23948sdkhjf

Studentrabatter på Flixbus

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Flixbus erbjuder 20 procent rabatt till alla studenter anslutna till Mecenat och Studentkortet - rabatten gäller i hela Europa.

För att ta del av den nya studentrabatten hämtas rabattkoder från respektive studentsajt och inlöses på Flixbus hemsida eller i appen.

Studenter är en av våra viktigaste resenärsgrupper. Vi vet att när man studerar har man inte alltid möjlighet att spendera pengar på nöjen och upplevelser. Därför vill vi gärna ge små pauser i vardagen till studenter som reser med oss, till extra förmånliga priser, säger Jelena Jovanovic, presschef för Flixbus Sverige.

Mecenat är ett svenskt teknologiföretag som erbjuder studentrabatter till över 130 miljoner studentmedlemmar världen över. Företaget startades 1998 och har sedan dess verkat i nära samarbete med studentkårer och lärosäten. Studentkortet startades av Sveriges förenade studentkårer 1995 och når idag ungefär 1 miljon studerande på universitet, högskola, yrkeshögskola och gymnasium varje år.

– Med Studentkortet och Mecenat blir det ännu prisvärdare för studerande att resa med oss! Men vi rekommenderar fortfarande att boka resan i så god tid som möjligt för att få det bästa priset, säger Jelena Jovanovic.

FAKTA/Flixbus studenterbjudande
Alla med Mecenat eller Studentkortet får 20 procents rabatt utöver ordinarie biljettpriser. Resenärer får en unik kod för varje resa. Nya koder kan inhämtas löpande via Mecenat och/eller Studentkortet. Erbjudandet gäller inom Flixbus eget linjenät både inom Sverige och i Europa.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Glad påsk!

Rt-forum önskar alla läsare och annonsörer en riktigt glad påsk!

29 döda i bussolycka

Bussförare friades

Så hållbara är branschföretagen

Sveriges tre största kollektivtrafikbeställare har rasat i hållbarhetsranking enligt varumärkesstudien Sustainable Brand Index - bäst är SJ medan Ryanair ligger i botten.

Evobus till Kollektivtrafikdagen

Kollektivtrafikdagen 15 maj bjuder också på möjligheten att träffa branschmötets partners – en av dem är Evobus Sverige och Marcus Gunnarsson kommer att vara i Solna 15 maj.

Depåköp i Malmö

Nyhetsbrev

Helena Lind lämnar Volvo Bussar

Arkiv

Nobina vann i Helsingfors

Flixbus i nytt samarbete

Billigare buss för Skellefteås barn

Spårvagnsdebut i Lund spikad

Årets minibuss prisad

Hyperloop för MTR

Elväg i Skåne med skena

Ett sydsvenskt konsortium ska testa en elväg i Skåne – en skena i vägen som bara leder el direkt under fordonet är modellen för Elväg Syd.

Nytt däck för elbussar

Färre trafikdödade under mars

Gotland får trådlös elväg

Den första trådlösa elvägen för bussar och lastbilar ska byggas på Gotland – på en del av sträckan mellan flygplatsen och centrala Visby.

Fick NTF:s hederspris

Vinst för Skellefteå buss

Kommunägda Skellefteå buss kan summera ett riktigt bra 2018 – ökat resande och en vinst på 2 000 000 kronor

Nya bussar i Ekerö

Stort engagemang på Busstorget

Årets upplaga av Busstorget samlade inte bara rekordmånga deltagare - det visades också stort engagemang för några av branschens nyckelfrågor som det stora rekryteringsbehovet.

Hopp om fler bussförare

Den svenska bussbranschen behöver rekrytera 7300 förare de närmaste tre åren – branschen hoppas på fler bussförare genom engagerade företag.

Ny Nordenchef

MTR satsar på klottersanering

Forskningsstipendium till Bhardwaj

Kroppskameror i Pågatågstrafiken

1

SL-kurer får solceller

Örebro biogasar

Eliasson till Handelskammaren

Ottosson lämnar SL

Rekordvinst för WSP

Hansson till Samtrans

Skjutning i spårvagn - tre döda

Löfgren till Infranord

Mellström slutar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.113