23948sdkhjf

Hedin till Kollektivtrafikdagen

Magnus Hedin, vd för kollektivtrafikaktören Go-Ahead Nordic, deltar på Kollektivtrafikdagen 15 maj – det är programmet som lockar honom till konferensen i Solna.

– Det är första gången jag är med på en branschkonferens i den här rollen, tidigare har jag bland annat gjort nio år på Skånetrafiken men nu blir det premiär för mig på Kollektivtrafikdagen, säger Magnus Hedin, vd för Go-Ahead Nordic med huvudkontor i Malmö. Han fortsätter:

– Så det ska bli jättespännande, det är många programpunkter som fångat mitt intresse för Kollektivtrafikdagen.

Här finns mer information samt möjlighet att anmäla deltagande, klicka HÄR!

Den brittiska Go-Ahead-koncernen har satsat stort i Norden för att skapa ett komplett nätverk med aktörer för att kunna vinna och utföra upphandlad kollektivtrafik på ett bra sätt.

– För drygt ett år sedan satte vi upp vår affärsplan för Sverige där vi till en början gick mycket på tågsidan, men nyligen har vi breddat oss och även gått in på bussidan, säger Magnus Hedin. Han fortsätter:

– Det känns bra att komma in som en ny fräsch aktör. Med bra människor, bra processer och bra koncept så ska vi ge de andra en match.

När det gäller bussdelen så värvades Linda Walméus från Transdev i slutet av januari, läs HÄR.

– Hon har nu satt upp en stark anbudsorganisation inför de många upphandlingarna av busstrafik som kommer, det ska bli mycket spännande att följa hur det går, säger Magnus Hedin.

– Vi är engagerade i ett antal projekt i alla de tre länder vi har bestämt att gå in i – Norge, Sverige och Finland. Så alla kommer snart att få höra mycket mer om Go-Ahead Nordic, det kan jag garantera.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188