23948sdkhjf

100 redan anmälda!

100 personer inom och omkring bussresebranschen har redan anmält sig till Busstorget – betydligt fler än vid samma tid förra året, så se till att säkra plats för Busstorget 2019.

På Busstorget 11-12 april får deltagarna chansen att diskutera aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål. Missa inte utställningsbussar, seminarier, mingel, trerättersmiddag i en fantastisk miljö och att få träffa kollegor från branschen. För mer information och anmälan, klicka HÄR!

Busstorget sätter fokus på bussturismen – dess villkor, förutsättningar och utmaningar. Dessutom är det en uppskattad mötesplats för utbyte av erfarenhet för våra medlemsföretag. Vi är stolta och glada över att kunna genomföra det tillsammans med landets ledande fordonstillverkare, säger Anna Grönlund, branschchef och vice vd Sveriges Bussföretag. Anna kommer också vara moderator för seminarieprogrammet på Busstorget. 

FAKTA/Busstorget

Branschmöte arrangerat av bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges Bussföretag, fordonstillverkarna MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo samt tidningarna Res- och Trafikforum. Busstorget är sedan 2015 ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning. Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109