23948sdkhjf

Wennberg lämnar Länstrafiken

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Länstrafiken Jämtlands vd Per-David Wennberg lämnar sitt uppdrag efter två och ett halvt år – jakten på hans efterträdare har inletts.

Efter två och ett halvt år på jobbet har sittande vd:n för Länstrariken Jämtland nu meddelat styrelse och personal om att han går vidare till nya utmaningar.

– Jag har funderat länge och nu när ägarna igen ser över bolagets framtid så har beslutet vuxit fram. Det känns tråkigt att lämna så många kompetenta och trevliga medarbetare. Under tisdagen informerade han personalen om sitt val om att gå vidare till andra uppdrag, säger Per-David Wennberg som alltså uppger att han går vidare till nya utmaningar, ännu oklart vilka.

För någon direkt brådska är det inte, Per-David Wennberg avslutar sin anställning sista september varför det också finns gott om tid att skaka fram en tillförordnad vd i väntan på att en ordinarie kan tillsättas.

– Per-David har gjort ett gott jobb som vd. En tillförordnad vd kommer att utses inom kort. Vi från styrelsen passar på att önska Per-David lycka till med sina framtida uppdrag, säger Veronika Eklund, styrelseordförande Länstrafiken i Jämtlands län AB.

Per-David Wennberg anställdes i januari 2017 som vd vid Länstrafiken Jämtland. Han tog då över efter Thomas Hägg.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.093