23948sdkhjf

Stjärnregn på Viking Line i höst

Mark Levengood, Jan Carlzon och Marianne Rundström förgyller Rosella-hösten hos Viking Line – Stjärnorna mönstrar ombord från 3 september på den näst kortaste färjelinjen mellan Sverige och Åland.

Underhållningshösten kör igång på Viking Lines kryssare Rosella, som går dagligen mellan Mariehamn och Kapellskär, 3 september. På premiärturen intervjuar radiolegendaren Ulf Elfving den minst lika legendariska företagsledaren Jan ”SAS-Janne” Carlzon inom ramen för det populära programmet Café Rosella. Senare i höst kan kryssningsresenärerna även möta intressanta profiler som Mark Levengood, Marianne Rundström och Viveca Sten.

Det är med förväntan i luften som vi förbereder Rosella för en sprakande underhållningshöst. Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg har ett pärlpand av intressanta gäster på kommande till Café Rosella, vi bjuder på tre fina författarresor och satsar på såväl country, jazz som dansband och vår specialitet - den levande jukeboxen - för alla våra musikintresserade resenärer, säger Joanna Åhman, Sales and Product Manager, Viking Line.

Kryssningsveckan inleds på måndagar med Café Rosella, där programledarna Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg intervjuar spännande gäster varje vecka från den 3 september fram till december. Tisdagar är bingodagar med stor final tisdagen den 18 december, då det utlovas maffiga priser. På torsdagarna fortsätter den populära satsningen”10-i-topp – den levande jukeboxen” där publiken önskar sina favoritlåtar från 1950- 60- och 70-talen. Fredags- och lördagskryssningarna gästas i höst av några av Sveriges populäraste dansband varvat med tema- och specialkryssningar. Bland specialkryssningarna märks inte minst de populära författarresorna. I höst kommer de omåttligt populära författarna Arne Dahl, Herman Lindqvist respektive Catharina Ingelman Sundberg till fartyget Rosella på utvalda datum.

I december kulminerar sedan underhållningshösten för första gången i en finalvecka som går av stapeln den 17 till och med den 20 december. Då blir det ett extra speciellt Café Rosella med bägge programledarna Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg på plats, följt av stora finaler i så väl bingo, karaoke som 10-i-topp; allt med möjlighet att vinna riktigt fina priser för de trogna kryssningsresenärerna.

Fotnot. Snabbaste och kortaste förbindelsen mellan Sverige och Åland är Eckerö-Linjen som trafikerar rutten Grisslemamn-Eckerö. Viking Lines trafik mellan Kapellskär och Mariehamn är näst snabbast över Ålands hav men också den kortaste förbilndelsen mellan Mariehamn och Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.251