23948sdkhjf

Scandorama prisade i Norge

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

En av kategorierna i norska priset ”Grand Travek Award” togs hem av svenska Scandorama – priset i kategorin bästa bussresearrangör.

Scandorama tog nyligen emot norska Grand Travel Award i Oslo under festliga former nyligen. Det här är ett pris som röstas fram av norska resebyråer. Scandorama har alltid legat bra till i kategorin ”Årets bästa Bussresearrangör” som bolaget kapat åt sig hela 24 gånger i rar. I den andra kategorin, ”Årets bästa Specialresearrangör” har det inte varit samma flyt, men Scandorama var i alla fall nominerade i den kategorin för andra året i följd.

Att resa med buss är ett fantastiskt sätt att resa och du kommer närmare både människor och platser – ända fram till vinbonden i Toscana eller paradisstranden på Kuba, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig hos Scandorama som också var den som fick glädjen att ta emot priset i Oslo tillsammans med Peter Pålsson Bessler.

Scandorama introducerade 2018 ett nytt resekoncept som ger de norska resenärerna tillgång till hela det svenska programmet - sammanlagt över 100 olika resor med både buss och flyg över hela världen. De norska resenärerna kan nu välja mellan flyg från Oslo, Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till destinationen, där rundresan med buss tar vid. Alternativt med buss hela vägen med anslutning i Göteborg. I programmet finns en stor bredd av guidade resor - från storstads- och weekendresor till rundresor, vinresor, långsemester och flodkryssningar. Med på alla resor följer en engagerad och kunnig Scandoramaguide.

– Våra Scandoramaguider är oerhört omtyckta hos våra resenärer. Med en Scandoramaguide med på resan kan du bara luta dig tillbaka och njuta av semestern. De har hand om allt det praktiska och ser till så att du är i goda händer från resans början till slut, säger Jeanette Larsson.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Viking Line till Almedalen

Viking Cinderella kryssar från Stockholm till Visby och tillbaka tre dagar under Almedalsveckan - kryssningarna prickar in Moderaternas, Liberalernas och Socialdemokraternas dagar.

Automatisk bagageinlämning i Visby

Färöarna stänger – för underhåll

Nytt direktflyg Malmö-Mallorca

Realtidskarta över alla statliga tåg

Flybmi i konkurs

Nyhetsbrev

Galaxy åter i trafik

Arkiv

Många till Albanien 2019

Charterbuss - Vikings bästa

Kristinehamnsbaserade familjeföretaget Charterbuss har korats till Viking Lines bästa svenska researrangör för femte året i rad.

Färre flög under januari

Tel Aviv intar Stockholm

I mars genomförs Tel Aviv Days i Stockholm – en rad möten med fokus på musik, film och litteratur som kan inspirera många gruppresearrangörer.

TourEst räknar med rekord

Estlands äldsta resemässa, TourEst, genomfördes för 28:e gången 8-10 februari - arrangörerna räknade med minst 30000 besökare eller rent av besöksrekord i år.

Ny lösning för resegarantier

Busstorget 2019 kommer att ta upp en ny enklare möjlighet att hantera resegarantier vid paketresor – en möjlighet som erbjuds alla medlemmar i Sveriges Bussföretag.

Plus

Nytta och kalas i Vetlanda

Snabbare wifi i luften

Stalmeister har lämnat Tallink

SJ – digitalast i Europa

Skidkryssning med läckerheter

15 februari är det premiär för världens första renodlade skidkryssning, Birka SkiCruise – ombord ska resenärerna trakteras med lokalproducerade läckerheter lovar rederiet.

Scandorama prisade i Norge

En av kategorierna i norska priset ”Grand Travek Award” togs hem av svenska Scandorama – priset i kategorin bästa bussresearrangör.

Blixt vann hotellnatten i Tylösand

Det blev Ulrika Blixt från Nysäters Buss i Säffle som vann en gratis hotellnatt när Busstorget genomförs i Tylösand 11-12 april – men det går självklart fortfarande att anmäla deltagande.

Stena Estrid lämnar Kina

Rederiet Stena Lines första nybygge Stena Estrid har lämnat dockan i Avic Weihai Shipyard i Kina – det är den första av totalt fem RoPax-färjor som byggs där åt det svenska redderiet.

Så reser folket om vintern

Nära hälften av svenskarna planerar för en vintersemester, varav en fjärdedel väljer att semestra inom Sverige – här visas toppdestinationerna.

Malmö-Ohrid direkt

En ny direktlinje med flyg till staden Ohrid i Makedonien från Malmö kan vara av intresse för gruppresearrangörer att känna till – trafiken startade 14 januari.

Sjöberg ny vd för Stromma

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.318