23948sdkhjf

Andersson in - Castwall ut

1 december tillträder Thomas Andersson som vd för Stockholms Hamn – han efterträder Johan Castwall som samtidigt går till ett helt nytt uppdrag i Stockholm.

Thomas Andersson kommer närmast från befattningen som vice vd på Stockholms Stadshus AB och innan det arbetade han som vd på Visit Stockholm. Han har erfarenhet av byggsektorn, näringslivs- och besöksnäringsfrågor samt ledningsarbete i Stockholms stad.

Stockholms Hamn är en viktig nyckelspelare i en växande region, och jag ser verkligen fram emot möjligheten att sätta mig in i bolagets frågor ordentligt och vara med och utveckla sjöfartsstaden Stockholm, säger Thomas Andersson.

Johan Castwall, tidigare vd för Stockholms Hamn, tillsätts som förvaltningschef på exploateringskontoret för att arbeta med stadens utveckling i ett bredare perspektiv. Han har lett arbetet med att förverkliga stora hamninvesteringsprojekt och har drivit infrastruktur- och samhällsbyggnadsfrågor under sin tid som vd på Stockholms Hamn.

Uppgiften att arbeta med stadens utveckling i ett ännu bredare perspektiv på exploateringskontoret känns utmanande och spännande. Samtidigt har mina sju år i Stockholms Hamnar varit fantastiska, säger Johan Castwall.

 Både Thomas Andersson och Johan Castwall tillträder sina nya uppdrag 1 december 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063