23948sdkhjf

Bäckström till Taxi Stockholm

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Thomas Bäckström blir ny sälj- och marknadschef på Taxi Stockholm – han har tidigare haft befattningar inom bland annat telekombranschen.

Rekryteringen av Thomas Bäckström till sälj- och marknasdschef ska bidra till att öka takten i den förändring och digitalisering som bolaget just nu befinner sig i. Han har en lång erfarenhet inom sälj och marknad och de senaste tio åren har han arbetat i organisationer under snabb förändring som Telia, Telenor och Ownit. Intresset att arbeta i den typen av miljöer, sitt starka engagemang för kundnöjdhet och erfarenheten från såväl entreprenörsdrivna som internationella bolag ligger bakom valet i rekryteringen.

– Thomas har en gedigen bakgrund inom sälj och marknad. Hans erfarenheter av bolag som går igenom snabb förändring och digitalisering är för oss särskilt intressant och hans mixade bakgrund från både entreprenörsdrivna som internationella bolag gör att han passar väl in i den verksamhet vi på Taxi Stockholm bedriver, säger Murat Yigit, vd och koncernchef för Taxi Stockholm-koncernen.

– Taxi Stockholm är ett väldigt starkt varumärke som står för många saker jag tycker är viktigt. De arbetar hårt för att alltid sticka ut vad gäller service, kvalitet och trygghet. Det finns också en god kultur och det är en starkt entreprenöriell organisation vilket också är något som attraherade mig, säger Thomas Bäckström.

Taxi Stockholm-koncernen har de senaste åren vuxit med flera varumärken i Sverige. De senaste tillskotten var Sveataxi i Skåne och Svea Taxi Luleå och koncernen har sikte på att utvecklas snabbt de närmaste vad gäller både teknik och serviceerbjudande på en rikstäckande nivå. Nu ökar takten i den förändring och digitalisering Taxi Stockholm befinner sig i.

– Jag ser mitt uppdrag på Taxi Stockholm som en otroligt stimulerande utmaning. Vår omvärld och marknad förändras snabbare än någonsin och det gäller för oss att ligga steget före hela tiden för att möta våra kunders behov. Dessutom arbeta hårt för att ännu mer öka vår service och kvalitet. Jag brinner verkligen för kundnöjdhet och det gifter sig väldigt bra med hur jag arbetar inom försäljning och marknad, säger Thomas Bäckström. 

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Arriva Group nära försäljning

Uppgifter i internationell press gör gällande att Deutsche Bahn säljer Arriva Group – prislappen visar ett mångmiljardbelopp.

Plus

Många utmaningar för Transdev

Gunnar Schön har varit vd för Transdev sedan 2012 och har dessförinnan en lång bakgrund inom kollektivtrafikbranschen. Han kom till Transdev Sverige efter åtta års utlandstjänst i Frankrike, Tyskland och i Östeuropa.

Regnbågsbussar i Skövde

För att ta ställning för alla människors lika värde, mångfald och tolerans flaggar Västtrafik och Nobina stadsbussarna med regnbågsflaggan under Skövde Pridefestival.

MTR till Fossilfritt Sverige

”Satsa mer på elbussar!”

Sveriges Bussföretag gillar att elbusspremien utökas i årets budget – men konstaterar samtidigt att detta inte är tillräckligt i rådande läge.

Budgeten delvis bra enligt Bil Sweden

Nyhetsbrev

Budgeten: ”De stora greppen saknas”

Ska transportsektorn nå ökad hållbarhet krävs större krafttag i den svenska budgeten – dessvärre saknas dessa enligt Transportföretagen som synat budgeten i sömmarna. 

Arkiv

Färre dog i augustitrafiken

Flixbus kör klimatstrejkare

Under två dagar kommer klimatstrejker i Greta Thunbergs anda att genomföras i 29 länder – Flixbus kommer att köra alla som vill delta till de platser där klimatstrejkerna ska genomföras.

Fler Coradia till Danmark

Tågresandet fortsätter öka

Tågresandet fortsätter att öka i Sverige, det gäller såväl antalet resor samt den totala sträcka som resenärerna färdats med järnväg - flera faktorer har bidragit till den positiva utvecklingen.

Fem vann upphandling i Skåne

Silbersky vd för SJ Norge

Rekord i kundnöjdhet

Fler än nio av tio Transdevs resenärer är nöjda – det visar företagets egen kundnöjdhetsmätning som genomfördes under våren i år.

Sjungande bussförare hyllas

Hopp om smidigare regelverk

Nytt bakslag för Hybricon

Bauer vann Bussförar-SM 2019

Denny Bauer är svensk mästare i att köra buss – det stod klart sedan Bussförar-SM 2019 avgjordes på eftermiddagen 9 september.

Tuff konkurrens på Bussförar-SM

Konkurrensen i Bussförar-SM var vara hårdare än någonsin - här är det Robert Johansson, Björks Buss som kämpar i tävlingsmomentet katastrofövning.

Bussförar-SM 2019 har startat

9 september startade Bussförar-SM 2019 på Gillingebanan - 16 finalister och många andra fanns på plats för att heja på de tävlande och lära mer om bussbranschen.

Viklund till Trafikanalys

Thermaenius till Keolis

Köpet av Björks slutfört

Dahlsten tar över Transportföretagen

Tar över i Göteborg

Jensen till Arriva

Plus

Fem snabba frågor...

Fyrby ny rederichef

Goldmann till Sweco

Raukas vice vd i SJ

Lindahl till Infranord

Litiumöverskott kan sänka batteripriset

Scania klimatstrejkar

Skånetrafiken ber om ursäkt

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.138