23948sdkhjf

FlixBus till Gardemoen

Nu kan resenärer boka resan hela vägen till Oslo Flygplats via FlixBus bokningsplattform – detta tack vare ett samarbete med Flybussen.

Avgångarna mellan Oslo bussterminal och Gardermoen flygplats är ett nytt och efterlängtat samarbete mellan FlixBus och Flybussen. Resenärer som bokar biljetter via FlixBus får en öppen biljett mellan Oslo och Gardermoen som kan nyttjas hos Flybussen för samtliga avgångar under samma dygn vilket underlättar tidspassningen för bytet vid Oslo bussterminal.

Från torsdag 1 november kan passagerare boka sina resor till Oslo Gardermoen flygplats via FlixBus-app och på flixbus.se tack vare ett nytt och eftertraktat samarbete med Flybussen.

 Det gläder oss att inleda samarbete med Flybussen och att kunna lägga till Oslo flygplats som en FlixBus-destinationSamarbetet gör det enkelt för kunder att boka hela resan på ett och samma ställe. Flybussens flexibla avgångar från Oslo erbjuder ett stressfritt och smidigt sätt att ta sig hela vägen fram till Gardermoen, säger Jelena Jovanovic, presschef på FlixBus Sverige.

– Vi ser att många från Värmland och Västra Sverige använder Oslo Gardermoen flygplats när de ska ut och resaEtt bra flygbjudande och en relativt kort resa till flygplatsen gör Gardermoen till en bra utgångspunkt. FlixBus är en stor och seriös aktör med många avgångar mellan Sverige och Oslo Bus Terminal. Vi ser fram emot att köra deras kunder den sista biten på vägen till Gardermoen, säger Harald Fleisje, marknadschef för Flybussen i Oslo

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078