23948sdkhjf

Scandorama och Ölvemarks ökar

Bussresorna rekordökar just nu och det gäller verkligen för Scandroama och Ölvemarks Holiday – plus 10 procent hittills i år jämfört med samma tid förra året.

Klimatdebatten har gjort att fler och fler upptäcker fördelarna med att åka på bussemester. Hos Scandorama och Ölvemarks Holiday har bussresorna rekordökat med 10 procent jämfört med förra året.

– I flera år har vi sett en ökning av våra flygresor, men nu tar bussen revansch, säger Jeanette Larsson, marknadschef på Scandorama och Ölvemarks Holiday.

Tillsammans har Ölvemarks Holiday och Scandorama över 70 års erfarenhet av att arrangera guidade rundresor med buss i Europa. I år har bussresorna rekordökat hos båda varumärkena. Klimatdebatten tros vara en betydande faktor till att allt fler väljer att åka på bussemester, som både är miljövänligt och prisvärt. Flera vittnesmål från andra bussresearrangörer vittnar om samma sak.

– Många känner inte till att bussen är det miljövänligaste resealternativet, till och med miljövänligare än att åka tåg*. Våra bussar är i den högsta miljöklassen och vi kör dessutom på fossilfritt, förnybart drivmedel. Därför har vi lanserat vår Kliatsmarta kampanj där vi lyfter detta samt bussens alla andra fördelar - som är många, säger Jeanette Larsson.

Kampanjen som pågår till och med den 22 maj ger rabatt på samtliga bussrundresor och har hittills varit väldigt framgångsrik.

Kommentera en artikel (1)
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109