23948sdkhjf

Silent disco hos RK

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

250 personer kom till RK Travel Groups caribiska kalas i Göteborg – en av höjdpunkterna var Silent disco där alla rockar loss till den musik de själva valt.

Resemässan RK:s TUR 2019 samlade många från och kring grupp- och bussresebranschen i sina lokaler i centrala Göteborg, totalt kom 250 besökare dit. Det blev fem branschnyttiga föreläsningar varvat med mingel bland de 26 utställarna där även Resforum fanns med.

Kvällens stora kalas gick på temat Caribien, party, puls och palmer med många olika moment. Ett mycket speciellt var Silent disco, alla fick blinkande hörlurar där önskad musik att dansa till valdes av alla. Den som inte ville ha några lurar kunde förundras över folk som dansade och skuttade omkring utan något annat väsen än skoskrap och eventuell egen sång.

Det var kryssningsföretaget Royal Caribbean som bekostade upplägget med det tysta discoinslaget på RK:s mysiga kalas, helt passande eftersom Caribien var kvällens tema. Leverantör av tekniken var Silent Disco Sweden-West.

Mer om detta och vad seminarierna tog upp kommer senare på rt-forum och i nästa Resforum!

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (2)
Startsidan just nu

Busstorget till Bålsta!

1

Längsta direktflygningen testas

Lockar med tåg till norrsken

1

Shoppingturismen ökar – kineser mest lönsamma

Höstlovstryck för Vy

Lyxflyg från Sverige

För svenskar som har drömt om att resa i Emirates First Class direkt från Stockholm är det nu extra tillgängligt under en tidsbegränsad kampanj - men snart stängs bokningsmöjligheten.

Nyhetsbrev

Höstlov med Flixbus

Arkiv

Karlsson till Merresor

Tallink tar Burger King till Baltikum

Nu ska hela resan klimatdeklareras

Regeringen vill införa obligatoriskt klimatdeklaration för alla långdistansresor – branschen ger i princip tummen upp för tanken men Sveriges Bussföretag varnar för otydlighet.

Luttamaguzi årets miljöinnovatör

Okända resmål lockar

Stugby blir elproducent

Rustar kryssarna för miljarder

Resebranschen i snabb förändring

Flygbolag och reseföretag går i konkurs, undergången nära – eller är det i själva verket så att företagen inte hängt med i utvecklingen? Big Travel uppger att de har svaren!

Dansk attack mot utländska bussbolag

Nattåg till fjällen

Laggar till Grönklitt

Snart flyger fler igen

Redan nästa år kommer flyget att öka igen efter en lång tids kräftgång – det framgår av Transportstyrelsens prognos som sträcker sig till 2025.

Flyg och hundspann till skidbacken

Turkiet höstfavorit

Vings ägare i konkurs

Brittiska resegiganten Thomas Cook har gått i konkurs och drar med sig Ving i fallet - drygt 5600 svenska resenärer drabbades.

Plus

Andlig och lekamlig spis i Valamo kloster

Studenter reser klimatsmart

Framtidens resenärer, studenterna, reser mer klimatsmart än svensken i allmänhet – och överraskar när det gäller favoritkändis att helst resa tillsammans med.

Bond till Volvo

Nordlind till Skansen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.377