23948sdkhjf

Bäckström till Taxi Stockholm

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Thomas Bäckström blir ny sälj- och marknadschef på Taxi Stockholm – han har tidigare haft befattningar inom bland annat telekombranschen.

Rekryteringen av Thomas Bäckström till sälj- och marknasdschef ska bidra till att öka takten i den förändring och digitalisering som bolaget just nu befinner sig i. Han har en lång erfarenhet inom sälj och marknad och de senaste tio åren har han arbetat i organisationer under snabb förändring som Telia, Telenor och Ownit. Intresset att arbeta i den typen av miljöer, sitt starka engagemang för kundnöjdhet och erfarenheten från såväl entreprenörsdrivna som internationella bolag ligger bakom valet i rekryteringen.

– Thomas har en gedigen bakgrund inom sälj och marknad. Hans erfarenheter av bolag som går igenom snabb förändring och digitalisering är för oss särskilt intressant och hans mixade bakgrund från både entreprenörsdrivna som internationella bolag gör att han passar väl in i den verksamhet vi på Taxi Stockholm bedriver, säger Murat Yigit, vd och koncernchef för Taxi Stockholm-koncernen.

– Taxi Stockholm är ett väldigt starkt varumärke som står för många saker jag tycker är viktigt. De arbetar hårt för att alltid sticka ut vad gäller service, kvalitet och trygghet. Det finns också en god kultur och det är en starkt entreprenöriell organisation vilket också är något som attraherade mig, säger Thomas Bäckström.

Taxi Stockholm-koncernen har de senaste åren vuxit med flera varumärken i Sverige. De senaste tillskotten var Sveataxi i Skåne och Svea Taxi Luleå och koncernen har sikte på att utvecklas snabbt de närmaste vad gäller både teknik och serviceerbjudande på en rikstäckande nivå. Nu ökar takten i den förändring och digitalisering Taxi Stockholm befinner sig i.

– Jag ser mitt uppdrag på Taxi Stockholm som en otroligt stimulerande utmaning. Vår omvärld och marknad förändras snabbare än någonsin och det gäller för oss att ligga steget före hela tiden för att möta våra kunders behov. Dessutom arbeta hårt för att ännu mer öka vår service och kvalitet. Jag brinner verkligen för kundnöjdhet och det gifter sig väldigt bra med hur jag arbetar inom försäljning och marknad, säger Thomas Bäckström. 

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Örebro biogasar

Eliasson till Handelskammaren

Startskott för Bussförar-SM 2019

Måndag 25 mars gick starten för Bussförar-SM 2019, där Sveriges bästa bussförare 2019 ska utses – anmälningen till tävlingen är öppen till 21 juni.

Sveriges Bussföretag tillbaka!

Bussförar-SM 2019 har startat!

25 mars, årets upplaga av Bussförar-SM har dragit igång, tävlingen som vill uppmärksamma och lyfta det samhällsviktiga bussföraryrket.

Tamsons tar över Svensk Kollektivtrafik

En enig valberedning föreslår Kristoffer Tamsons (M), trafikregionråd och ordförande SL, till ny ordförande för branschorganisationen Svensk Kollektivtrafik.

Nyhetsbrev

Keolis möblerar om

Keolis Sverige genomför en strategisk organisationsförändring – Stefan Gustavsson och Alexis Kahlmann får nya toppositioner.

Arkiv

Ottosson lämnar SL

Ljungberg till Kollektivtrafikdagen

Hur kollektivtrafiken ska hantera de nya mobilitetslösningarna som dyker upp i en allt snabbare takt – det reder Trivectors Christer Ljungberg ut på Kollektivtrafikdagen 15 maj i Solna.

Planka prisar Dunkerque

Keolis trafikskola två år

Birmingham valde Volvos elbussar

Volvo Bussar har fått en order på sex fullelbussar till Birminghams flygplats i England – ett speceillt affärsupplägg gjorde beställaren valde just Volvo Bussar.

Goda exempel från IRU

Runt om i Europa lanseras olika initiativ som syftar till att göra bussar och andra vägtransportfordon säkrare och mer klimatvänliga - IRU har samlat dem åt branschen.

Rekordvinst för WSP

14 dog på februarivägarna

"Ge CSN-lån till alla körkort!"

Hansson till Samtrans

Skjutning i spårvagn - tre döda

Transdev firar sina bussförare

Rekordorder för Volvo i Australien

Bussbranschen tror på geofencing

Transportföretagen bussbranschen mötte infrastrukturminister Tomas Enertoth 15 mars med anledning av gasbussolyckan i Stockholm – bussbranschen tror att geofencing är ett ätt att ytterligare öka säkerheten.

”Geofencing säkrar gasbussar”

10 mars körde en biogasbuss in i en höjdbegränsingsbalk i centrala Stockholm och exploderade – olyckor av den typen kan stoppas med geofencing, enligt Svensk Kollektivtrafik.

Säkrare trafik med ny teknik

Nu kommer tekniken som styr hur fort yrkestrafiken får köra – och var. Eller om bara elbussar och elfordon får köra i vissa zoner i en stadskärna, då kommer fordon som drivs på annat sätt att stanna om de försöker köra in där, motorn stannar helt enkelt.

Bussföraren som blev vd

18 mars är bussförarens dag – rt-forum uppmärksammar därför Stefan Magnusson som startade sin karriär som just bussförare för att senare bli vd för Nettbuss.

Löfgren till Infranord

Mellström slutar

Stopp för kontanter på grund av rån

Swish i Örebro

Plus

5 snabba frågor…

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.15