23948sdkhjf

Stora Trädgårdsfesten i Sofiero

Den stora Trädgårdsfesten genomför på Sofiero 24-26 augusti – Ett trevligt inslag på bussresan till Skåne.

Med över 20 färgsprakande år bakom sig är Stora Trädgårdsfesten vid Sofiero i Helsingborg ett av södra Sveriges mest populära trädgårdsevenemang. Här möter trädgårdsälskare, balkongfantaster och nyblivna trädgårdsägare de främsta trädgårdsexperterna och inspiratörerna.

Inspirerande idéträdgårdar av olika kreatörer är en av höjdpunkterna under Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero. Här skapar olika kreatörer trädgårdskonst på hög nivå för att ge besökarna inspiration och idéer till den egna trädgården eller balkongen.

Möt experter och få svar på alla dina frågor om trädgård och det som hör trädgården till. Under helgen finns en mängd experter inom olika områden på plats och erbjuder gratis rådgivning. Från Trädgårdsscenen bjuds det som vanligt på ett fullspäckat program med spännande föredrag och intervjuer med välkända trädgårdsprofiler.

På Den stora Trädgårdsfesten kan du hitta det mesta att köpa med hem till din trädgård, ditt hem eller ditt skafferi. På den kungliga fotbollsplanen hittar du den stora Trädgårdsmässan, med försäljare av allt som hör trädgården till – och mycket mer. Njut av marknadsmyllret och av alla de härliga produkter som gör det möjligt för dig att köpa med dig en bit av upplevelsen hem. Här finns egentillverkat, närproducerat och massor med spännande saker att upptäcka. På matgatan hittar du en rad närproducerade delikatesser som får smaklökarna att vattnas och som du kan köpa med dig hem och njuta av. 

Bussresearrangörer bör naturligtvis boka in sig i god tid.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078