23948sdkhjf

Vinnaren från Busstorget utsedd

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det blev en bussbranschperson från Uppland som vann Busstorgets fina bokpris – Detta tack vare att hon snabbt besvarat utvärderingen av konferensen, läs vem vinnaren är här!

Ni kanske noterade att arrangörerna av Busstorget gav en liten morot för att få in så många svar som möjligt på den utvärdering som skickades ut till deltagarna på Busstorget i Sunne den 13-14 april i form av en utlottning. Det vinnaren skulle få var ett signerat exemplar av inspiratören, entreprenören och - vilket vi konstaterade på plats – estradören Tina Thörner.

Det visade sig svårare än vi trodde att vaska fram vinnaren konstaterar projektledaren på tidningarna Resforum och Trafikforum Jacob Albertsen:

- Ja, det stämmer. Det enda vi ville ha fram var ett namn på en av de som svarat på frågorna. I teorin ska det inte vara några problem, men i praktiken var det svårare. Detta eftersom vi självklart valt att göra allas svar anonyma. Bra, eftersom man då får fram den avskalade sanningen, men dåligt om man vill kontakta de som svarat.

Hur löste ni detta problem?

- Jag vill betona att allt detta skedde innan fredagen den 25 maj 2018 då nya GDPR-lagstiftningen trädde i kraft, men jag bad leverantören av verktyget slumpmässigt dra en av de mailadresser som svarat och skicka den till mig. Vinnaren av Tina Thörnes signerade bok är Inger Högberg, på Högbergs Buss i Uppsala.

Det visade sig att det var ganska bra att just Inger vann för att hon och maken Mats fått order att ta semester på riktigt i år. Planerna är att försöka ta sig norrut och besöka Lofoten, men en stor portion av ledigheten ska tillbringas på lantstället och med fiske. Då passar det bra att ha en god bok att slappna av med.

Vi säger grattis till Inger Högberg och tack också till alla andra som svarat på utvärderingen av dagen. Dokumentatonen från dagen finns HÄR för den som klickar. Och håll ögonen öppna för datum och plats inför nästa års upplaga av den uppskattade branschträffen Busstorget.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Norweigian in efter flygkonkursen

Ryslig Hallowen i Kolmården

Rusning efter Interrail-kort

Ännu en rekordsäsong i Stockholm

Antalet kryssningspassagerare i Stockholms Hamnar ökar stadigt och slår även i år nytt rekord – det innebar mer körningar för bussföretagen.

Kocken avslöjar sin skäms-mat

Årets kock 2018, David Lundqvist, delar med sig av sina tankar kring hållbarhet och avslöjar sin ”skäms-mat”.

Gästrekord i Västsverige

Den rekordvarma sommaren har varit mycket positiv för Västsveriges hotell, stugbyar, vandrarhem och campinganläggningar – det blev gästnattsrekord.

Nyhetsbrev

Flygkonkurs – då torskar direktbokarna

Arkiv

Icehotel fick fint pris

Icehotel i Jukkasjärvi mottog 11 oktober Fonden för Exportutvecklings Export Hermes-pris för sina exportframgångar inom turism och för sitt internationella PR-arbete.

Koldioxid - så tungt väger resmålet

Hälften har aldrig sett en älg

Tio oupptäckta resmål

Hållbara svenska resmål

Det går att hitta upplevelser utöver det vanliga utan att behöva flänga jorden runt – något att ta fasta på för bussresearrangörer som vill erbjuda miljösmarta alternativ.

Storsatsning på nattåg

Tåg till Lapplandsfjällen

Nu lanseras ”Fjälltåget” – genom ett samarbete mellan Snälltåget och Inlandsbanan går det att åka tåg från Malmö ända till Lapplandsfjällen under ett par veckor i vinter.

Nytt fartyg Karlskrona-Gdynia

6 oktober gick Stena Nordica i trafik som det fjärde ordinarie fartyget mellan Karlskrona och Gdynia - därmed möter rederiet den ökade efterfrågan till norra Polen.

Sänkt prognos för flygresor

Primera Air i konkurs

Trerätters och surf för bussresenärerna

Volvo Bussar har undersökt vad bussresenärerna helst vill ha – fin mat och wifi stod högt i kurs samtidigt som 66 procent använde säkerhetsbälte.

Digital direktbokning till Åre

Det digitala turistbolaget ”This is Åre” är först med direktbokning av flygbiljetter plus ”allt” på egna sajten – detta blev möjligt genom ett samarbete med Citybreak.

Turisttrafiken ökar på Inlandsbanan

Plus

Shanghai - ett mäktigt resmål

Den som inte sett den kinesiska muren har inte varit i Kina sägs det. Men den som missar mångmiljonstaden Shanghai har missat Kinas största stad och även en av hela världens mäktigaste städer. Här blandas högt och lågt, gammalt och supermodernt i världens största hamnstad.

Nya stjärnor till Norwegian

Plus

Barometern pekar ut Prag

Plus

CERN – en hisnande resa

Vad sägs om en annorlunda resa till universums yttersta gräns och in i materiens innersta beståndsdelar? En resa med grundforskning som tema där världens största vetenskapliga maskin avslöjar det allra minsta i tillvaron. Välkomna till CERN!

Manner till Finnair

Sänd till en kollega

0.211