23948sdkhjf

Blixt vann hotellnatten i Tylösand

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Det blev Ulrika Blixt från Nysäters Buss i Säffle som vann en gratis hotellnatt när Busstorget genomförs i Tylösand 11-12 april – men det går självklart fortfarande att anmäla deltagande.

En gratis hotellnatt under Busstorget i Tylösand i det klassiska hotellet på platsen är så klart en riktig fullträff. Busstorget är branschmötet för alla inom bussturistbranschen och det börjar bli tid att anmäla sig för alla som ännu inte är det, klicka HÄR!

Sveriges Bussföretag har intervjuat den lyckliga vinnaren Ulrika Blixt i samband med vinsten:

Jag vill börja med den klassiska idrottsfrågan: Hur känns det?

– Jag brukar aldrig vinna något så detta blev en riktigt rolig överraskning. Tusen tack!

Berätta lite om dig själv och Nystäters Buss AB? Hur länge har du varit aktiv i branschen?

– Jag har varit aktiv i branschen i tre år. Däremot startade mina svärföräldrar Maria och Sven-Olov Blixt Nysäters Buss 1976. Sedan 2015 är det jag och min man Patrik Blixt som driver företaget. Vi bedriver linje-, skol- och beställningstrafik med 29 bussar och ett trettiotal anställda. Vårt kontor och vår depå finns i Värmlands Nysäter, Säffle kommun.

Vad ser du fram emot mest på Busstorget?

– Att få träffa kollegor i branschen, se alla utställare och få bli inspirerad av intressanta föredrag.

Idag bokar många människor sina resor själva, genom olika tjänster på nätet. Hur ser framtiden ut för arrangerade gruppresor med turistbuss tror du?

– Efterfrågan är inte lika stor idag men vi hoppas att folk i framtiden ska vilja ha en helhetslösning där själva resan tillsammans med andra också är en del av upplevelsen.

FAKTA/Busstorget

Ett forum där aktuella ämnen diskuteras inom bussturism, turistbussar och resmål. Målgruppen är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag med kopplingar till branschen.

Bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges Bussföretag, fordonstillverkarna MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo,  och tidningarna Res- och Trafikforum har arrangerat Busstorget i flera år. Från början var Busstorget en del av TUR-mässan som vi arrangerade i Göteborg i många år. 2015 utvecklade vi Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att få träffas i en trevlig miljö. Därför flyttade Busstorget ut från TUR-mässan och i dag är Busstorget ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning.

Här har Busstorget varit tidigare år:

  • Selma Spa, 2018

  • Hooks Herrgård, 2017

  • Örenäs Slott, 2016

  • Häringe Slott, 2015

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Viking Line till Almedalen

Viking Cinderella kryssar från Stockholm till Visby och tillbaka tre dagar under Almedalsveckan - kryssningarna prickar in Moderaternas, Liberalernas och Socialdemokraternas dagar.

Automatisk bagageinlämning i Visby

Färöarna stänger – för underhåll

Nytt direktflyg Malmö-Mallorca

Realtidskarta över alla statliga tåg

Flybmi i konkurs

Nyhetsbrev

Galaxy åter i trafik

Arkiv

Många till Albanien 2019

Charterbuss - Vikings bästa

Kristinehamnsbaserade familjeföretaget Charterbuss har korats till Viking Lines bästa svenska researrangör för femte året i rad.

Färre flög under januari

Tel Aviv intar Stockholm

I mars genomförs Tel Aviv Days i Stockholm – en rad möten med fokus på musik, film och litteratur som kan inspirera många gruppresearrangörer.

TourEst räknar med rekord

Estlands äldsta resemässa, TourEst, genomfördes för 28:e gången 8-10 februari - arrangörerna räknade med minst 30000 besökare eller rent av besöksrekord i år.

Ny lösning för resegarantier

Busstorget 2019 kommer att ta upp en ny enklare möjlighet att hantera resegarantier vid paketresor – en möjlighet som erbjuds alla medlemmar i Sveriges Bussföretag.

Plus

Nytta och kalas i Vetlanda

Snabbare wifi i luften

Stalmeister har lämnat Tallink

SJ – digitalast i Europa

Skidkryssning med läckerheter

15 februari är det premiär för världens första renodlade skidkryssning, Birka SkiCruise – ombord ska resenärerna trakteras med lokalproducerade läckerheter lovar rederiet.

Scandorama prisade i Norge

En av kategorierna i norska priset ”Grand Travek Award” togs hem av svenska Scandorama – priset i kategorin bästa bussresearrangör.

Blixt vann hotellnatten i Tylösand

Det blev Ulrika Blixt från Nysäters Buss i Säffle som vann en gratis hotellnatt när Busstorget genomförs i Tylösand 11-12 april – men det går självklart fortfarande att anmäla deltagande.

Stena Estrid lämnar Kina

Rederiet Stena Lines första nybygge Stena Estrid har lämnat dockan i Avic Weihai Shipyard i Kina – det är den första av totalt fem RoPax-färjor som byggs där åt det svenska redderiet.

Så reser folket om vintern

Nära hälften av svenskarna planerar för en vintersemester, varav en fjärdedel väljer att semestra inom Sverige – här visas toppdestinationerna.

Malmö-Ohrid direkt

En ny direktlinje med flyg till staden Ohrid i Makedonien från Malmö kan vara av intresse för gruppresearrangörer att känna till – trafiken startade 14 januari.

Sjöberg ny vd för Stromma

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.123