23948sdkhjf

Baljhagen till Busstorget

Andreas Baljhagen, försäljningschef Nord på Volvo Bussar kommer till Busstorget i Tylösand – ett utmärkt tillfälle att träffa människor från branschen, säger han.

Andreas Baljhagen lovar dessutom att de som kommer till Busstorget med D-körkort får provköra en av deras senaste modeller Volvo 9700 Select och han tipsar om att Busstorget kommer ha många intressanta föredrag där deltagarna får chansen att föra fram sina egna budskap. Busstorget genomförs i år 11-12 april i Tylösand, det börjar bli hög tid att anmäla sig för att säkra en plats.

Vad kommer ni visa upp på Busstorget?

I år kommer vi att visa upp vår nya turistbuss som vi lanserade på Persontrafikmässan i oktober 2018 och nu börjar leverera, säger Andreas Baljhagen.

– Det är en fullmatad Volvo 9900 som har tre axlar. Vi kommer dessutom att ha med oss en Volvo 9700 Select som har två axlar. Den är tillgänglig för provkörning för alla som vill testa den. På plats finns även ett gäng peppade medarbetare som är redo att informera om bussarna och diskutera från högt till lågt med deltagarna.

Hur ser ni på utvecklingen inom turist- och beställningstrafik med buss?

Positivt, det är ett säkert och klimatsmart sätt att resa tillsammans ända fram till slutdestinationen, vilket vi bör prata om. Med rätt förutsättningar som bättre framkomlighet, finns det möjligheter att växa. Vi gör en rejäl satsning på segmentet och kopplat till det öppnar vi upp ett begagnatcenter för turistbussar i Arlandastad nu i början av mars.

Vad är fördelarna med att arrangera ett event som Busstorget ihop med Sveriges Bussföretag och andra fordonstillverkare? 

Detta blir det femte året med detta upplägg efter många år i rad på Svenska Mässan. Jag tycker om att eventet är ambulerande från år till år och det känns som att konceptet blir mer och mer etablerat. Busstorget blir varje år ett gyllene tillfälle att på två dagar träffa många människor från branschen under avslappnade former, ta del av intressanta föredrag och föra fram sina egna budskap.

Nyfiken på mer om Busstorget 2019 och anmälan? Klicka HÄR!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063