23948sdkhjf

Helsner tillbaka i bussbranschen

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Jonas Helsner är tillbaka på Neoplan Väst i Göteborg – han kommer närmast från Hedins Performents Cars.

Svenska Neoplan växer och Jonas Helsner som tidigare har jobbat med försäljningen av MAN, Neoplan och Temsa på den svenska marknaden gör comeback. Med bas i Göteborg ska han arbeta med att ytterligare öka marknadsandelar. Framför allt MAN ligger bra till inför de många upphandlingar som stundar, men även Neoplan och Temsa kan vinna mark inom region- och turistbussidan.

Det är med stor glädje som vi välkomnar Jonas Hellsner tillbaka till oss. Vi är övertygade om att Jonas är helt rätt person för oss samt att Jonas med sin bakgrund, erfarenhet och kontaktnät ger oss starka möjligheter att öka våra marknadsandelar och att säkra den service vi önskar ge våra kunder. säger Neoplan Västs vd Joackim Bay.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Första staten med gratis kollektivtrafik

Plus 2

Klart: Vinnaren av Tunga Bussligan 2019!

Efter en rafflande slutstrid står det klart vem som vann Tunga Bussligan 2019 - här presenteras vinnaren plus alla tunga bussfabrikat som fått nya bussar registrerade under 2019, alla siffror kommer från Bil Swedens statiatik.

Bra december för bussarna

Nytt signalsystem i Danmark

Forskare: ”Landsortsbor riskerar att bli högerpopulister”

Allt fler flyttar till städer och kvar blir ”dubbla förlorare” som riskerar att hemfalla åt högerpopulism – men det finns ett effektivt botemedel, detta enligt forskning vid Malmö universitet.

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125