23948sdkhjf

Mindre regelrytteri – eller?

Hur gick det med Transportstyrelsens ändrade hantering av kör- och vilotidsregelverket som infördes 1 mars 2018? – det redovisas på Busstorget 11-12 april i Tylösand!

Transportstyrelsen ska sedan 1 mars 2018 ha tillämpat en proportionell tillsyn av kör- och vilotidsregelverket, en ändring som Sveriges Bussföretag i många år kämpat för att få. Anledningen är att förbundet och många medlemsföretag upplevt att den svenska tillsynen av regelverket tidigare varit fyrkantig och verklighetsfrämmande.

Gunilla Yourstone, sektionschef kör- och vilotider Transportstyrelsen, kommer till Busstorget och berättar mer om vad denna ändrade tillsyn innebär.

Programpunkten med Transportstyrelsen är en av många aktuella rubriker som finns på det program för Busstorget 2019 som nu börjar ta form. Bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen är välkomna till Busstorget. Ta chansen att diskutera aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål. Missa inte utställningsbussar, seminarier, mingel, trerättersmiddag i en fantastisk miljö och att få träffa kollegor från branschen.

Boka in den 11–12 april 2019 i din kalender redan nu! Busstrafikföretagare blir bjudna på seminarieprogram och förtäring under Busstorget. Resor, logi och andra omkostnader står deltagarna själva för.

FAKTA/Busstorget

Ett möte för alla som finns inom eller nära bussresebranschen. Arrangör är bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges Bussföretag, fordonstillverkarna MANMercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo samt tidningarna Res- och Trafikforum. Busstorget är sedan 2015 ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning. Ett uppdaterat program kommer inom kort. Läs mer och anmäl dig, klicka HÄR!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078