23948sdkhjf

Skönare till sjöss på Viking Line

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det ska bli fortsatt enkelt att få sköna behandlingar till sjöss i de rödvita fartygen på Östersjön – förnyade samarbetsavtal med spa-leverantörer ligger bakom det.

Viking Line förnyar sina spabehandlingar tillsammans med sin nya tyska samarbetspartner Babor som är marknadsledare i Europa när det gäller holistisk skönhet och hudvård, och företaget är känt för sina högklassiga produkter samt sitt forsknings- och produktutvecklingsarbete. Viking Line erbjuder spatjänster på alla sina rutter, som går i riktning mot Stockholm. Värt att veta för grupp- och bussresearrangörer som siktar på kryssningsresor.

Resenärer åker i allt högre grad på kryssning för att få högklassiga hälsoupplevelser och för att komma bort lite från vardagen. Enligt Viking Lines kundundersökning från 2017 har finländarnas intresse för sparesor ökat med hela 11 procent. Viking Line har svarat på kundernas växande önskemål genom att förnya sina spatjänster. I och med förnyelserna består de heltäckande spaupplevelserna av behandlingar och försäljningsprodukter till taxfreepris, ett skräddarsytt behandlingsurval samt Babor:s proffsiga vårdprodukter.

– Viking Line är den enda som erbjuder spatjänster på Östersjön. Med dessa nya satsningar vill vi skapa ännu bättre ramar för spaupplevelser på havet åt passagerarna. Ofta kommer man till våra span för att koppla av och ta tid för sig själv, men å andra sidan eftersträvas också snabba och synliga resultat. I samarbete med Babor kan vi erbjuda våra kunder allt detta, säger SPA Operations Manager Saara Lamont.

Spa-avdelningar finns på Helsingfors–Stockholm-rutten och på Åbofartygen. I början av 2019 kommer det förnyade spakonceptet till Cinderella som åker från Stockholm till Mariehamn. Den största spaavdelningen och de bredaste behandlings- och produkturvalen finns på Viking Grace.

Några av de populäraste behandlingarna ombord är olika former av massage. Efterfrågan på ansiktsbehandlingar samt olika kombinationsbehandlingar ökar också. På de förnyade spaavdelningarna kan man köpa Babor:s produkter och till exempel dra nytta av ampullbaren därifrån man med hjälp av en kosmetolog kan välja en lämplig ampullblandning för just den egna hyn.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Gasellföretag – igen!

Rolfs Flyg & Buss är Gasellföretag för femte året i rad.

Liseberg bästa julmarknaden

Kryssning till Klaipeda 2019

Nästa sommars kryssarnyhet är litauiska hamstaden Klaipeda, förunderligt bortglömd av svenska gruppresearrangörer – nu blir det kanske ändring på det.

Fler tågar över Öresundsbron

Tågresorna över Öresundsbron har ökat med 10 procent och är därmed tillbaka på nivåerna före ID-kontrollerna som infördes 2015.

Elektrisk färja Helsingborg-Helsingör

Molde-hotell till Scandic

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Busstorget 2019 i Tylösand

Det blir Hotel Tylösand som kommer att få hysa branschmötet Busstorget 11–12 april 2019 i Halmstad – det beslutade arrangörerna 8 november.

Arkiv

Turismen viktigt lok för Jämtland

Fler gästnätter i Uppsala

Statistik från SCB visar på en stadig ökning av antalet kommersiella gästnätter i Uppsala kommun under 2018.

Kineserna tokhandlar i Sverige

Lapplandsresande går som tåget

Mellan juni och augusti ökade SJ:s resande till och från norra Sverige med hela 12 procent, jämfört med samma period i fjol - Lapplandsresandet sticker ut positivt.

FlixBus till Gardemoen

Nu kan resenärer boka resan hela vägen till Oslo Flygplats via FlixBus bokningsplattform – detta tack vare ett samarbete med Flybussen.

”Sunne är trevligt”

Söderberg vd för Göteborg & Co

Stockholm behöver fler hotell

Larsén lämnar Stromma

Nu stundar vaktskifte på Stromma eftersom Jan Larsén slutar efter 33 år inom bolaget - jakten på hans efterträdare har redan börjat.

Norweigian in efter flygkonkursen

Ryslig Hallowen i Kolmården

Rusning efter Interrail-kort

Ännu en rekordsäsong i Stockholm

Antalet kryssningspassagerare i Stockholms Hamnar ökar stadigt och slår även i år nytt rekord – det innebar mer körningar för bussföretagen.

Kocken avslöjar sin skäms-mat

Årets kock 2018, David Lundqvist, delar med sig av sina tankar kring hållbarhet och avslöjar sin ”skäms-mat”.

Gästrekord i Västsverige

Den rekordvarma sommaren har varit mycket positiv för Västsveriges hotell, stugbyar, vandrarhem och campinganläggningar – det blev gästnattsrekord.

Flygkonkurs – då torskar direktbokarna

Icehotel fick fint pris

Icehotel i Jukkasjärvi mottog 11 oktober Fonden för Exportutvecklings Export Hermes-pris för sina exportframgångar inom turism och för sitt internationella PR-arbete.

Koldioxid - så tungt väger resmålet

Sänd till en kollega

0.221