23948sdkhjf

Digital direktbokning till Åre

Det digitala turistbolaget ”This is Åre” är först med direktbokning av flygbiljetter plus ”allt” på egna sajten – detta blev möjligt genom ett samarbete med Citybreak.

This is Åre, som är ett digitalt turistbolag med boende och aktiviteter i Åre som specialitet, blir nu först bland svenska fjälldestinationer med att även erbjuda bokning av flygbiljetter direkt på den egna sajten. Det är i samarbete med Citybreak, specialist på e-handelslösningar för turistindustrin, som man nu lanserar den nya tjänsten.

Det känns oerhört starkt att vi nu, som den första aktören i den svenska fjällvärlden, kan erbjuda bokning av flyg från hela världen till Åre, både mot privat- och konferensmarknad där vi har ett nära samarbete med Åre Konferens & Event, säger Kevin Kirk, vd This is Åre.

Med ett stopp på bolagets sajt kan den intresserade nu boka allt som kan tänkas behövas för vistelsen i Åre; boende, flygbiljetter och alla kringarrangemang. Detta oavsett om man kommer från New York, Kapstaden eller Helsingborg. Något som säkert även gruppresearrangörer kan inspireras av. Idén till den nya tjänsten fick Kevin Kirk efter att en utländsk familj, med pappan jobbandes i Sydafrika och familjen boendes i Kanada, ville till Åre i vintras.

Efter att ha lagt ofantligt med tid på att få ihop flygbiljetterna för hela familjen konstaterade pappan ”att det är f-n enklare att boka en veckas semester till Borneo än till Sverige och Åre”. Vi löste det manuellt för familjen den gången samtidigt som vi tittade på en lösning tillsammans med Citybreak direkt på vår sajt, säger Kevin Kirk. Han fortsätter:

This is Åre har generellt en oerhört hög servicegrad. Både våra svenska och internationella gäster förväntar sig det. Därför är det extra roligt att vi nu underlättar för gästerna som vill komma till Åre.

Inför årets vintersäsong har This is Åre ökat sitt utbud med fler exklusiva boenden, fler aktiviteter och partnerskap med lokala företag.

– Att nu kunna knyta ihop detta med flygbiljetter från hela världen gör oss unika och attraktiva. Vi går en spännande säsong till mötes, säger Kevin Kirk.

Bakom This is Åre, som startade 2017, står Lars Skarke, entreprenörer som varit verksam i Åre i snart 30 år. Vd för bolaget är Kevin Kirk, som tidigare bland annat var vd och initiativtagare bakom satsningen och utvecklingen av Funäsdalsberget och vd för Ramundberget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.204