23948sdkhjf

Busstorget 2019 i Tylösand

Det blir Hotel Tylösand som kommer att få hysa branschmötet Busstorget 11–12 april 2019 i Halmstad – det beslutade arrangörerna 8 november.

Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. På Busstorget får du chansen att få diskutera aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål. Missa inte utställningsbussar, seminarier, mingel, trerätters middag i en fantastisk miljö och att få träffa kollegor från branschen. Boka in den 11–12 april 2019 i din kalender redan nu.

Information om program mera i detalj, länk till anmälan med mera kommer inom kort.

Sveriges Bussföretag, fordonstillverkarna Mercedes-Benz, Setra, Neoplan, MAN, Scania, Volvo och VDL samt tidningarna Res- och Trafikforum har arrangerat Busstorget med framgång i flera år. Från början var Busstorget en del av TUR-mässan  i Göteborg i många år. 2015 ville branschföreträdarna med Sveriges Bussföretag i spetsen utveckla Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att träffas i en trevlig miljö. Därför flyttade Busstorget ut från TUR-mässan. Idag är Busstorget ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning. Innan Hotel Tylösand har Busstorget varit på Häringe Slott, Örenäs Slott, Hooks Herrgård och Selma Spa.

Se filmen om Busstorget 2018!

Läs mer om Hotel Tylösand här!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094