23948sdkhjf

Skönare till sjöss på Viking Line

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det ska bli fortsatt enkelt att få sköna behandlingar till sjöss i de rödvita fartygen på Östersjön – förnyade samarbetsavtal med spa-leverantörer ligger bakom det.

Viking Line förnyar sina spabehandlingar tillsammans med sin nya tyska samarbetspartner Babor som är marknadsledare i Europa när det gäller holistisk skönhet och hudvård, och företaget är känt för sina högklassiga produkter samt sitt forsknings- och produktutvecklingsarbete. Viking Line erbjuder spatjänster på alla sina rutter, som går i riktning mot Stockholm. Värt att veta för grupp- och bussresearrangörer som siktar på kryssningsresor.

Resenärer åker i allt högre grad på kryssning för att få högklassiga hälsoupplevelser och för att komma bort lite från vardagen. Enligt Viking Lines kundundersökning från 2017 har finländarnas intresse för sparesor ökat med hela 11 procent. Viking Line har svarat på kundernas växande önskemål genom att förnya sina spatjänster. I och med förnyelserna består de heltäckande spaupplevelserna av behandlingar och försäljningsprodukter till taxfreepris, ett skräddarsytt behandlingsurval samt Babor:s proffsiga vårdprodukter.

– Viking Line är den enda som erbjuder spatjänster på Östersjön. Med dessa nya satsningar vill vi skapa ännu bättre ramar för spaupplevelser på havet åt passagerarna. Ofta kommer man till våra span för att koppla av och ta tid för sig själv, men å andra sidan eftersträvas också snabba och synliga resultat. I samarbete med Babor kan vi erbjuda våra kunder allt detta, säger SPA Operations Manager Saara Lamont.

Spa-avdelningar finns på Helsingfors–Stockholm-rutten och på Åbofartygen. I början av 2019 kommer det förnyade spakonceptet till Cinderella som åker från Stockholm till Mariehamn. Den största spaavdelningen och de bredaste behandlings- och produkturvalen finns på Viking Grace.

Några av de populäraste behandlingarna ombord är olika former av massage. Efterfrågan på ansiktsbehandlingar samt olika kombinationsbehandlingar ökar också. På de förnyade spaavdelningarna kan man köpa Babor:s produkter och till exempel dra nytta av ampullbaren därifrån man med hjälp av en kosmetolog kan välja en lämplig ampullblandning för just den egna hyn.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Peterson tar över EACT

Nu snurrar Skywheel of Tallinn

Skywheel of Tallinn har officiellt öppnats för allmänheten – attraktionen blir stadens nya landmärke och är dessutom första pariserhjulet som byggts på ett tak.

Turistbussen är klimatsmart

Att åka turistbuss på sin semester är ett av de mest klimatsmarta sätten att resa på – ett faktum som Scandorama och Ölvemarks Holiday använder i sin marknadsföring.

Svag krona - chans för turismen

Kronan faller vilket gör Sverige till en attraktivare destionation för inkommande turism – regeringen gillar läget och ska nu storsatsa för att få hit fler turister från utlandet.

Lindstål till Stockholms Hamn

Turistbussen kräver mer

Sveriges Bussföretags TURBO-grupp tog upp frågan om bland annat bussbälten som kärvar och de extra krav som gäller för den som ska köra en turistbuss.

Nyhetsbrev

Nya glasögon för Transportstyrelsen

Branschen har länge mött kalla handen i sitt möte med Transportstyrelsen - men på Busstorget i Tylösand verkade det som om myndigheten äntligen bytt glasögon.

Arkiv

Nya villkor för bussresor

Nu blir det nya villkor för beställning av bussresor – det ska bli enklare att få ersättning för skador som uppkommer i samband med bussresor.

Rekordmånga anmälda till Busstorget

11 april kommer 235 deltagare till eventet Busstorget på Hotel Tylösand i Halmstad - det är fler deltagare än tidigare år.

Bussar för Snälltåget

Stena valutasäkrar Danmarksresan

Resia satsar på tågresor i Europa

Många vill, men det är både dyrt och krångligt att åka tåg mellan länder i Europa – nu lova Resia att ändra på den saken och tar samtidigt upp konkurrensen med bussresorna.

Svagt första kvartal för Tallink

SAS hotas av pilotstrejk

Hotet om pilotstrejk i Norden är nära och riktas mot det samägda flygbolaget SAS – ländernas pilotföreningar har varslat om strejk som träder i kraft 26 april.

Lenman ny flygplats-vd

Grönberg tar över Göteborg & Co

WOW air i konkurs

Det isländska flygbolaget WOW air har gått i konkurs - bolaget har länge brottats med svåra ekonomiska problem.

Halv miljon till Östersjön

Kryssarna - en miljardaffär

Kryssningstrafiken genererar nästan 2 miljarder kronor och 1 100 arbetstillfällen i Stockholmsregionen – det framgår av en färsk rapport.

Sundås premiär på Busstorget

Oscar Sundås, branschutvecklare på Sveriges Bussföretag ser fram emot att få delta på Busstorget för första gången – i år genomförs branschmötet i Tylösand 11-12 april.

Ökning för flyg dämpades 2018

Under 2018 uppgick antalet passagerare på svenska flyg­platser till 39,3 miljoner – rekord visserligen, men tillväxten var den lägsta på många år.

Hyttval möjligt på Birka

2

Silent disco hos RK

250 personer kom till RK Travel Groups caribiska kalas i Göteborg – en av höjdpunkterna var Silent disco där alla rockar loss till den musik de själva valt.

Bengtsson till Buhres på Kivik

Wik till Busstorget

Nytt direktflyg Malmö-Mallorca

Flybmi i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.156