23948sdkhjf

Nya stjärnor till Norwegian

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

I årets Airline Passengers Experience Association, APEX, har flygpassagerare från hela världen rankat Norwegian som ett fyrstjärnigt flygbolag – fler stjärnor kan ett lågprisbolag inte få.

Över en miljon flygningar och 500 flygbolag har rankats i årets APEX-utmärkelse. Norwegian var ett av tio lågprisbolag runt om i världen som fick fyra stjärnor.

Det är en stor ära att bli rankad som ett fyrstjärnigt flygbolag av passagerare som har rest med oss. Jag vill tacka alla våra 10 000 medarbetare från Bangkok i öst till Los Angeles i väst som varje dag gör sitt yttersta för att våra kunder ska få en så bra reseupplevelse som möjligt, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Hittills i år har Norwegian fått hela 13 priser. Se hela listan HÄR!

Om APEX: rankar flygbolag över hela världen med hjälp av omdömen från passagerarna själva. Flygbolagen delas in i tre kategorier: Globala flygbolag, regionala flygbolag och lågprisbolag. Över en miljon flygningar och 500 flygbolag har utvärderats mellan 1 juli 2017 och 30 juni 2018.. Passagerarna rankar flygbolagen generellt samt i fyra underkategorier: Komfort, service ombord, mat och dryck samt underhållning och WiFi ombord. Fyra stjärnor är son nämnts den högsta rankingen som ett lågprisbolag kan få.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Turistbussföretagen fick ny styrelse

Resemakar´n vann Guldbussen 2019

Det blev Erik Dahlbom, Resemakar´n i Väst, som vann RK Travel Groups pris Guldbussen 2019 – hederspris gick till Lennart Carlsson, priserna delades ut 21 mars i Göteborg.

Underhållning gratis på Flixbus

Salomon till Busstorget

Johan Salomon, Traveller Buss, kommer till Busstorget i Tylösand - han vill se vilka nyheter fordonsleverantörerna kommer presentera på Busstorget och vill självklart mingla med kollegor i branschen.

De vann Mellanskärgården

Det blev Blidösundsbolaget som vann kontraktet för sjötrafiken i Stockholms mellanskärgård – det har trafikförvaltningen beslutat 19 mars.

Kocklandslaget mönstrar på

Svenska Kocklandslaget vann VM i Luxemburg i november – nu kommer vinnarrätterna att serveras på Viking Cinderella tillagade ombord av världsmästarna.

Nyhetsbrev

Finland i gruppresefronten

Arkiv
Plus

Matnyttig resemässa i Estland

Mässan TourEst hölls för 28:e året i rad i februari.För fackbesökaren är det den årliga mässans första dag som gäller, alltid en fredag.

Junibacken digitaliseras

Ångan är uppe på Vildmarkståget

Ekroth kopplar upp Visit North

Wik till Busstorget

Norwegian har stoppat olycksplanet

Efter den svåra flygolyckan i Etiopien stoppade många flygbolag flygplanstypen Boeing 737 Max 8 - nu har även Norwegian stoppat alla sina 737 Max 8 men börskursen faller.

Flyger totalt klimatkompenserat

Från och med 1 april kommer flygbolaget BRA att klimatkompensera alla utsläpp av växthusgaser som bolaget alla flygplan genererar.

Baljhagen till Busstorget

Andreas Baljhagen, försäljningschef Nord på Volvo Bussar kommer till Busstorget i Tylösand – ett utmärkt tillfälle att träffa människor från branschen, säger han.

Flyget kan lyfta med biodrivmedel

Det händer i Österrike

Rederi Göta Kanal 150 år

Var finns de nya bussförarna?

På Busstorget i Tylösand 11-12 april lyfter Maria Sjölin frågan om vilka som ska bli våra nya bussförare – och det är bråttom, det behövs 7 300 nya förare till 2020.

Unga gillar solosemester

Varannan svensk är öppen för att resa på semestern helt ensam – framför allt är det män och unga som vill resa solo.

Viking Line till Almedalen

Viking Cinderella kryssar från Stockholm till Visby och tillbaka tre dagar under Almedalsveckan - kryssningarna prickar in Moderaternas, Liberalernas och Socialdemokraternas dagar.

Automatisk bagageinlämning i Visby

Färöarna stänger – för underhåll

Nytt direktflyg Malmö-Mallorca

Flybmi i konkurs

Galaxy åter i trafik

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.155