Danskt VM - även för svenskar

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

I helgen spelade Danmark sin första match i fotbolls-VM 2018 och det blev tre poäng med efterföljande segerfirande – Här litet tips för svenskar som vill fotbollsfesta med grannfolket.

Fotbolls-VM är i full gång och i både Sverige och Danmark är intresset enormt. Danskarna började VM-turneringen med en seger i sin första match vilket ledde till stort firande runt om i grannlandet. En vinst i första matchen ger Danmark ett ypperligt läge att gå vidare från gruppspelet, och ett utmärkt tillfälle för fotbollstörstande svenskar att maximera fotbollsfesten på andra sidan av Kattegatt.

Det råder fotbollsfeber i vårt grannland och intresset är rekordstort. För fotbollstokiga svenskar innebär det ytterligare möjlighet att njuta av VM-festen. Stena Line har därför listat Danmarks absolut bästa sportbarer.

På Nordjylland är fotbollsintresset stort och Danmarks lyckade resultat i den första omgången kommer med all sannolikhet öka intresset och folkfesten. Antalet sportbarer som sänder Danmarks matcher i VM är många. Därför har Stena Line, som erbjuder rekordbilliga resor till Danmark under VM, listat de allra bästa sportbarerna att uppleva Danmarks VM-resa på.

Det råder total VM-hysteri i såväl Sverige som Danmark och om vi med våra billiga resor till Danmark kan hjälpa svenskar stilla sitt begär är det extra kul. Vi såg otroliga segerscener från Danmark i lördags och vi tror det lockar många att uppleva Danmarks matcher på deras hemmaplan. Med Stena Danica kan du maxa VM-festen för bara 49 kronor, säger Mona Ulvåknippa, Route Marketing Manager på Stena Lines Danmarkslinjer.

Här är Danmarks kommande matcher:

Danmark – Australien, torsdag 21 juni, klockan 14:00
Danmark – Frankrike, tisdag 26 juni, klockan 16:00

Här upplever du Danmarks matcher på bästa sätt:

  • Jakobs Café & Bar, Skagen – Härligt belägen sportbar som storsatsar på VM med en storbildsskärm utomhus.

  • Sportsbaren Aalborg, Ålborg – Klassisk sportbar nära vattnet i Ålborg som sänder alla VM-matcher.

  • The Reef Hotel, Fredrikhamn – Konferenslokalen öppnas upp med storbildskärm för alla fotbollsfans. Om Danmark gör mål bjuds gästerna dessutom på öl.

  • The Golden Lion, Århus – Klassisk sportbar i Århus som sänder alla VM-matcher.

  • The Old Irish Pub, Skagen och Fredrikshamn – Storsatsar på VM med rödvit inredning, stora bildskärmar och billig öl.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar

Mest läst

Startsidan just nu

Regelrytteri hämmar besöksnäringen

Sveriges besöksnäring befinner sig i snabb tillväxt och är en av de största branscherna totalt sett – Men regelrytteri och krångel sätter krokben för utvecklingen, det konstaterades på ett seminarium i Visby 5 juli.

Flygresorna oförändrade i juni

Träningsresor - ingen trend

Romfestival i Dominikanska republiken

Uppåt för storstadsresor

Städer som Berlin, Rom och Budapest har fått ett uppsving under första halvan av 2018 – Det rapporterar gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss.

Medelhavslyx i Sverige

Nyhetsbrev

Isberg ny chef

Arkiv

Midsommar på danska

Brasor, sång och stora festmåltider - Danskarnas svar på midsommar, Sankt Hans aften, innebär stor fest i hela Danmark, även gruppresearrangörer kan sikta på den helgen, läs här!

Danskt VM - även för svenskar

Capçanes grottmålningar

Kulturnatt i Tel Aviv

Svenskar är väderberoende

Få saker engagerar svenskarna så mycket som sommarvädret – Oro för dåligt väder får många att boka in semester på vädersäkra destinationer, läs om det här!

Porträtt av Estland i Stockholm

Sista smakresan med Bengtsson

Mariestads Islagrad Rothpils är inspirerad av Berlin där bryggmästaren Richard Bentsson startade sin karriär inom öl - Det handlar om en ädel brygd i samma klass som föregångarna, läs mer här!

Plus

Proffsig hemsida för alla

Plus

Nytt på Birka 2018

Plus

5 snabba fågor…

Plus

Fint flyt för Birka

Satu Andersson kom till Birka Cruises sommaren 2013 och i sommar har hon varit vd för rederiet i fem år. Rederiet har profilerat sig på just kryssningar av olika längd och inriktning och kryssningar ligger i tiden.

Plus

Julen - väl värd en marknad

Plus

Julmarknader i grannländerna

RT-Forum har här plockat ihop några i Danmark, Norge, Finland, Estland och Lettland.

Några julmarknader i Sverige

Nora-pärla öppnar

Stora Trädgårdsfesten i Sofiero

Leap flyger in

Det går bra för BRA

Sänd till en kollega

0.122