23948sdkhjf

Walfridsson till Nobina

Pernilla Walfridsson blir ny ny ekonomidirektör på Nobina i höst – hon har för närvarande samma position på detaljhandelskedjan Byggmax Group.

Pernilla Walfridsson tillträder som ekonomidirektör på Nobina 1 oktober och blir samtidigt medlem av Nobinas koncernledning. Hon efterträder Per Skärgård som går i pension 31 oktober efter 15 år som ekonomidirektör på Nobina.

Pernilla Walfridsson börjar dock på Sveriges största företag något tidigare, senast den 1 september ska hon vara på plats hos Nobina för att lära känna företaget under en månad. Hon kommer att rapportera till vd och koncernchef Magnus Rosén. Hon har en MBA från Växjö Universitet.

Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Pernilla Walfridsson som CFO för Nobina. Pernilla har en gedigen finansiell och industriell bakgrund och kommer att vara en nyckelspelare i den fortsatta utvecklingen av Nobina och den spännande kollektivtrafikmarknaden i Norden, säger Magnus Rosén, vd och koncernchef på Nobina.

I samband med att Pernilla Walfridsson tillträder sin tjänst går nuvarande CFO Per Skärgård i pension. Fram till dess att Pernilla Walfridsson tillträder kommer Per Skärgård att fortsätta som CFO och säkerställa en stabil och trygg övergång.

Per Skärgård har varit en stor tillgång och en viktig del av Nobinas börsintroduktion och utveckling till att bli marknadsledande på den nordiska kollektivtrafikmarknaden. Efter Pers 15 år som CFO vill jag nu tacka honom och önska honom varmt lycka till, säger Magnus Rosén.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078