23948sdkhjf

Danskt VM - även för svenskar

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

I helgen spelade Danmark sin första match i fotbolls-VM 2018 och det blev tre poäng med efterföljande segerfirande – Här litet tips för svenskar som vill fotbollsfesta med grannfolket.

Fotbolls-VM är i full gång och i både Sverige och Danmark är intresset enormt. Danskarna började VM-turneringen med en seger i sin första match vilket ledde till stort firande runt om i grannlandet. En vinst i första matchen ger Danmark ett ypperligt läge att gå vidare från gruppspelet, och ett utmärkt tillfälle för fotbollstörstande svenskar att maximera fotbollsfesten på andra sidan av Kattegatt.

Det råder fotbollsfeber i vårt grannland och intresset är rekordstort. För fotbollstokiga svenskar innebär det ytterligare möjlighet att njuta av VM-festen. Stena Line har därför listat Danmarks absolut bästa sportbarer.

På Nordjylland är fotbollsintresset stort och Danmarks lyckade resultat i den första omgången kommer med all sannolikhet öka intresset och folkfesten. Antalet sportbarer som sänder Danmarks matcher i VM är många. Därför har Stena Line, som erbjuder rekordbilliga resor till Danmark under VM, listat de allra bästa sportbarerna att uppleva Danmarks VM-resa på.

Det råder total VM-hysteri i såväl Sverige som Danmark och om vi med våra billiga resor till Danmark kan hjälpa svenskar stilla sitt begär är det extra kul. Vi såg otroliga segerscener från Danmark i lördags och vi tror det lockar många att uppleva Danmarks matcher på deras hemmaplan. Med Stena Danica kan du maxa VM-festen för bara 49 kronor, säger Mona Ulvåknippa, Route Marketing Manager på Stena Lines Danmarkslinjer.

Här är Danmarks kommande matcher:

Danmark – Australien, torsdag 21 juni, klockan 14:00
Danmark – Frankrike, tisdag 26 juni, klockan 16:00

Här upplever du Danmarks matcher på bästa sätt:

  • Jakobs Café & Bar, Skagen – Härligt belägen sportbar som storsatsar på VM med en storbildsskärm utomhus.

  • Sportsbaren Aalborg, Ålborg – Klassisk sportbar nära vattnet i Ålborg som sänder alla VM-matcher.

  • The Reef Hotel, Fredrikhamn – Konferenslokalen öppnas upp med storbildskärm för alla fotbollsfans. Om Danmark gör mål bjuds gästerna dessutom på öl.

  • The Golden Lion, Århus – Klassisk sportbar i Århus som sänder alla VM-matcher.

  • The Old Irish Pub, Skagen och Fredrikshamn – Storsatsar på VM med rödvit inredning, stora bildskärmar och billig öl.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Peterson tar över EACT

Nu snurrar Skywheel of Tallinn

Skywheel of Tallinn har officiellt öppnats för allmänheten – attraktionen blir stadens nya landmärke och är dessutom första pariserhjulet som byggts på ett tak.

Turistbussen är klimatsmart

Att åka turistbuss på sin semester är ett av de mest klimatsmarta sätten att resa på – ett faktum som Scandorama och Ölvemarks Holiday använder i sin marknadsföring.

Svag krona - chans för turismen

Kronan faller vilket gör Sverige till en attraktivare destionation för inkommande turism – regeringen gillar läget och ska nu storsatsa för att få hit fler turister från utlandet.

Lindstål till Stockholms Hamn

Turistbussen kräver mer

Sveriges Bussföretags TURBO-grupp tog upp frågan om bland annat bussbälten som kärvar och de extra krav som gäller för den som ska köra en turistbuss.

Nyhetsbrev

Nya glasögon för Transportstyrelsen

Branschen har länge mött kalla handen i sitt möte med Transportstyrelsen - men på Busstorget i Tylösand verkade det som om myndigheten äntligen bytt glasögon.

Arkiv

Nya villkor för bussresor

Nu blir det nya villkor för beställning av bussresor – det ska bli enklare att få ersättning för skador som uppkommer i samband med bussresor.

Rekordmånga anmälda till Busstorget

11 april kommer 235 deltagare till eventet Busstorget på Hotel Tylösand i Halmstad - det är fler deltagare än tidigare år.

Bussar för Snälltåget

Stena valutasäkrar Danmarksresan

Resia satsar på tågresor i Europa

Många vill, men det är både dyrt och krångligt att åka tåg mellan länder i Europa – nu lova Resia att ändra på den saken och tar samtidigt upp konkurrensen med bussresorna.

Svagt första kvartal för Tallink

SAS hotas av pilotstrejk

Hotet om pilotstrejk i Norden är nära och riktas mot det samägda flygbolaget SAS – ländernas pilotföreningar har varslat om strejk som träder i kraft 26 april.

Lenman ny flygplats-vd

Grönberg tar över Göteborg & Co

WOW air i konkurs

Det isländska flygbolaget WOW air har gått i konkurs - bolaget har länge brottats med svåra ekonomiska problem.

Halv miljon till Östersjön

Kryssarna - en miljardaffär

Kryssningstrafiken genererar nästan 2 miljarder kronor och 1 100 arbetstillfällen i Stockholmsregionen – det framgår av en färsk rapport.

Sundås premiär på Busstorget

Oscar Sundås, branschutvecklare på Sveriges Bussföretag ser fram emot att få delta på Busstorget för första gången – i år genomförs branschmötet i Tylösand 11-12 april.

Ökning för flyg dämpades 2018

Under 2018 uppgick antalet passagerare på svenska flyg­platser till 39,3 miljoner – rekord visserligen, men tillväxten var den lägsta på många år.

Hyttval möjligt på Birka

2

Silent disco hos RK

250 personer kom till RK Travel Groups caribiska kalas i Göteborg – en av höjdpunkterna var Silent disco där alla rockar loss till den musik de själva valt.

Bengtsson till Buhres på Kivik

Wik till Busstorget

Nytt direktflyg Malmö-Mallorca

Flybmi i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.141