23948sdkhjf

Bäckström till Taxi Stockholm

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Thomas Bäckström blir ny sälj- och marknadschef på Taxi Stockholm – han har tidigare haft befattningar inom bland annat telekombranschen.

Rekryteringen av Thomas Bäckström till sälj- och marknasdschef ska bidra till att öka takten i den förändring och digitalisering som bolaget just nu befinner sig i. Han har en lång erfarenhet inom sälj och marknad och de senaste tio åren har han arbetat i organisationer under snabb förändring som Telia, Telenor och Ownit. Intresset att arbeta i den typen av miljöer, sitt starka engagemang för kundnöjdhet och erfarenheten från såväl entreprenörsdrivna som internationella bolag ligger bakom valet i rekryteringen.

– Thomas har en gedigen bakgrund inom sälj och marknad. Hans erfarenheter av bolag som går igenom snabb förändring och digitalisering är för oss särskilt intressant och hans mixade bakgrund från både entreprenörsdrivna som internationella bolag gör att han passar väl in i den verksamhet vi på Taxi Stockholm bedriver, säger Murat Yigit, vd och koncernchef för Taxi Stockholm-koncernen.

– Taxi Stockholm är ett väldigt starkt varumärke som står för många saker jag tycker är viktigt. De arbetar hårt för att alltid sticka ut vad gäller service, kvalitet och trygghet. Det finns också en god kultur och det är en starkt entreprenöriell organisation vilket också är något som attraherade mig, säger Thomas Bäckström.

Taxi Stockholm-koncernen har de senaste åren vuxit med flera varumärken i Sverige. De senaste tillskotten var Sveataxi i Skåne och Svea Taxi Luleå och koncernen har sikte på att utvecklas snabbt de närmaste vad gäller både teknik och serviceerbjudande på en rikstäckande nivå. Nu ökar takten i den förändring och digitalisering Taxi Stockholm befinner sig i.

– Jag ser mitt uppdrag på Taxi Stockholm som en otroligt stimulerande utmaning. Vår omvärld och marknad förändras snabbare än någonsin och det gäller för oss att ligga steget före hela tiden för att möta våra kunders behov. Dessutom arbeta hårt för att ännu mer öka vår service och kvalitet. Jag brinner verkligen för kundnöjdhet och det gifter sig väldigt bra med hur jag arbetar inom försäljning och marknad, säger Thomas Bäckström. 

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

160 på Setraträffen i Vetlanda

Minst 160 personer från bussbranschen kom till den 40:e Setraträffen i Vetlanda - branschträffen pågick i två dagar.

Landskrona helt elektriskt

18 januari invigdes Landskronas nya elbussar med trafikstart lördagen den 19 januari - därmed är stadens kollektivtrafik helt eldriven från och med nu.

EU intresserade av bussbatteristandard

Mathiesen in - Frydenberg ut

Dags för nya regnummer

Skellefteå väljer Hybricon

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Voith tar greppet i Pilotfish

Tyska teknikföretaget Voith förvärvar majoritet i svenska Pilotfish – det handlar om ett strategiskt partnerskap enligt det tyska företaget.

Arkiv

Skånetrafiken sparkar Ringduvetaxi

Skånetrafiken säger upp trafikavtalet med Ringduvetaxi för färdtjänst och sjukresor med omedelbar verkan - taxibolaget har drabbats av stora problem.

Weber ordförande i EU-kommitté

Ulrich Weber valdes till ordförande för UITP:s EU-kommitté 16 januari – Anna Grönlund, Sveriges Bussföretag, gratulerade till utmärkelsen.

Olaglig upphandling i Göteborg

Johansson till Kollektivtrafikdagen

Håkan Johansson kommer att tala om kollektivtrafikens roll i ett transportsystem som når klimatmål på Kollektivtrafikdagen 15 maj vid Friends Arena utanför Stockholm.

Grönt för kameror i Dalatrafiken

Studentrabatter på Flixbus

Fler ”gratisresor” i Örebro

Nu får 4 000 bilister en chans att resa gratis med Länstrafiken – den här marknadsföringen ska få fler att släppa bilratten och kliva på bussen.

Transdev vann i Umeå

Enklare upphandlingar med Hogia

Helt fossilfritt i Skåne

Skånes kollektivtrafik är numera helt och hållet fri från fossila drivmedel – ett omfattande omställningsarbete ligger bakom förvandlingen.

Fler tågade över Öresundsbron 2018

Förundersökning mot Uber nedlagd

MTR Express vann punktlighetsligan

96 dog på spåren 2018

Fler dog på vägarna 2018

Under 2018 omkom preliminärt 325 personer på vägarna i Sverige - en ökning med 72 personer jämfört med 2017, det visar Transportstyrelsens preliminära statistik.

32 nya ledbussar i Västerås

Snart kommer 32 nya ledbussar att rulla i Västerås stadstrafik – de sex första bussarna är redan ute i trafiken och resten kommer att driftsättas i början av 2019.

Auno tar över Nobina Finland

”Uber skattefuskar”

Ny vd på Cirkle K

Plus

5 snabba frågor...

WiFi i Bergsslagen

Arriva kör Pågatågen

Veggeland till Nettbuss

Keolis depå i brand

Lundberg till Region Stockholm

Plus

5 snabba frågor...

Sänd till en kollega

0.152