23948sdkhjf

Studentrabatter på Flixbus

Flixbus erbjuder 20 procent rabatt till alla studenter anslutna till Mecenat och Studentkortet - rabatten gäller i hela Europa.

För att ta del av den nya studentrabatten hämtas rabattkoder från respektive studentsajt och inlöses på Flixbus hemsida eller i appen.

Studenter är en av våra viktigaste resenärsgrupper. Vi vet att när man studerar har man inte alltid möjlighet att spendera pengar på nöjen och upplevelser. Därför vill vi gärna ge små pauser i vardagen till studenter som reser med oss, till extra förmånliga priser, säger Jelena Jovanovic, presschef för Flixbus Sverige.

Mecenat är ett svenskt teknologiföretag som erbjuder studentrabatter till över 130 miljoner studentmedlemmar världen över. Företaget startades 1998 och har sedan dess verkat i nära samarbete med studentkårer och lärosäten. Studentkortet startades av Sveriges förenade studentkårer 1995 och når idag ungefär 1 miljon studerande på universitet, högskola, yrkeshögskola och gymnasium varje år.

– Med Studentkortet och Mecenat blir det ännu prisvärdare för studerande att resa med oss! Men vi rekommenderar fortfarande att boka resan i så god tid som möjligt för att få det bästa priset, säger Jelena Jovanovic.

FAKTA/Flixbus studenterbjudande
Alla med Mecenat eller Studentkortet får 20 procents rabatt utöver ordinarie biljettpriser. Resenärer får en unik kod för varje resa. Nya koder kan inhämtas löpande via Mecenat och/eller Studentkortet. Erbjudandet gäller inom Flixbus eget linjenät både inom Sverige och i Europa.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.377