23948sdkhjf

Långa resor för Rolfs Flyg & Buss

Gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss växlar upp med en långa resor till avlägsna destinationer – Under 2019 bjuds det på resor till fyra världsdelar.

Allt längre och allt spektakulärare resor tycks det bli för Rolfs Flyg & Buss nästa år.

- Sedan tidigare har vi sett att många resenärer byter vinterns klassiska sol-och-badresa mot upplevelseresor som erbjuder ett stort utbud utflykter. Därför storsatsar vi på flertalet nyheter i vårt koncept med längre rundresor där man hinner uppleva flera länders mest spektakulära sevärdheter, säger Emanuel Karlsson, vd på Rolfs Flyg & Buss. Han tror starkt på att längre rundresor är den nya vinterresan.

Bland de nya långresorna finns Centralamerika, Sydamerika med bland annat Rio de Janeiro, Sydostasien och Oceanien med bland annat Nya Zeeland som är Sveriges mest avlägsna resmål, längre än dit går det helt enkelt inte att resa för den som inte kan lämna jorden.

Enligt tidigare trendspaningar verkar längre resor bli allt mer efterfrågade i kategorin gott vuxna resenärer, alltså yngre pensionärer med god ekonomi. Men även andra åldersgrupper lockas av långa resor som det verkar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141