23948sdkhjf

Studentrabatter på Flixbus

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Flixbus erbjuder 20 procent rabatt till alla studenter anslutna till Mecenat och Studentkortet - rabatten gäller i hela Europa.

För att ta del av den nya studentrabatten hämtas rabattkoder från respektive studentsajt och inlöses på Flixbus hemsida eller i appen.

Studenter är en av våra viktigaste resenärsgrupper. Vi vet att när man studerar har man inte alltid möjlighet att spendera pengar på nöjen och upplevelser. Därför vill vi gärna ge små pauser i vardagen till studenter som reser med oss, till extra förmånliga priser, säger Jelena Jovanovic, presschef för Flixbus Sverige.

Mecenat är ett svenskt teknologiföretag som erbjuder studentrabatter till över 130 miljoner studentmedlemmar världen över. Företaget startades 1998 och har sedan dess verkat i nära samarbete med studentkårer och lärosäten. Studentkortet startades av Sveriges förenade studentkårer 1995 och når idag ungefär 1 miljon studerande på universitet, högskola, yrkeshögskola och gymnasium varje år.

– Med Studentkortet och Mecenat blir det ännu prisvärdare för studerande att resa med oss! Men vi rekommenderar fortfarande att boka resan i så god tid som möjligt för att få det bästa priset, säger Jelena Jovanovic.

FAKTA/Flixbus studenterbjudande
Alla med Mecenat eller Studentkortet får 20 procents rabatt utöver ordinarie biljettpriser. Resenärer får en unik kod för varje resa. Nya koder kan inhämtas löpande via Mecenat och/eller Studentkortet. Erbjudandet gäller inom Flixbus eget linjenät både inom Sverige och i Europa.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Halvarsson vann NTF-pris

Rådström till Scaniatoppen

Nytt EU-beslut kan gynna transportnäringen

1

Stora självkörande bussar i Barkarby

Scania och Nobina inleder försök i Barkarbystaden norr om Stockholm med självkörande bussar i linjetrafik – nu handlar det om fullstora bussar för första gången i allmän trafik.

Boden kommer till Kollektivtrafikdagen

Ellinor Isaksson-Larsson och Carola Medelid, Bodens kommun, kommer till Kollektivtrafikdagen 15 maj – ett bra program har lockat dem ända till Solna i maj.

Tre månader till för Hybricon

Nyhetsbrev

EU skärper utsläppskraven rejält

EU skärper utsläppskraven rejält på tunga fordon – men EU-parlamentet måste först rösta om saken vilket sker i mars.

Arkiv

UL rekordökade 2018

Dramatisk ökning av döda i trafiken

Sandberg sågar Skånetrafiken

Skånetrafiken vill att kommuner som önskar behålla busstrafik själva får betala för den – kommunstyrelsens ordförande i Lund sågar förslaget rapporterar Lokaltidningen.

Stopp för kontanter på grund av rån

Nobina förvärvar i Danmark

Ännu ett EU-steg för biodrivmedel

Biodrivmedel föreslås omfattas av EU:s nya direktiv om gröna fordon – godkänns förslaget kan biodieselns framtid vara tryggad, men flera steg återstår i den EU-processen.

Eneroth till Kollektivtrafikdagen

Infrastrukturminister Tomas Eneroth inledningstalar på Kollektivtrafikdagen 15 maj – branschdagen genomförs i år på Quality Hotel Friends i Solna.

Resanderekord för SJ

SJ når rekordsiffror vad gäller antalet resenärer under 2018 – samtidigt backade rörelseresultatet med nära 200 miljoner.

Framtidens drivmedel på Kollektivtrafikdagen!

15 maj genomförs Kollektivtrafikdagen vid Friends Arena i Solna – en av programpunkterna är regeldjungeln kring framtidens drivmedel.

Anropsstyrd framgång i Västtrafik

Uppåt för Hallandstrafiken

För tredje året i rad ökar resandet med Hallandstrafiken med över fem procent – det framgår nu när siffrorna för 2018 har sammanställts.

"Tiggarbrev" från Skånetrafiken

Utmanar: 90 dagar utan bil!

Bjurenborg lämnar Arriva

Volvo-aktör överklagar Hybricons tilldelning

Ruter valde Zetadisplay

Rekordsatsning på elbussar

Inom kort ska den blågröna majoriteten i Region Stockholm klubba ett historiskt beslut om en mångmiljardsatsning på hundratals nya elbussar.

Swish i Örebro

Plus

5 snabba frågor…

Mathiesen in - Frydenberg ut

Dags för nya regnummer

Grönt för kameror i Dalatrafiken

”Uber skattefuskar”

Ny vd på Cirkle K

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.131