23948sdkhjf

Bäckström till Taxi Stockholm

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Thomas Bäckström blir ny sälj- och marknadschef på Taxi Stockholm – han har tidigare haft befattningar inom bland annat telekombranschen.

Rekryteringen av Thomas Bäckström till sälj- och marknasdschef ska bidra till att öka takten i den förändring och digitalisering som bolaget just nu befinner sig i. Han har en lång erfarenhet inom sälj och marknad och de senaste tio åren har han arbetat i organisationer under snabb förändring som Telia, Telenor och Ownit. Intresset att arbeta i den typen av miljöer, sitt starka engagemang för kundnöjdhet och erfarenheten från såväl entreprenörsdrivna som internationella bolag ligger bakom valet i rekryteringen.

– Thomas har en gedigen bakgrund inom sälj och marknad. Hans erfarenheter av bolag som går igenom snabb förändring och digitalisering är för oss särskilt intressant och hans mixade bakgrund från både entreprenörsdrivna som internationella bolag gör att han passar väl in i den verksamhet vi på Taxi Stockholm bedriver, säger Murat Yigit, vd och koncernchef för Taxi Stockholm-koncernen.

– Taxi Stockholm är ett väldigt starkt varumärke som står för många saker jag tycker är viktigt. De arbetar hårt för att alltid sticka ut vad gäller service, kvalitet och trygghet. Det finns också en god kultur och det är en starkt entreprenöriell organisation vilket också är något som attraherade mig, säger Thomas Bäckström.

Taxi Stockholm-koncernen har de senaste åren vuxit med flera varumärken i Sverige. De senaste tillskotten var Sveataxi i Skåne och Svea Taxi Luleå och koncernen har sikte på att utvecklas snabbt de närmaste vad gäller både teknik och serviceerbjudande på en rikstäckande nivå. Nu ökar takten i den förändring och digitalisering Taxi Stockholm befinner sig i.

– Jag ser mitt uppdrag på Taxi Stockholm som en otroligt stimulerande utmaning. Vår omvärld och marknad förändras snabbare än någonsin och det gäller för oss att ligga steget före hela tiden för att möta våra kunders behov. Dessutom arbeta hårt för att ännu mer öka vår service och kvalitet. Jag brinner verkligen för kundnöjdhet och det gifter sig väldigt bra med hur jag arbetar inom försäljning och marknad, säger Thomas Bäckström. 

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Connect vann Flexlinjerna

Plus

Rudestad tar över Persontrafik

Persontrafikmässan får ny projektledning – mångårige mässveteranen Dan Ågren tänker sluta till årsskiftet, ny projektledare från 2020 är Anders Rudestad.

Alstom får miljardorder

RMV:s dotterbolag fahma beställer världens största flotta av bränslecellståg från Alstom – totalt är affären värd 5,4 miljarder kronor.

Tamsons växlar upp

Kristoffer Tamsons, trafikregionråd i Region Stockholm har på kort tid klivit in som ordförande i två stora organisationer: Mälardalsrådet och Svensk Kollektivtrafik.

Hela Europa med tåg

Gustavsson avancerar

Nyhetsbrev

Bussen - en väg till integration

Arkiv

Bjurenborg rattar Westin Buss

Gotlandsbuss förlorar trafiken

Gotlandsbuss förlorar all kollektivtrafik och skoltrafik på Gotland - det blir i stället Bergkvarabuss som får uppdraget med trafikstart i juni nästa år.

”Transportfusk kan stoppas”

SL-buss i brandolycka

Hybricons styrelse omvaldes

Siktar på Bussförar-SM 2019

Regerande svenska mästaren i att köra buss, Anders Norell Bergendahl, siktar på deltagande i Bussföra-SM även i år – varvar läkarstudierna med helgjobb som bussförare.

SJ ska köra Öresundståg

Det blir SJ som ska köra och underhålla Öresundstågen från och med december 2020 – det beslutades av de regionala trafikhuvudmännen 21 maj.

Upptåget närmar sig Mälartåg

En integrering av Upptåget med Mälartåg, det kan bli resultatet av det beslut som Trafik- och samhällsutvecklingsnämnden fattade vid sammanträdet 20 maj.

Busskuren som renar luften

Framgång för Kollektivtrafikdagen

15 maj genomfördes Kollektivtrafikdagen 2019 på Quality Hotel Friends i Solna - närmare 250 personer deltog i det stora branschmötet.

Keolis leder Bussförar-SM

Sedan redovisningen 23 april har Keolis kört om Transdev när det gäller antalet anmälda till Bussförar-SM 2019 – men ledningen är mycket knapp.

Biodrivmedel backade 2018

Tåget – snabbare än flyget

Nobina knep kontrakt värt 3 miljarder

Nobina har vunnit två avtal för stads- och regiontrafiken i hela Halland där bolaget redan kör trafiken – det nya kontraktet är värt runt tre miljarder kronor.

Ännu en ordförandepost för Tamsons

Trafikregionrådet i Stockholm och SL:s ordförande Kristoffer Tamsons (M) har valts till ny ordförande för Mälardalsrådet – det stod klart under årskonferensen i Örebro.

Taxiförbundet: ”Uber skattefuskar!”

IRU-kritik mot EU:s syn på bussen

IRU:s passagerarkommitté beklagar utvecklingen kring kör- och vilotidslagstiftningen inom EU – bussen får inga särskilda regler utan betraktas fortsatt på samma sätt som lastbilen.

Helsner tillbaka i bussbranschen

Beckman blir hållbarhetschef

Cabonline köper danskt taxibolag

Walfridsson till Nobina

Sverigedemokraterna svarar

Kristdemokraterna svarar

Moderaterna svarar

Liberalerna svarar

Centerpartiet svarar

Miljöpartiet svarar

Socialdemokraterna svarar

Vänsterpartiet svarar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125