23948sdkhjf

Tunisiskt rederi väljer Hogia

Rederiet Compagnie Tunisienne de Navigation, CTN, köper biljett- och bokningssystem av Hogia till sina färjor i Medelhavet.

Hogia Ferry Systems har tecknat avtal med det tunisiska färjerederiet CTN om att leverera det marknadsledande biljett- och bokningssystemet Bookir. CTN kör färjelinjer från Tunis till Genua, Italien och från Tunis till Marseille, Frankrike, och planerar ytterligare expansion.

– Vi bedömde att det var viktigt att kontraktera en stabil och kunnig affärspartner som kunde förse oss med rätt verktyg för att driva verksamheten framåt. Vi blev imponerade av BOOKIT-systemet och ser fram emot att samarbeta med Hogia, säger Kamel Hamdi, CTN:s chef för passagerartrafik.

– Att expandera med CTN i Tunisien är både hedrande och väldigt spännande. Vi har samarbetat med Algerie Ferries sedan 2007, så vi har god erfarenhet av att driva verksamhet i den här regionen. Vår produkt kommer att göra skillnad, och vi ska göra allt vi kan för att lägga grunden till ett långt och givande samarbete, säger Niclas Blomström på Hogia Ferry Systems.

Med CTN är det möjligt att göra en bussresa ända till Afrikas nordligaste land för den som inte räds att ta tag i de lite mera avancerade byråkratiska bestyren som en sådan resa medför.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.204