23948sdkhjf

Scandorama prisade i Norge

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

En av kategorierna i norska priset ”Grand Travek Award” togs hem av svenska Scandorama – priset i kategorin bästa bussresearrangör.

Scandorama tog nyligen emot norska Grand Travel Award i Oslo under festliga former nyligen. Det här är ett pris som röstas fram av norska resebyråer. Scandorama har alltid legat bra till i kategorin ”Årets bästa Bussresearrangör” som bolaget kapat åt sig hela 24 gånger i rar. I den andra kategorin, ”Årets bästa Specialresearrangör” har det inte varit samma flyt, men Scandorama var i alla fall nominerade i den kategorin för andra året i följd.

Att resa med buss är ett fantastiskt sätt att resa och du kommer närmare både människor och platser – ända fram till vinbonden i Toscana eller paradisstranden på Kuba, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig hos Scandorama som också var den som fick glädjen att ta emot priset i Oslo tillsammans med Peter Pålsson Bessler.

Scandorama introducerade 2018 ett nytt resekoncept som ger de norska resenärerna tillgång till hela det svenska programmet - sammanlagt över 100 olika resor med både buss och flyg över hela världen. De norska resenärerna kan nu välja mellan flyg från Oslo, Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till destinationen, där rundresan med buss tar vid. Alternativt med buss hela vägen med anslutning i Göteborg. I programmet finns en stor bredd av guidade resor - från storstads- och weekendresor till rundresor, vinresor, långsemester och flodkryssningar. Med på alla resor följer en engagerad och kunnig Scandoramaguide.

– Våra Scandoramaguider är oerhört omtyckta hos våra resenärer. Med en Scandoramaguide med på resan kan du bara luta dig tillbaka och njuta av semestern. De har hand om allt det praktiska och ser till så att du är i goda händer från resans början till slut, säger Jeanette Larsson.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Klimatdebatten gynnar bussresan

"Res klimatsmart i turistbuss"

Gratis privatfärja i Stockholm

28 juni var det premiär för en ny färjelinje till och från Djurgården i Stockholm - ett antal aktörer på Djurgården ligger bakom den helt privatfinansierade trafiken.

Loka Brunn har uppdaterats

Radison blir Scandic i Stavanger

Bättre bussläge i Värtahamnen

Under festliga former invigdes det nya hållplatsläget för bussen till Värtaterminalen i Stockholm 25 juni – nu blir det enklare att ta sig till kryssningsfartygen för resenärerna.

Nyhetsbrev

Inlandsbanan fick ny styrelse

Arkiv
1

Tåget - billigare än flyget

Konkurrensen på spåren har medfört fler avgångar och differentierade priser – tåg är så gott som alltid billigare än flyget, enligt Transportstyrelsens rapport, men bussen är billigast.

Himmelfjäll öppet för bokning

Spännande forskning om turism

Hur kan marknadsföring av platser bli mindre stereotyp och mer inkluderande? Den frågan försöker forskare på Malmö universitet reda ut.

Flixbus startar flygbusslinje

Från 25 juni börjar Flixbus att trafikera en ny expresslinje mellan Stockholm City och Arlanda – aktören kommer att ha marknadens lägsta pris på sträckan vid tidigt köp.

SJ lanserar tågluffarkort

Rekordresultat för SkiStar

Extra nattrafik under Fallens Dagar

Badbusstrafik i Trollhättan

Turister bussluffar i Stockholm

Bussförbud på Slottsbacken överklagas

Stockholms läns Bussbranschförening har överklagat förbudet för buss på Slottsbacken – Trafikborgarrådet skyllde nyligen på hovet, bussbranschen vill ändå ha bort förbudet.

Helldén: ”Det är kungens fel!”

Kroatien fortsatt populärt

Enligt ny statistik från reseplattformen TripAdvisor är Kroatien det resmål som ökat mest i popularitet och i antalet sökningar på TripAdvisor under årets första fyra månader.

”Dyra tågbiljetter en myt”

Kölsträckning i Kina

Taxfree på flyget upphör

Klimatångest gynnar tågresande

Svenskarnas resmönster har förändrats dramatiskt till följd av klimatdebatten – ett exempel på det är att tågresandet fördubblats de senaste 18 månaderna.

Flygbussarna Charter blir fossilfria

Plus

Fem snabba frågor...

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.127