23948sdkhjf

Sista chansen till Bussförar-SM 2019!

Nu är det bara några dagar kvar för den som vill göra uttagningsprovet till Bussförar-SM 2019 - midnatt 21 juni, alltså midsommarafton, stängs möjligheten att nå årets tävling, så passa på redan i dag!

Det är nu eller aldrig som gäller för alla bussförare som funderar på att vara med i Bussförar-SM 2019. Möjligheten att genomföra kvalificeringstävlingen stängs midnatt 21 juni, midsommarafton som i år faktiskt sammanfaller med sommarsolståndet. I alla fall nästan, sommarsolståndet infaller redan kl 13:54 fredag 21 juni, drygt 10 timmar innan anmälningen stängs för den här gången.

Men varför sitta med uttagningstävlingen på självaste midsommarafton? Inte så kul kanske så gör det redan nu och få hela helgen fri i väntan på hur det ska gå. Så det gäller att agera nu för den som vill ha chansen att köra finaltävligen på Gillingebanan i Vallentuna norr om Stockholm 9 september. 

Till finalen kommer de 16 bussförare som gjort bäst ifrån sig i uttagningstävlingen på nätet. Där prövas förarnas praktiska färdigheter i bland annat halkkörning, sparsam körning och det kluriga manöverprovet. Namnen på alla finalisterna presenteras under vecka 26.

Så se till att anmäla deltagande, här finns mer information och länk till uttagningstävlingen!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.205