Danskt VM - även för svenskar

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

I helgen spelade Danmark sin första match i fotbolls-VM 2018 och det blev tre poäng med efterföljande segerfirande – Här litet tips för svenskar som vill fotbollsfesta med grannfolket.

Fotbolls-VM är i full gång och i både Sverige och Danmark är intresset enormt. Danskarna började VM-turneringen med en seger i sin första match vilket ledde till stort firande runt om i grannlandet. En vinst i första matchen ger Danmark ett ypperligt läge att gå vidare från gruppspelet, och ett utmärkt tillfälle för fotbollstörstande svenskar att maximera fotbollsfesten på andra sidan av Kattegatt.

Det råder fotbollsfeber i vårt grannland och intresset är rekordstort. För fotbollstokiga svenskar innebär det ytterligare möjlighet att njuta av VM-festen. Stena Line har därför listat Danmarks absolut bästa sportbarer.

På Nordjylland är fotbollsintresset stort och Danmarks lyckade resultat i den första omgången kommer med all sannolikhet öka intresset och folkfesten. Antalet sportbarer som sänder Danmarks matcher i VM är många. Därför har Stena Line, som erbjuder rekordbilliga resor till Danmark under VM, listat de allra bästa sportbarerna att uppleva Danmarks VM-resa på.

Det råder total VM-hysteri i såväl Sverige som Danmark och om vi med våra billiga resor till Danmark kan hjälpa svenskar stilla sitt begär är det extra kul. Vi såg otroliga segerscener från Danmark i lördags och vi tror det lockar många att uppleva Danmarks matcher på deras hemmaplan. Med Stena Danica kan du maxa VM-festen för bara 49 kronor, säger Mona Ulvåknippa, Route Marketing Manager på Stena Lines Danmarkslinjer.

Här är Danmarks kommande matcher:

Danmark – Australien, torsdag 21 juni, klockan 14:00
Danmark – Frankrike, tisdag 26 juni, klockan 16:00

Här upplever du Danmarks matcher på bästa sätt:

  • Jakobs Café & Bar, Skagen – Härligt belägen sportbar som storsatsar på VM med en storbildsskärm utomhus.

  • Sportsbaren Aalborg, Ålborg – Klassisk sportbar nära vattnet i Ålborg som sänder alla VM-matcher.

  • The Reef Hotel, Fredrikhamn – Konferenslokalen öppnas upp med storbildskärm för alla fotbollsfans. Om Danmark gör mål bjuds gästerna dessutom på öl.

  • The Golden Lion, Århus – Klassisk sportbar i Århus som sänder alla VM-matcher.

  • The Old Irish Pub, Skagen och Fredrikshamn – Storsatsar på VM med rödvit inredning, stora bildskärmar och billig öl.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Nytt flygbolag till Gällivare

Herhta Hillfons flyttar

Storsatsning ökade Danmarksintresset

Nytt akvarium byggs i Göteborg

Göteborgs fyller 400 år 2021 och då öppnar Sjöfartsmuseet Akvariet igen – då ska det helt nya huset med jätteakvariet på plats.

Nordkalotten besökssatsar gemensamt

Skönare till sjöss på Viking Line

Nyhetsbrev

Manner till Finnair

Arkiv

Skidor + kryssning = sant

Kapellskärs hamn angörs av jättekryssare

Antalet kryssningspassagerare ökar i Stockholms Hamnar – nu ska Kapellskärs hamn testas för den internationella kryssningstrafiken.

Konkurrensregler drev fram hotellförsäljning

30 augusti avtalade hotellkedjan Scandic om försäljning av Cumulus Kuopio Station i Kuopio till Lapland Hotels - Försäljningen var framtvingad av den finska konkurrensmyndigheten.

Stjärnregn på Viking Line i höst

Buss del av hållbar turism i ny nationell strategi

I den nya nationella naturturism strategin som presenterades i Almedalen i somras lyfts bussens klimatfördelar fram – Strategin finns att läsa på Svensk Tursims webbsida.

Swebus färger försvinner - blir FlixBus-gröna före årsskiftet

Ishotellet laddar för vintern

Sensommar och vallfärd till Danmark

Långa resor för Rolfs Flyg & Buss

Dags för fest i Flunsåsparken

Färjeföretaget kan vinna pris för sin detaljhandel

Tallink nominerade till Fronter Awards

Pasma till Scandic

Flyktingopera på Drottningholm

Unik modell av Kungsholm

Bra juli för Tallink

Nu gäller nya paketreselagen

Den nya paketreselagen bygger på det starka konsumentskyddet som länge funnits i Sverige och gäller från 1 augusti i hela EU - För svenska researrangörer blir det nästan inga förändringar alls enligt branschens bedömare.

Sänd till en kollega

0.168