23948sdkhjf

Skönare till sjöss på Viking Line

Det ska bli fortsatt enkelt att få sköna behandlingar till sjöss i de rödvita fartygen på Östersjön – förnyade samarbetsavtal med spa-leverantörer ligger bakom det.

Viking Line förnyar sina spabehandlingar tillsammans med sin nya tyska samarbetspartner Babor som är marknadsledare i Europa när det gäller holistisk skönhet och hudvård, och företaget är känt för sina högklassiga produkter samt sitt forsknings- och produktutvecklingsarbete. Viking Line erbjuder spatjänster på alla sina rutter, som går i riktning mot Stockholm. Värt att veta för grupp- och bussresearrangörer som siktar på kryssningsresor.

Resenärer åker i allt högre grad på kryssning för att få högklassiga hälsoupplevelser och för att komma bort lite från vardagen. Enligt Viking Lines kundundersökning från 2017 har finländarnas intresse för sparesor ökat med hela 11 procent. Viking Line har svarat på kundernas växande önskemål genom att förnya sina spatjänster. I och med förnyelserna består de heltäckande spaupplevelserna av behandlingar och försäljningsprodukter till taxfreepris, ett skräddarsytt behandlingsurval samt Babor:s proffsiga vårdprodukter.

– Viking Line är den enda som erbjuder spatjänster på Östersjön. Med dessa nya satsningar vill vi skapa ännu bättre ramar för spaupplevelser på havet åt passagerarna. Ofta kommer man till våra span för att koppla av och ta tid för sig själv, men å andra sidan eftersträvas också snabba och synliga resultat. I samarbete med Babor kan vi erbjuda våra kunder allt detta, säger SPA Operations Manager Saara Lamont.

Spa-avdelningar finns på Helsingfors–Stockholm-rutten och på Åbofartygen. I början av 2019 kommer det förnyade spakonceptet till Cinderella som åker från Stockholm till Mariehamn. Den största spaavdelningen och de bredaste behandlings- och produkturvalen finns på Viking Grace.

Några av de populäraste behandlingarna ombord är olika former av massage. Efterfrågan på ansiktsbehandlingar samt olika kombinationsbehandlingar ökar också. På de förnyade spaavdelningarna kan man köpa Babor:s produkter och till exempel dra nytta av ampullbaren därifrån man med hjälp av en kosmetolog kan välja en lämplig ampullblandning för just den egna hyn.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.313