23948sdkhjf

Danskt VM - även för svenskar

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

I helgen spelade Danmark sin första match i fotbolls-VM 2018 och det blev tre poäng med efterföljande segerfirande – Här litet tips för svenskar som vill fotbollsfesta med grannfolket.

Fotbolls-VM är i full gång och i både Sverige och Danmark är intresset enormt. Danskarna började VM-turneringen med en seger i sin första match vilket ledde till stort firande runt om i grannlandet. En vinst i första matchen ger Danmark ett ypperligt läge att gå vidare från gruppspelet, och ett utmärkt tillfälle för fotbollstörstande svenskar att maximera fotbollsfesten på andra sidan av Kattegatt.

Det råder fotbollsfeber i vårt grannland och intresset är rekordstort. För fotbollstokiga svenskar innebär det ytterligare möjlighet att njuta av VM-festen. Stena Line har därför listat Danmarks absolut bästa sportbarer.

På Nordjylland är fotbollsintresset stort och Danmarks lyckade resultat i den första omgången kommer med all sannolikhet öka intresset och folkfesten. Antalet sportbarer som sänder Danmarks matcher i VM är många. Därför har Stena Line, som erbjuder rekordbilliga resor till Danmark under VM, listat de allra bästa sportbarerna att uppleva Danmarks VM-resa på.

Det råder total VM-hysteri i såväl Sverige som Danmark och om vi med våra billiga resor till Danmark kan hjälpa svenskar stilla sitt begär är det extra kul. Vi såg otroliga segerscener från Danmark i lördags och vi tror det lockar många att uppleva Danmarks matcher på deras hemmaplan. Med Stena Danica kan du maxa VM-festen för bara 49 kronor, säger Mona Ulvåknippa, Route Marketing Manager på Stena Lines Danmarkslinjer.

Här är Danmarks kommande matcher:

Danmark – Australien, torsdag 21 juni, klockan 14:00
Danmark – Frankrike, tisdag 26 juni, klockan 16:00

Här upplever du Danmarks matcher på bästa sätt:

  • Jakobs Café & Bar, Skagen – Härligt belägen sportbar som storsatsar på VM med en storbildsskärm utomhus.

  • Sportsbaren Aalborg, Ålborg – Klassisk sportbar nära vattnet i Ålborg som sänder alla VM-matcher.

  • The Reef Hotel, Fredrikhamn – Konferenslokalen öppnas upp med storbildskärm för alla fotbollsfans. Om Danmark gör mål bjuds gästerna dessutom på öl.

  • The Golden Lion, Århus – Klassisk sportbar i Århus som sänder alla VM-matcher.

  • The Old Irish Pub, Skagen och Fredrikshamn – Storsatsar på VM med rödvit inredning, stora bildskärmar och billig öl.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Malmö-Ohrid direkt

En ny direktlinje med flyg till staden Ohrid i Makedonien från Malmö kan vara av intresse för gruppresearrangörer att känna till – trafiken startade 14 januari.

Sjöberg ny vd för Stromma

100 redan anmälda!

100 personer inom och omkring bussresebranschen har redan anmält sig till Busstorget – betydligt fler än vid samma tid förra året, så se till att säkra plats för Busstorget 2019.

Finnair säkraste flygbolaget

Flygrekord för Norweigian

Mindre regelrytteri – eller?

Hur gick det med Transportstyrelsens ändrade hantering av kör- och vilotidsregelverket som infördes 1 mars 2018? – det redovisas på Busstorget 11-12 april i Tylösand!

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Vinn hotellnatt på Busstorget

Ännu finns möjligheten att vinna ett dubbelrum på Hotel Tylösand under branschmötet Busstorget 2019 – men det brådskar, den som vill tävla måste göra det före 11 januari!

Arkiv

Habilt 2018 för Tallink

Rederiet Tallink Grupp noterar ett habilt 2018 med något fler passagerare än året innan – antalet personbilar ombord har samtidigt minskat obetydligt.

Tallinns julmarknad bäst!

Av alla Europas julmarknader har Tallinns julmarknad röstats fram till den allra bästa att besöka under juletid - marknaden har varit omskriven i Resforum tidigare år.

Kryssningsavslutning i Göteborg

Flygskatten slopas – men det dröjer

Thand Ringqvist till Skärgårdsstiftelsen

Apple Pay för Flixbus

Apple Play kan användas för biljettköp på Flixbus.

Nettbuss julsatsar

Fler Flixbussar till jul

Väderkoll ska minska flygutsläpp

Norwegian ingår nytt avtal med Avtech – syftet är att minska utsläppen med hjälp av väderdata och därmed bidra till ett hållbart flyg enligt flygbolaget.

Stromma räddar konkursbåt

Stromma har ropat in skärgårdsbåten M/S Nya Skärgården – den tillhörde det konkursdrabbade rederiet Kulturbåtarna i Göteborg.

Två toppar årets julöl!

RT-Forum har provat årets julöl och andra juldrycker i samarbete med Foodnet - resultatet är att två öl är i topp bland många fina brygder.

Julita Gård vann turistpris

Extra platser på jultågen

Bokningstrycket på julens tågresor är ovanligt högt, SJ har därför ordnat massor av extra sittplatser på sina tåg – så nu gäller det bara att tågen också går som de ska under helgerna.

Back i maskin för Tallink

Mer Stena i Irländska sjön

Norwegian till Rio de Janeriro

Följ spriten som lagras till sjöss

I 200 år uppger Linie Aquavit att de låtit lagra sin Aquavit i fyra månader till sjöss för skapa den lena karaktäristiska smaken – är det en myt eller är det verkligen sant?

Plus

5 snabba frågor…

Sänd till en kollega

0.302