23948sdkhjf

Vinnaren från Busstorget utsedd

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det blev en bussbranschperson från Uppland som vann Busstorgets fina bokpris – Detta tack vare att hon snabbt besvarat utvärderingen av konferensen, läs vem vinnaren är här!

Ni kanske noterade att arrangörerna av Busstorget gav en liten morot för att få in så många svar som möjligt på den utvärdering som skickades ut till deltagarna på Busstorget i Sunne den 13-14 april i form av en utlottning. Det vinnaren skulle få var ett signerat exemplar av inspiratören, entreprenören och - vilket vi konstaterade på plats – estradören Tina Thörner.

Det visade sig svårare än vi trodde att vaska fram vinnaren konstaterar projektledaren på tidningarna Resforum och Trafikforum Jacob Albertsen:

- Ja, det stämmer. Det enda vi ville ha fram var ett namn på en av de som svarat på frågorna. I teorin ska det inte vara några problem, men i praktiken var det svårare. Detta eftersom vi självklart valt att göra allas svar anonyma. Bra, eftersom man då får fram den avskalade sanningen, men dåligt om man vill kontakta de som svarat.

Hur löste ni detta problem?

- Jag vill betona att allt detta skedde innan fredagen den 25 maj 2018 då nya GDPR-lagstiftningen trädde i kraft, men jag bad leverantören av verktyget slumpmässigt dra en av de mailadresser som svarat och skicka den till mig. Vinnaren av Tina Thörnes signerade bok är Inger Högberg, på Högbergs Buss i Uppsala.

Det visade sig att det var ganska bra att just Inger vann för att hon och maken Mats fått order att ta semester på riktigt i år. Planerna är att försöka ta sig norrut och besöka Lofoten, men en stor portion av ledigheten ska tillbringas på lantstället och med fiske. Då passar det bra att ha en god bok att slappna av med.

Vi säger grattis till Inger Högberg och tack också till alla andra som svarat på utvärderingen av dagen. Dokumentatonen från dagen finns HÄR för den som klickar. Och håll ögonen öppna för datum och plats inför nästa års upplaga av den uppskattade branschträffen Busstorget.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hemester i Skåne

Utomhusmatlagning på Västkusten

Rymden på Stockholms Kulturfestival

Rymden är årets tema på Stockholms Kulturfestival som går av stapeln 13-17 augusti – något att pricka in för temaresan till Stockholm under sensommaren.

1

Scandorama och Ölvemarks ökar

Back för Tallink Grupp

Jikander till Birka

Birka Cruises rekryterar Sabrina Jikander som andre styrman - hon kommer senast från en befattning som voyage operator på Eukor Car Carriers.

Nyhetsbrev

Strand vd för Visit Stockholm

Arkiv

"Kryssarna dödar 100 i förtid"

Många ville döpa Vikings fartyg

Intereuropeisk tågbokning öppnas

Snart smyglanseras en ny bokningstjänst för tågresor från Sverige till hela Europa – det ska bli lika enkelt som att boka flygresor på nätet, lovar Crewcom som ligger bakom tjänsten.

Fler tåg till kontinenten 2020

Nästa år ska det gå lättare att åka tåg från Sverige till Europa via Köpenhamn – det är i alla fall SJ:s målsättning inför 2020, ett spårbundet resealternativ för dem som vill välja bort flyget.

Lyckad volontärturism på Färöarna

Under helgen 26-28 april samlades 100 volontärer från 25 olika länder på Färöarna för att rusta upp destinationen inför den kommande turistsäsongen.

Flygledning på distans

Uppåt för turistbussen

Lahrin och Dahl till Visit Sweden

Jenny Lahrin, Mattias Dahl och Mats Hedenström tillträder som nya medlemmar i styrelsen för Visit Sweden – det står klart efter organisationens årsstämma.

Kryssningspremiär i Stockholms Hamnar

Peterson tar över EACT

Nu snurrar Skywheel of Tallinn

Skywheel of Tallinn har officiellt öppnats för allmänheten – attraktionen blir stadens nya landmärke och är dessutom första pariserhjulet som byggts på ett tak.

Turistbussen är klimatsmart

Att åka turistbuss på sin semester är ett av de mest klimatsmarta sätten att resa på – ett faktum som Scandorama och Ölvemarks Holiday använder i sin marknadsföring.

Svag krona - chans för turismen

Kronan faller vilket gör Sverige till en attraktivare destionation för inkommande turism – regeringen gillar läget och ska nu storsatsa för att få hit fler turister från utlandet.

Lindstål till Stockholms Hamn

Turistbussen kräver mer

Sveriges Bussföretags TURBO-grupp tog upp frågan om bland annat bussbälten som kärvar och de extra krav som gäller för den som ska köra en turistbuss.

Nya glasögon för Transportstyrelsen

Branschen har länge mött kalla handen i sitt möte med Transportstyrelsen - men på Busstorget i Tylösand verkade det som om myndigheten äntligen bytt glasögon.

Nya villkor för bussresor

Nu blir det nya villkor för beställning av bussresor – det ska bli enklare att få ersättning för skador som uppkommer i samband med bussresor.

Bussar för Snälltåget

Lenman ny flygplats-vd

Grönberg tar över Göteborg & Co

Bengtsson till Buhres på Kivik

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.13