23948sdkhjf

Nya stjärnor till Norwegian

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

I årets Airline Passengers Experience Association, APEX, har flygpassagerare från hela världen rankat Norwegian som ett fyrstjärnigt flygbolag – fler stjärnor kan ett lågprisbolag inte få.

Över en miljon flygningar och 500 flygbolag har rankats i årets APEX-utmärkelse. Norwegian var ett av tio lågprisbolag runt om i världen som fick fyra stjärnor.

Det är en stor ära att bli rankad som ett fyrstjärnigt flygbolag av passagerare som har rest med oss. Jag vill tacka alla våra 10 000 medarbetare från Bangkok i öst till Los Angeles i väst som varje dag gör sitt yttersta för att våra kunder ska få en så bra reseupplevelse som möjligt, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Hittills i år har Norwegian fått hela 13 priser. Se hela listan HÄR!

Om APEX: rankar flygbolag över hela världen med hjälp av omdömen från passagerarna själva. Flygbolagen delas in i tre kategorier: Globala flygbolag, regionala flygbolag och lågprisbolag. Över en miljon flygningar och 500 flygbolag har utvärderats mellan 1 juli 2017 och 30 juni 2018.. Passagerarna rankar flygbolagen generellt samt i fyra underkategorier: Komfort, service ombord, mat och dryck samt underhållning och WiFi ombord. Fyra stjärnor är son nämnts den högsta rankingen som ett lågprisbolag kan få.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Så reser folket om vintern

Nära hälften av svenskarna planerar för en vintersemester, varav en fjärdedel väljer att semestra inom Sverige – här visas toppdestinationerna.

Malmö-Ohrid direkt

En ny direktlinje med flyg till staden Ohrid i Makedonien från Malmö kan vara av intresse för gruppresearrangörer att känna till – trafiken startade 14 januari.

Sjöberg ny vd för Stromma

100 redan anmälda!

100 personer inom och omkring bussresebranschen har redan anmält sig till Busstorget – betydligt fler än vid samma tid förra året, så se till att säkra plats för Busstorget 2019.

Finnair säkraste flygbolaget

Flygrekord för Norweigian

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Mindre regelrytteri – eller?

Hur gick det med Transportstyrelsens ändrade hantering av kör- och vilotidsregelverket som infördes 1 mars 2018? – det redovisas på Busstorget 11-12 april i Tylösand!

Arkiv

Vinn hotellnatt på Busstorget

Ännu finns möjligheten att vinna ett dubbelrum på Hotel Tylösand under branschmötet Busstorget 2019 – men det brådskar, den som vill tävla måste göra det före 11 januari!

Habilt 2018 för Tallink

Rederiet Tallink Grupp noterar ett habilt 2018 med något fler passagerare än året innan – antalet personbilar ombord har samtidigt minskat obetydligt.

Tallinns julmarknad bäst!

Av alla Europas julmarknader har Tallinns julmarknad röstats fram till den allra bästa att besöka under juletid - marknaden har varit omskriven i Resforum tidigare år.

Kryssningsavslutning i Göteborg

Flygskatten slopas – men det dröjer

Thand Ringqvist till Skärgårdsstiftelsen

Apple Pay för Flixbus

Apple Play kan användas för biljettköp på Flixbus.

Nettbuss julsatsar

Fler Flixbussar till jul

Väderkoll ska minska flygutsläpp

Norwegian ingår nytt avtal med Avtech – syftet är att minska utsläppen med hjälp av väderdata och därmed bidra till ett hållbart flyg enligt flygbolaget.

Stromma räddar konkursbåt

Stromma har ropat in skärgårdsbåten M/S Nya Skärgården – den tillhörde det konkursdrabbade rederiet Kulturbåtarna i Göteborg.

Två toppar årets julöl!

RT-Forum har provat årets julöl och andra juldrycker i samarbete med Foodnet - resultatet är att två öl är i topp bland många fina brygder.

Julita Gård vann turistpris

Extra platser på jultågen

Bokningstrycket på julens tågresor är ovanligt högt, SJ har därför ordnat massor av extra sittplatser på sina tåg – så nu gäller det bara att tågen också går som de ska under helgerna.

Back i maskin för Tallink

Mer Stena i Irländska sjön

Norwegian till Rio de Janeriro

Plus

5 snabba frågor…

Sänd till en kollega

0.114