23948sdkhjf

Digital direktbokning till Åre

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det digitala turistbolaget ”This is Åre” är först med direktbokning av flygbiljetter plus ”allt” på egna sajten – detta blev möjligt genom ett samarbete med Citybreak.

This is Åre, som är ett digitalt turistbolag med boende och aktiviteter i Åre som specialitet, blir nu först bland svenska fjälldestinationer med att även erbjuda bokning av flygbiljetter direkt på den egna sajten. Det är i samarbete med Citybreak, specialist på e-handelslösningar för turistindustrin, som man nu lanserar den nya tjänsten.

Det känns oerhört starkt att vi nu, som den första aktören i den svenska fjällvärlden, kan erbjuda bokning av flyg från hela världen till Åre, både mot privat- och konferensmarknad där vi har ett nära samarbete med Åre Konferens & Event, säger Kevin Kirk, vd This is Åre.

Med ett stopp på bolagets sajt kan den intresserade nu boka allt som kan tänkas behövas för vistelsen i Åre; boende, flygbiljetter och alla kringarrangemang. Detta oavsett om man kommer från New York, Kapstaden eller Helsingborg. Något som säkert även gruppresearrangörer kan inspireras av. Idén till den nya tjänsten fick Kevin Kirk efter att en utländsk familj, med pappan jobbandes i Sydafrika och familjen boendes i Kanada, ville till Åre i vintras.

Efter att ha lagt ofantligt med tid på att få ihop flygbiljetterna för hela familjen konstaterade pappan ”att det är f-n enklare att boka en veckas semester till Borneo än till Sverige och Åre”. Vi löste det manuellt för familjen den gången samtidigt som vi tittade på en lösning tillsammans med Citybreak direkt på vår sajt, säger Kevin Kirk. Han fortsätter:

This is Åre har generellt en oerhört hög servicegrad. Både våra svenska och internationella gäster förväntar sig det. Därför är det extra roligt att vi nu underlättar för gästerna som vill komma till Åre.

Inför årets vintersäsong har This is Åre ökat sitt utbud med fler exklusiva boenden, fler aktiviteter och partnerskap med lokala företag.

– Att nu kunna knyta ihop detta med flygbiljetter från hela världen gör oss unika och attraktiva. Vi går en spännande säsong till mötes, säger Kevin Kirk.

Bakom This is Åre, som startade 2017, står Lars Skarke, entreprenörer som varit verksam i Åre i snart 30 år. Vd för bolaget är Kevin Kirk, som tidigare bland annat var vd och initiativtagare bakom satsningen och utvecklingen av Funäsdalsberget och vd för Ramundberget.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Väderkoll ska minska flygutsläpp

Norwegian ingår nytt avtal med Avtech – syftet är att minska utsläppen med hjälp av väderdata och därmed bidra till ett hållbart flyg enligt flygbolaget.

Stromma räddar konkursbåt

Stromma har ropat in skärgårdsbåten M/S Nya Skärgården – den tillhörde det konkursdrabbade rederiet Kulturbåtarna i Göteborg.

Två toppar årets julöl!

RT-Forum har provat årets julöl och andra juldrycker i samarbete med Foodnet - resultatet är att två öl är i topp bland många fina brygder.

Julita Gård vann turistpris

Extra platser på jultågen

Bokningstrycket på julens tågresor är ovanligt högt, SJ har därför ordnat massor av extra sittplatser på sina tåg – så nu gäller det bara att tågen också går som de ska under helgerna.

Back i maskin för Tallink

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Mer Stena i Irländska sjön

Arkiv

Norwegian till Rio de Janeriro

Följ spriten som lagras till sjöss

I 200 år uppger Linie Aquavit att de låtit lagra sin Aquavit i fyra månader till sjöss för skapa den lena karaktäristiska smaken – är det en myt eller är det verkligen sant?

Andersson in - Castwall ut

Ta chansen att påverka RT-Forum

Hyggligt bra 2018 för bussresearrangörerna

Det har varit ett bra år överlag för grupp- och bussresearrangörerna - det visar Resforums intervjuer med grupp- och bussresearrangörer.

Billigare buss för äldre

Plus

5 snabba frågor…

Plus

Finland är fantastiskt

Finland ligger nära. Ändå är det få gruppresearrangörer som har landet bortom de stora kuststäderna Helsingfors och Åbo på programmet. Det vill Anders Nord ändra på för Finland är helt enkelt fantastiskt.

Fler tar tåget i jul

Julmarknader i Estland

I år fyller världens äldsta julgranstradition 577 år och snart kommer julgranen att resas för 17:e året i rad på torget i Tallinn när julmarknaden drar igång.

Ekman firade med jättefest

15 november firade branschprofilen Johan Ekman 110 år – med stor galakväll på Grand Hotel Stockholm som inte avslutades förrän 16 november.

Plus

Jag är buss!

Johan Ekman gillar inte att fylla jämnt som just gjort – men han gillar att fira och har därför valt att lyfta andra saker än just sin ålder och slå till med en jättefest på Grand Hotel.

Gasellföretag – igen!

Rolfs Flyg & Buss är Gasellföretag för femte året i rad.

Liseberg bästa julmarknaden

Kryssning till Klaipeda 2019

Nästa sommars kryssarnyhet är litauiska hamstaden Klaipeda, förunderligt bortglömd av svenska gruppresearrangörer – nu blir det kanske ändring på det.

Fler tågar över Öresundsbron

Tågresorna över Öresundsbron har ökat med 10 procent och är därmed tillbaka på nivåerna före ID-kontrollerna som infördes 2015.

Elektrisk färja Helsingborg-Helsingör

Rusning efter Interrail-kort

Sänd till en kollega

0.175