23948sdkhjf

Digital direktbokning till Åre

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det digitala turistbolaget ”This is Åre” är först med direktbokning av flygbiljetter plus ”allt” på egna sajten – detta blev möjligt genom ett samarbete med Citybreak.

This is Åre, som är ett digitalt turistbolag med boende och aktiviteter i Åre som specialitet, blir nu först bland svenska fjälldestinationer med att även erbjuda bokning av flygbiljetter direkt på den egna sajten. Det är i samarbete med Citybreak, specialist på e-handelslösningar för turistindustrin, som man nu lanserar den nya tjänsten.

Det känns oerhört starkt att vi nu, som den första aktören i den svenska fjällvärlden, kan erbjuda bokning av flyg från hela världen till Åre, både mot privat- och konferensmarknad där vi har ett nära samarbete med Åre Konferens & Event, säger Kevin Kirk, vd This is Åre.

Med ett stopp på bolagets sajt kan den intresserade nu boka allt som kan tänkas behövas för vistelsen i Åre; boende, flygbiljetter och alla kringarrangemang. Detta oavsett om man kommer från New York, Kapstaden eller Helsingborg. Något som säkert även gruppresearrangörer kan inspireras av. Idén till den nya tjänsten fick Kevin Kirk efter att en utländsk familj, med pappan jobbandes i Sydafrika och familjen boendes i Kanada, ville till Åre i vintras.

Efter att ha lagt ofantligt med tid på att få ihop flygbiljetterna för hela familjen konstaterade pappan ”att det är f-n enklare att boka en veckas semester till Borneo än till Sverige och Åre”. Vi löste det manuellt för familjen den gången samtidigt som vi tittade på en lösning tillsammans med Citybreak direkt på vår sajt, säger Kevin Kirk. Han fortsätter:

This is Åre har generellt en oerhört hög servicegrad. Både våra svenska och internationella gäster förväntar sig det. Därför är det extra roligt att vi nu underlättar för gästerna som vill komma till Åre.

Inför årets vintersäsong har This is Åre ökat sitt utbud med fler exklusiva boenden, fler aktiviteter och partnerskap med lokala företag.

– Att nu kunna knyta ihop detta med flygbiljetter från hela världen gör oss unika och attraktiva. Vi går en spännande säsong till mötes, säger Kevin Kirk.

Bakom This is Åre, som startade 2017, står Lars Skarke, entreprenörer som varit verksam i Åre i snart 30 år. Vd för bolaget är Kevin Kirk, som tidigare bland annat var vd och initiativtagare bakom satsningen och utvecklingen av Funäsdalsberget och vd för Ramundberget.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Norweigian in efter flygkonkursen

Ryslig Hallowen i Kolmården

Rusning efter Interrail-kort

Ännu en rekordsäsong i Stockholm

Antalet kryssningspassagerare i Stockholms Hamnar ökar stadigt och slår även i år nytt rekord – det innebar mer körningar för bussföretagen.

Kocken avslöjar sin skäms-mat

Årets kock 2018, David Lundqvist, delar med sig av sina tankar kring hållbarhet och avslöjar sin ”skäms-mat”.

Gästrekord i Västsverige

Den rekordvarma sommaren har varit mycket positiv för Västsveriges hotell, stugbyar, vandrarhem och campinganläggningar – det blev gästnattsrekord.

Nyhetsbrev

Flygkonkurs – då torskar direktbokarna

Arkiv

Icehotel fick fint pris

Icehotel i Jukkasjärvi mottog 11 oktober Fonden för Exportutvecklings Export Hermes-pris för sina exportframgångar inom turism och för sitt internationella PR-arbete.

Koldioxid - så tungt väger resmålet

Hälften har aldrig sett en älg

Hållbara svenska resmål

Det går att hitta upplevelser utöver det vanliga utan att behöva flänga jorden runt – något att ta fasta på för bussresearrangörer som vill erbjuda miljösmarta alternativ.

Tio oupptäckta resmål

Storsatsning på nattåg

Tåg till Lapplandsfjällen

Nu lanseras ”Fjälltåget” – genom ett samarbete mellan Snälltåget och Inlandsbanan går det att åka tåg från Malmö ända till Lapplandsfjällen under ett par veckor i vinter.

Nytt fartyg Karlskrona-Gdynia

6 oktober gick Stena Nordica i trafik som det fjärde ordinarie fartyget mellan Karlskrona och Gdynia - därmed möter rederiet den ökade efterfrågan till norra Polen.

Sänkt prognos för flygresor

Primera Air i konkurs

Trerätters och surf för bussresenärerna

Volvo Bussar har undersökt vad bussresenärerna helst vill ha – fin mat och wifi stod högt i kurs samtidigt som 66 procent använde säkerhetsbälte.

Digital direktbokning till Åre

Det digitala turistbolaget ”This is Åre” är först med direktbokning av flygbiljetter plus ”allt” på egna sajten – detta blev möjligt genom ett samarbete med Citybreak.

Turisttrafiken ökar på Inlandsbanan

Plus

Shanghai - ett mäktigt resmål

Den som inte sett den kinesiska muren har inte varit i Kina sägs det. Men den som missar mångmiljonstaden Shanghai har missat Kinas största stad och även en av hela världens mäktigaste städer. Här blandas högt och lågt, gammalt och supermodernt i världens största hamnstad.

Nya stjärnor till Norwegian

Plus

Barometern pekar ut Prag

Plus

CERN – en hisnande resa

Vad sägs om en annorlunda resa till universums yttersta gräns och in i materiens innersta beståndsdelar? En resa med grundforskning som tema där världens största vetenskapliga maskin avslöjar det allra minsta i tillvaron. Välkomna till CERN!

Manner till Finnair

Sänd till en kollega

0.163