Dags för fest i Flunsåsparken

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Söndag 12 augusti är det dags för Rolfs Flyg & Buss resequiz i Flunsåsparken på Hisingen i Göteborg. – Det väntas bli folkfest i år liksom tidigare.

Företaget har sedan tidigare arrangerat liknande evenemang i parken, och med Claes Malmberg som dragplåster tror företaget på en stor uppslutning.

Flunsåsparken har som tidigare varit platsen för reseintresserade att njuta av underhållning under företagets regi. I år är temat resequiz, en aktivitet som delar scenen med Gunnar Jaunupe och Per Aronson Andersson från Partypatrullen samt underhållning av Claes Malmberg. Företagets vd Emanuel Karlsson ser fram emot evenemanget.

- Vi tror på stor uppslutning och en härlig söndagseftermiddag fylld av glädje. I och med att vår butik sedan företagets start för 43 år sedan fortfarande ligger på Hjalmar Brantingsplatsen 1 är förstås Flunsåsparken det självklara valet vid evenemang som dessa, säger Emanuel Karlsson.

Evenemanget är gratis och pågår mellan 12.00-15.00.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Dags för fest i Flunsåsparken

Färjeföretaget kan vinna pris för sin detaljhandel

Tallink nominerade till Fronter Awards

Pasma till Scandic

Flyktingopera på Drottningholm

Unik modell av Kungsholm

Bra juli för Tallink

Nyhetsbrev

Nu gäller nya paketreselagen

Den nya paketreselagen bygger på det starka konsumentskyddet som länge funnits i Sverige och gäller från 1 augusti i hela EU - För svenska researrangörer blir det nästan inga förändringar alls enligt branschens bedömare.

Arkiv

Regelrytteri hämmar besöksnäringen

Sveriges besöksnäring befinner sig i snabb tillväxt och är en av de största branscherna totalt sett – Men regelrytteri och krångel sätter krokben för utvecklingen, det konstaterades på ett seminarium i Visby 5 juli.

Flygresorna oförändrade i juni

Filma och vinn ett seminariepass till UITP 2019

Är du bäst på att skapa en film på max tre minuter och presentera goda exempel från den nordiska kollektivtrafiken? Tveka i så fall inte utan skicka in ditt bidrag senast den 24 september. Tio filmer kommer nomineras och klippas ihop till en längre film som premiärvisas på Persontrafik 2018. Filmen blir sedan den samlade nordiska kollektivtrafikbranschens utmaning inför UITP Global Summit 2019 i Stockholm. Filmerna kommer bland annat visas på Persontrafik 2018, persontrafik.se och rt-forum.com.

Träningsresor - ingen trend

Romfestival i Dominikanska republiken

Uppåt för storstadsresor

Städer som Berlin, Rom och Budapest har fått ett uppsving under första halvan av 2018 – Det rapporterar gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss.

Medelhavslyx i Sverige

Isberg ny chef

Midsommar på danska

Brasor, sång och stora festmåltider - Danskarnas svar på midsommar, Sankt Hans aften, innebär stor fest i hela Danmark, även gruppresearrangörer kan sikta på den helgen, läs här!

Danskt VM - även för svenskar

Capçanes grottmålningar

Kulturnatt i Tel Aviv

Svenskar är väderberoende

Få saker engagerar svenskarna så mycket som sommarvädret – Oro för dåligt väder får många att boka in semester på vädersäkra destinationer, läs om det här!

Porträtt av Estland i Stockholm

Sänd till en kollega

0.125