23948sdkhjf

Digital direktbokning till Åre

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det digitala turistbolaget ”This is Åre” är först med direktbokning av flygbiljetter plus ”allt” på egna sajten – detta blev möjligt genom ett samarbete med Citybreak.

This is Åre, som är ett digitalt turistbolag med boende och aktiviteter i Åre som specialitet, blir nu först bland svenska fjälldestinationer med att även erbjuda bokning av flygbiljetter direkt på den egna sajten. Det är i samarbete med Citybreak, specialist på e-handelslösningar för turistindustrin, som man nu lanserar den nya tjänsten.

Det känns oerhört starkt att vi nu, som den första aktören i den svenska fjällvärlden, kan erbjuda bokning av flyg från hela världen till Åre, både mot privat- och konferensmarknad där vi har ett nära samarbete med Åre Konferens & Event, säger Kevin Kirk, vd This is Åre.

Med ett stopp på bolagets sajt kan den intresserade nu boka allt som kan tänkas behövas för vistelsen i Åre; boende, flygbiljetter och alla kringarrangemang. Detta oavsett om man kommer från New York, Kapstaden eller Helsingborg. Något som säkert även gruppresearrangörer kan inspireras av. Idén till den nya tjänsten fick Kevin Kirk efter att en utländsk familj, med pappan jobbandes i Sydafrika och familjen boendes i Kanada, ville till Åre i vintras.

Efter att ha lagt ofantligt med tid på att få ihop flygbiljetterna för hela familjen konstaterade pappan ”att det är f-n enklare att boka en veckas semester till Borneo än till Sverige och Åre”. Vi löste det manuellt för familjen den gången samtidigt som vi tittade på en lösning tillsammans med Citybreak direkt på vår sajt, säger Kevin Kirk. Han fortsätter:

This is Åre har generellt en oerhört hög servicegrad. Både våra svenska och internationella gäster förväntar sig det. Därför är det extra roligt att vi nu underlättar för gästerna som vill komma till Åre.

Inför årets vintersäsong har This is Åre ökat sitt utbud med fler exklusiva boenden, fler aktiviteter och partnerskap med lokala företag.

– Att nu kunna knyta ihop detta med flygbiljetter från hela världen gör oss unika och attraktiva. Vi går en spännande säsong till mötes, säger Kevin Kirk.

Bakom This is Åre, som startade 2017, står Lars Skarke, entreprenörer som varit verksam i Åre i snart 30 år. Vd för bolaget är Kevin Kirk, som tidigare bland annat var vd och initiativtagare bakom satsningen och utvecklingen av Funäsdalsberget och vd för Ramundberget.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hemester i Skåne

Utomhusmatlagning på Västkusten

Rymden på Stockholms Kulturfestival

Rymden är årets tema på Stockholms Kulturfestival som går av stapeln 13-17 augusti – något att pricka in för temaresan till Stockholm under sensommaren.

1

Scandorama och Ölvemarks ökar

Back för Tallink Grupp

Jikander till Birka

Birka Cruises rekryterar Sabrina Jikander som andre styrman - hon kommer senast från en befattning som voyage operator på Eukor Car Carriers.

Nyhetsbrev

Strand vd för Visit Stockholm

Arkiv

"Kryssarna dödar 100 i förtid"

Många ville döpa Vikings fartyg

Intereuropeisk tågbokning öppnas

Snart smyglanseras en ny bokningstjänst för tågresor från Sverige till hela Europa – det ska bli lika enkelt som att boka flygresor på nätet, lovar Crewcom som ligger bakom tjänsten.

Fler tåg till kontinenten 2020

Nästa år ska det gå lättare att åka tåg från Sverige till Europa via Köpenhamn – det är i alla fall SJ:s målsättning inför 2020, ett spårbundet resealternativ för dem som vill välja bort flyget.

Lyckad volontärturism på Färöarna

Under helgen 26-28 april samlades 100 volontärer från 25 olika länder på Färöarna för att rusta upp destinationen inför den kommande turistsäsongen.

Flygledning på distans

Uppåt för turistbussen

Lahrin och Dahl till Visit Sweden

Jenny Lahrin, Mattias Dahl och Mats Hedenström tillträder som nya medlemmar i styrelsen för Visit Sweden – det står klart efter organisationens årsstämma.

Kryssningspremiär i Stockholms Hamnar

Peterson tar över EACT

Nu snurrar Skywheel of Tallinn

Skywheel of Tallinn har officiellt öppnats för allmänheten – attraktionen blir stadens nya landmärke och är dessutom första pariserhjulet som byggts på ett tak.

Turistbussen är klimatsmart

Att åka turistbuss på sin semester är ett av de mest klimatsmarta sätten att resa på – ett faktum som Scandorama och Ölvemarks Holiday använder i sin marknadsföring.

Svag krona - chans för turismen

Kronan faller vilket gör Sverige till en attraktivare destionation för inkommande turism – regeringen gillar läget och ska nu storsatsa för att få hit fler turister från utlandet.

Lindstål till Stockholms Hamn

Turistbussen kräver mer

Sveriges Bussföretags TURBO-grupp tog upp frågan om bland annat bussbälten som kärvar och de extra krav som gäller för den som ska köra en turistbuss.

Nya glasögon för Transportstyrelsen

Branschen har länge mött kalla handen i sitt möte med Transportstyrelsen - men på Busstorget i Tylösand verkade det som om myndigheten äntligen bytt glasögon.

Nya villkor för bussresor

Nu blir det nya villkor för beställning av bussresor – det ska bli enklare att få ersättning för skador som uppkommer i samband med bussresor.

Bussar för Snälltåget

Lenman ny flygplats-vd

Grönberg tar över Göteborg & Co

Bengtsson till Buhres på Kivik

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.184