redan anmälda!

100 personer inom och omkring bussresebranschen har redan anmält sig till Busstorget – betydligt fler än vid samma tid förra året, så se till att säkra plats för Busstorget 2019.

Finnair säkraste flygbolaget

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Flygrekord för Norweigian

Arkiv

Mindre regelrytteri – eller?

Hur gick det med Transportstyrelsens ändrade hantering av kör- och vilotidsregelverket som infördes 1 mars 2018? – det redovisas på Busstorget 11-12 april i Tylösand!

Vinn hotellnatt på Busstorget

Ännu finns möjligheten att vinna ett dubbelrum på Hotel Tylösand under branschmötet Busstorget 2019 – men det brådskar, den som vill tävla måste göra det före 11 januari!

Habilt 2018 för Tallink

Rederiet Tallink Grupp noterar ett habilt 2018 med något fler passagerare än året innan – antalet personbilar ombord har samtidigt minskat obetydligt.

Tallinns julmarknad bäst!

Av alla Europas julmarknader har Tallinns julmarknad röstats fram till den allra bästa att besöka under juletid - marknaden har varit omskriven i Resforum tidigare år.

Kryssningsavslutning i Göteborg

Flygskatten slopas – men det dröjer

Thand Ringqvist till Skärgårdsstiftelsen

Apple Pay för Flixbus

Apple Play kan användas för biljettköp på Flixbus.

Nettbuss julsatsar

Fler Flixbussar till jul

Väderkoll ska minska flygutsläpp

Norwegian ingår nytt avtal med Avtech – syftet är att minska utsläppen med hjälp av väderdata och därmed bidra till ett hållbart flyg enligt flygbolaget.

Stromma räddar konkursbåt

Stromma har ropat in skärgårdsbåten M/S Nya Skärgården – den tillhörde det konkursdrabbade rederiet Kulturbåtarna i Göteborg.

Två toppar årets julöl!

RT-Forum har provat årets julöl och andra juldrycker i samarbete med Foodnet - resultatet är att två öl är i topp bland många fina brygder.

Julita Gård vann turistpris

Extra platser på jultågen

Bokningstrycket på julens tågresor är ovanligt högt, SJ har därför ordnat massor av extra sittplatser på sina tåg – så nu gäller det bara att tågen också går som de ska under helgerna.

Back i maskin för Tallink

Mer Stena i Irländska sjön

Sänd till en kollega

0.118