23948sdkhjf

Danskt VM - även för svenskar

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

I helgen spelade Danmark sin första match i fotbolls-VM 2018 och det blev tre poäng med efterföljande segerfirande – Här litet tips för svenskar som vill fotbollsfesta med grannfolket.

Fotbolls-VM är i full gång och i både Sverige och Danmark är intresset enormt. Danskarna började VM-turneringen med en seger i sin första match vilket ledde till stort firande runt om i grannlandet. En vinst i första matchen ger Danmark ett ypperligt läge att gå vidare från gruppspelet, och ett utmärkt tillfälle för fotbollstörstande svenskar att maximera fotbollsfesten på andra sidan av Kattegatt.

Det råder fotbollsfeber i vårt grannland och intresset är rekordstort. För fotbollstokiga svenskar innebär det ytterligare möjlighet att njuta av VM-festen. Stena Line har därför listat Danmarks absolut bästa sportbarer.

På Nordjylland är fotbollsintresset stort och Danmarks lyckade resultat i den första omgången kommer med all sannolikhet öka intresset och folkfesten. Antalet sportbarer som sänder Danmarks matcher i VM är många. Därför har Stena Line, som erbjuder rekordbilliga resor till Danmark under VM, listat de allra bästa sportbarerna att uppleva Danmarks VM-resa på.

Det råder total VM-hysteri i såväl Sverige som Danmark och om vi med våra billiga resor till Danmark kan hjälpa svenskar stilla sitt begär är det extra kul. Vi såg otroliga segerscener från Danmark i lördags och vi tror det lockar många att uppleva Danmarks matcher på deras hemmaplan. Med Stena Danica kan du maxa VM-festen för bara 49 kronor, säger Mona Ulvåknippa, Route Marketing Manager på Stena Lines Danmarkslinjer.

Här är Danmarks kommande matcher:

Danmark – Australien, torsdag 21 juni, klockan 14:00
Danmark – Frankrike, tisdag 26 juni, klockan 16:00

Här upplever du Danmarks matcher på bästa sätt:

  • Jakobs Café & Bar, Skagen – Härligt belägen sportbar som storsatsar på VM med en storbildsskärm utomhus.

  • Sportsbaren Aalborg, Ålborg – Klassisk sportbar nära vattnet i Ålborg som sänder alla VM-matcher.

  • The Reef Hotel, Fredrikhamn – Konferenslokalen öppnas upp med storbildskärm för alla fotbollsfans. Om Danmark gör mål bjuds gästerna dessutom på öl.

  • The Golden Lion, Århus – Klassisk sportbar i Århus som sänder alla VM-matcher.

  • The Old Irish Pub, Skagen och Fredrikshamn – Storsatsar på VM med rödvit inredning, stora bildskärmar och billig öl.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Fler tågar över Öresundsbron

Tågresorna över Öresundsbron har ökat med 10 procent och är därmed tillbaka på nivåerna före ID-kontrollerna som infördes 2015.

Elektrisk färja Helsingborg-Helsingör

Molde-hotell till Scandic

Busstorget 2019 i Tylösand

Det blir Hotel Tylösand som kommer att få hysa branschmötet Busstorget 11–12 april 2019 i Halmstad – det beslutade arrangörerna 8 november.

Turismen viktigt lok för Jämtland

Fler gästnätter i Uppsala

Statistik från SCB visar på en stadig ökning av antalet kommersiella gästnätter i Uppsala kommun under 2018.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Kineserna tokhandlar i Sverige

Arkiv

Lapplandsresande går som tåget

Mellan juni och augusti ökade SJ:s resande till och från norra Sverige med hela 12 procent, jämfört med samma period i fjol - Lapplandsresandet sticker ut positivt.

FlixBus till Gardemoen

Nu kan resenärer boka resan hela vägen till Oslo Flygplats via FlixBus bokningsplattform – detta tack vare ett samarbete med Flybussen.

”Sunne är trevligt”

Söderberg vd för Göteborg & Co

Stockholm behöver fler hotell

Larsén lämnar Stromma

Nu stundar vaktskifte på Stromma eftersom Jan Larsén slutar efter 33 år inom bolaget - jakten på hans efterträdare har redan börjat.

Norweigian in efter flygkonkursen

Ryslig Hallowen i Kolmården

Rusning efter Interrail-kort

Ännu en rekordsäsong i Stockholm

Antalet kryssningspassagerare i Stockholms Hamnar ökar stadigt och slår även i år nytt rekord – det innebar mer körningar för bussföretagen.

Kocken avslöjar sin skäms-mat

Årets kock 2018, David Lundqvist, delar med sig av sina tankar kring hållbarhet och avslöjar sin ”skäms-mat”.

Gästrekord i Västsverige

Den rekordvarma sommaren har varit mycket positiv för Västsveriges hotell, stugbyar, vandrarhem och campinganläggningar – det blev gästnattsrekord.

Flygkonkurs – då torskar direktbokarna

Icehotel fick fint pris

Icehotel i Jukkasjärvi mottog 11 oktober Fonden för Exportutvecklings Export Hermes-pris för sina exportframgångar inom turism och för sitt internationella PR-arbete.

Koldioxid - så tungt väger resmålet

Hälften har aldrig sett en älg

Tio oupptäckta resmål

Sänd till en kollega

0.185