23948sdkhjf

Rekordmånga anmälda till Busstorget

11 april kommer 235 deltagare till eventet Busstorget på Hotel Tylösand i Halmstad - det är fler deltagare än tidigare år.

Sveriges Bussföretag arrangerar Busstorget tillsammans med fordonstillverkarna MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo. Sveriges Bussföretag medlemmar blir bjudna på eventet tack vare samarbetet med fordonsindustrin.

Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. På Busstorget diskuterar deltagarna aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål. De får också ta del av en intressant agenda med aktuella programpunkter, träffa utställare, mingla med branschkollegor, provköra fina bussar och äta en trerätters middag på Hotel Tylösand.

– Vi är glada och stolta över att Busstorget växer. Målet är att få med företrädare från majoriteten av de medlemsföretag inom Sveriges Bussföretag som arbetar inom segmentet turist- och beställningstrafik. Busstorget med sitt skräddarsydda program och många utställare ger en tydlig nytta för våra medlemsföretag samtidigt som det också är ett sätt att för destinationer och branschintressenter visa upp bussturistbranschen, dess företag, möjligheter och utmaningar, säger Anna Grönlund, branschchef Sveriges Bussföretag och moderator för Busstorget 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156