23948sdkhjf

Salomon till Busstorget

Johan Salomon, Traveller Buss, kommer till Busstorget i Tylösand - han vill se vilka nyheter fordonsleverantörerna kommer presentera på Busstorget och vill självklart mingla med kollegor i branschen.

Johan Salomon är driftchef på Traveller Buss sedan 2010. Tidigare har han jobbat med trafikledning, som bussförare och som verkstadsadministratör. Innan dess arbetade Johan inom handel och IT.

Traveller Buss är ett av Stockholms äldsta bussbolag med över 90 fordon stationerade i Stockholm. Vi är i ett väldigt expansivt skede och har precis köpt en tomt i Länna industriområde, strax söder om Stockholm. Där bygger vi en egen bussdepå med verkstadsdel, tung besiktning samt övernattningsrum för externa kunder. Det är färdigt under våren 2020.

Busstorget genomförs i på Hotel Tylösand 11-12 april och dit kommer alltså Johan Salomon och många andra. För mer information och anmälan, klicka HÅR!

Vad ser du mest fram emot på Busstorget?

– Jag ser fram emot att träffa kollegor och leverantörer. Det ska även bli spännande att se vika nyheter fordonsleverantörerna kommer presentera.

Varför ska man inte missa Busstorget?

– Det är en chans att få tid att ställa frågor till fordonsleverantörer och byta erfarenheter med kollegor. På Busstorget finns det mer tid än annars att fråga leverantörerna om exempelvis bussbokningsprogram och hur olika system fungerar på marknaden. Det ska dessutom bli intressant att jämföra olika fordonstillverkare och se vad de har för nyheter inom miljötänk och säkerhetstänk. Jag är intresserad av vilka som ligger i framkant och hur de tänker framöver.

Hur tror du att utvecklingen inom turist- och beställningstrafik ser ut?

– Man kommer ställa höger krav på oss som är utövare av trafiken vilket är kul. Det inspirerar oss att bli ännu bättre på service och persontransporter. Traveller Buss AB klimatkompenserar för sina transporter och har i och med det märkt en tillströmning av bokningar med rådande miljötänk.

Busstorget bjuder på mycket. Förutom en intressant agenda med aktuella programpunkter får du chansen att träffa utställare, mingla med branschkollegor, provköra fina bussar och äta en trerätters middag i fantastisk miljö. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.219