23948sdkhjf

Tallinns julmarknad bäst!

Av alla Europas julmarknader har Tallinns julmarknad röstats fram till den allra bästa att besöka under juletid - marknaden har varit omskriven i Resforum tidigare år.

208 000 resenärer har fått säga sitt - Tallinn är den bästa staden att besöka i juletider. Tack vare sin medeltida charm och prisvärda utbud är Tallinns julmarknad en ultimat destination för den som vill frossa i alltifrån julkonserter och vinteraktiviteter till estländska julbordsspecialiteter och hantverk.

Tallinns julmarknad har tidigare uppmärksammats ett flertal gånger och nyligen utsågs marknaden till den bästa i hela Europa. Enligt 208 000 resenärer sticker Tallinn  ut i den hårda konkurrensen bland andra populära julmarknader i Europa.

– Det är ett bevis på att Tallinns julmarknad har allt och lite till för den som vill få en äkta julkänsla och uppleva ett genuint julfirande. I år firar vi Estlands 100-årsjubileum som självständig stat och massor av olika festliga arrangemang har lockat hundratusentals besökare runtom i landet. Vi ser fram emot att välkomna ännu fler att upptäcka vad Estland och Tallinn har att erbjuda, säger Lisen Espeland, Destination Manager i Sverige och Norge på turistbyrån Visit Estonia.

Det är European Best Destinations i samarbete med över 300 europeiska turistbyråer och EU-kommissionens nätverk EDEN som har tilldelat Tallinns julmarknad utmärkelsen med motiveringen:

”Den här utmärkelsen är ett tecken på det hårda arbete som ni har lagt ner på att göra Tallinn till en så välkomnande, vacker och besöksvänlig stad. Det är också ett pris till Tallinns invånare, hotell, restauranger och andra partners som har varit med och bidragit i arbetet.”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.187