Vinnaren från Busstorget utsedd

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det blev en bussbranschperson från Uppland som vann Busstorgets fina bokpris – Detta tack vare att hon snabbt besvarat utvärderingen av konferensen, läs vem vinnaren är här!

Ni kanske noterade att arrangörerna av Busstorget gav en liten morot för att få in så många svar som möjligt på den utvärdering som skickades ut till deltagarna på Busstorget i Sunne den 13-14 april i form av en utlottning. Det vinnaren skulle få var ett signerat exemplar av inspiratören, entreprenören och - vilket vi konstaterade på plats – estradören Tina Thörner.

Det visade sig svårare än vi trodde att vaska fram vinnaren konstaterar projektledaren på tidningarna Resforum och Trafikforum Jacob Albertsen:

- Ja, det stämmer. Det enda vi ville ha fram var ett namn på en av de som svarat på frågorna. I teorin ska det inte vara några problem, men i praktiken var det svårare. Detta eftersom vi självklart valt att göra allas svar anonyma. Bra, eftersom man då får fram den avskalade sanningen, men dåligt om man vill kontakta de som svarat.

Hur löste ni detta problem?

- Jag vill betona att allt detta skedde innan fredagen den 25 maj 2018 då nya GDPR-lagstiftningen trädde i kraft, men jag bad leverantören av verktyget slumpmässigt dra en av de mailadresser som svarat och skicka den till mig. Vinnaren av Tina Thörnes signerade bok är Inger Högberg, på Högbergs Buss i Uppsala.

Det visade sig att det var ganska bra att just Inger vann för att hon och maken Mats fått order att ta semester på riktigt i år. Planerna är att försöka ta sig norrut och besöka Lofoten, men en stor portion av ledigheten ska tillbringas på lantstället och med fiske. Då passar det bra att ha en god bok att slappna av med.

Vi säger grattis till Inger Högberg och tack också till alla andra som svarat på utvärderingen av dagen. Dokumentatonen från dagen finns HÄR för den som klickar. Och håll ögonen öppna för datum och plats inför nästa års upplaga av den uppskattade branschträffen Busstorget.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Dags för fest i Flunsåsparken

Färjeföretaget kan vinna pris för sin detaljhandel

Tallink nominerade till Fronter Awards

Pasma till Scandic

Flyktingopera på Drottningholm

Unik modell av Kungsholm

Bra juli för Tallink

Nyhetsbrev

Nu gäller nya paketreselagen

Den nya paketreselagen bygger på det starka konsumentskyddet som länge funnits i Sverige och gäller från 1 augusti i hela EU - För svenska researrangörer blir det nästan inga förändringar alls enligt branschens bedömare.

Arkiv

Regelrytteri hämmar besöksnäringen

Sveriges besöksnäring befinner sig i snabb tillväxt och är en av de största branscherna totalt sett – Men regelrytteri och krångel sätter krokben för utvecklingen, det konstaterades på ett seminarium i Visby 5 juli.

Flygresorna oförändrade i juni

Träningsresor - ingen trend

Romfestival i Dominikanska republiken

Uppåt för storstadsresor

Städer som Berlin, Rom och Budapest har fått ett uppsving under första halvan av 2018 – Det rapporterar gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss.

Medelhavslyx i Sverige

Filma och vinn ett seminariepass till UITP 2019

Är du bäst på att skapa en film på max tre minuter och presentera goda exempel från den nordiska kollektivtrafiken? Tveka i så fall inte utan skicka in ditt bidrag senast den 24 september. Tio filmer kommer nomineras och klippas ihop till en längre film som premiärvisas på Persontrafik 2018. Filmen blir sedan den samlade nordiska kollektivtrafikbranschens utmaning inför UITP Global Summit 2019 i Stockholm. Filmerna kommer bland annat visas på Persontrafik 2018, persontrafik.se och rt-forum.com.

Isberg ny chef

Midsommar på danska

Brasor, sång och stora festmåltider - Danskarnas svar på midsommar, Sankt Hans aften, innebär stor fest i hela Danmark, även gruppresearrangörer kan sikta på den helgen, läs här!

Danskt VM - även för svenskar

Capçanes grottmålningar

Kulturnatt i Tel Aviv

Svenskar är väderberoende

Få saker engagerar svenskarna så mycket som sommarvädret – Oro för dåligt väder får många att boka in semester på vädersäkra destinationer, läs om det här!

Porträtt av Estland i Stockholm

Sänd till en kollega

0.402