23948sdkhjf

Blixt vann hotellnatten i Tylösand

Det blev Ulrika Blixt från Nysäters Buss i Säffle som vann en gratis hotellnatt när Busstorget genomförs i Tylösand 11-12 april – men det går självklart fortfarande att anmäla deltagande.

En gratis hotellnatt under Busstorget i Tylösand i det klassiska hotellet på platsen är så klart en riktig fullträff. Busstorget är branschmötet för alla inom bussturistbranschen och det börjar bli tid att anmäla sig för alla som ännu inte är det, klicka HÄR!

Sveriges Bussföretag har intervjuat den lyckliga vinnaren Ulrika Blixt i samband med vinsten:

Jag vill börja med den klassiska idrottsfrågan: Hur känns det?

– Jag brukar aldrig vinna något så detta blev en riktigt rolig överraskning. Tusen tack!

Berätta lite om dig själv och Nystäters Buss AB? Hur länge har du varit aktiv i branschen?

– Jag har varit aktiv i branschen i tre år. Däremot startade mina svärföräldrar Maria och Sven-Olov Blixt Nysäters Buss 1976. Sedan 2015 är det jag och min man Patrik Blixt som driver företaget. Vi bedriver linje-, skol- och beställningstrafik med 29 bussar och ett trettiotal anställda. Vårt kontor och vår depå finns i Värmlands Nysäter, Säffle kommun.

Vad ser du fram emot mest på Busstorget?

– Att få träffa kollegor i branschen, se alla utställare och få bli inspirerad av intressanta föredrag.

Idag bokar många människor sina resor själva, genom olika tjänster på nätet. Hur ser framtiden ut för arrangerade gruppresor med turistbuss tror du?

– Efterfrågan är inte lika stor idag men vi hoppas att folk i framtiden ska vilja ha en helhetslösning där själva resan tillsammans med andra också är en del av upplevelsen.

FAKTA/Busstorget

Ett forum där aktuella ämnen diskuteras inom bussturism, turistbussar och resmål. Målgruppen är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag med kopplingar till branschen.

Bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges Bussföretag, fordonstillverkarna MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo,  och tidningarna Res- och Trafikforum har arrangerat Busstorget i flera år. Från början var Busstorget en del av TUR-mässan som vi arrangerade i Göteborg i många år. 2015 utvecklade vi Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att få träffas i en trevlig miljö. Därför flyttade Busstorget ut från TUR-mässan och i dag är Busstorget ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning.

Här har Busstorget varit tidigare år:

  • Selma Spa, 2018

  • Hooks Herrgård, 2017

  • Örenäs Slott, 2016

  • Häringe Slott, 2015

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078