23948sdkhjf

Skönare till sjöss på Viking Line

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det ska bli fortsatt enkelt att få sköna behandlingar till sjöss i de rödvita fartygen på Östersjön – förnyade samarbetsavtal med spa-leverantörer ligger bakom det.

Viking Line förnyar sina spabehandlingar tillsammans med sin nya tyska samarbetspartner Babor som är marknadsledare i Europa när det gäller holistisk skönhet och hudvård, och företaget är känt för sina högklassiga produkter samt sitt forsknings- och produktutvecklingsarbete. Viking Line erbjuder spatjänster på alla sina rutter, som går i riktning mot Stockholm. Värt att veta för grupp- och bussresearrangörer som siktar på kryssningsresor.

Resenärer åker i allt högre grad på kryssning för att få högklassiga hälsoupplevelser och för att komma bort lite från vardagen. Enligt Viking Lines kundundersökning från 2017 har finländarnas intresse för sparesor ökat med hela 11 procent. Viking Line har svarat på kundernas växande önskemål genom att förnya sina spatjänster. I och med förnyelserna består de heltäckande spaupplevelserna av behandlingar och försäljningsprodukter till taxfreepris, ett skräddarsytt behandlingsurval samt Babor:s proffsiga vårdprodukter.

– Viking Line är den enda som erbjuder spatjänster på Östersjön. Med dessa nya satsningar vill vi skapa ännu bättre ramar för spaupplevelser på havet åt passagerarna. Ofta kommer man till våra span för att koppla av och ta tid för sig själv, men å andra sidan eftersträvas också snabba och synliga resultat. I samarbete med Babor kan vi erbjuda våra kunder allt detta, säger SPA Operations Manager Saara Lamont.

Spa-avdelningar finns på Helsingfors–Stockholm-rutten och på Åbofartygen. I början av 2019 kommer det förnyade spakonceptet till Cinderella som åker från Stockholm till Mariehamn. Den största spaavdelningen och de bredaste behandlings- och produkturvalen finns på Viking Grace.

Några av de populäraste behandlingarna ombord är olika former av massage. Efterfrågan på ansiktsbehandlingar samt olika kombinationsbehandlingar ökar också. På de förnyade spaavdelningarna kan man köpa Babor:s produkter och till exempel dra nytta av ampullbaren därifrån man med hjälp av en kosmetolog kan välja en lämplig ampullblandning för just den egna hyn.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Malmö-Ohrid direkt

En ny direktlinje med flyg till staden Ohrid i Makedonien från Malmö kan vara av intresse för gruppresearrangörer att känna till – trafiken startade 14 januari.

Sjöberg ny vd för Stromma

100 redan anmälda!

100 personer inom och omkring bussresebranschen har redan anmält sig till Busstorget – betydligt fler än vid samma tid förra året, så se till att säkra plats för Busstorget 2019.

Finnair säkraste flygbolaget

Flygrekord för Norweigian

Mindre regelrytteri – eller?

Hur gick det med Transportstyrelsens ändrade hantering av kör- och vilotidsregelverket som infördes 1 mars 2018? – det redovisas på Busstorget 11-12 april i Tylösand!

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Vinn hotellnatt på Busstorget

Ännu finns möjligheten att vinna ett dubbelrum på Hotel Tylösand under branschmötet Busstorget 2019 – men det brådskar, den som vill tävla måste göra det före 11 januari!

Arkiv

Habilt 2018 för Tallink

Rederiet Tallink Grupp noterar ett habilt 2018 med något fler passagerare än året innan – antalet personbilar ombord har samtidigt minskat obetydligt.

Tallinns julmarknad bäst!

Av alla Europas julmarknader har Tallinns julmarknad röstats fram till den allra bästa att besöka under juletid - marknaden har varit omskriven i Resforum tidigare år.

Kryssningsavslutning i Göteborg

Flygskatten slopas – men det dröjer

Thand Ringqvist till Skärgårdsstiftelsen

Apple Pay för Flixbus

Apple Play kan användas för biljettköp på Flixbus.

Nettbuss julsatsar

Fler Flixbussar till jul

Väderkoll ska minska flygutsläpp

Norwegian ingår nytt avtal med Avtech – syftet är att minska utsläppen med hjälp av väderdata och därmed bidra till ett hållbart flyg enligt flygbolaget.

Stromma räddar konkursbåt

Stromma har ropat in skärgårdsbåten M/S Nya Skärgården – den tillhörde det konkursdrabbade rederiet Kulturbåtarna i Göteborg.

Två toppar årets julöl!

RT-Forum har provat årets julöl och andra juldrycker i samarbete med Foodnet - resultatet är att två öl är i topp bland många fina brygder.

Julita Gård vann turistpris

Extra platser på jultågen

Bokningstrycket på julens tågresor är ovanligt högt, SJ har därför ordnat massor av extra sittplatser på sina tåg – så nu gäller det bara att tågen också går som de ska under helgerna.

Back i maskin för Tallink

Mer Stena i Irländska sjön

Norwegian till Rio de Janeriro

Följ spriten som lagras till sjöss

I 200 år uppger Linie Aquavit att de låtit lagra sin Aquavit i fyra månader till sjöss för skapa den lena karaktäristiska smaken – är det en myt eller är det verkligen sant?

Plus

5 snabba frågor…

Sänd till en kollega

0.421