23948sdkhjf

Missa inte Bussförar-SM!

Midsommaraftonens midnatt stängs möjligheten att göra uttagningsprovet till Bussförar-SM 2019 – så gör provet genast, fira efteråt med sill, potatis och önskad dryck.

Möjligheten att anmäla deltagande har ännu inte stängts, så länge den här notisen kan läsar - men tiden är mycket knapp!

Det återstår inte många timmar, så se till att få in din anmälan till Bussförar-SM om du är en bussförare som vill att ditt yrke ska uppskattas ännu mer: Klicka här för mer information och anmälan!

En av dem som anmälde sig till förra årets tävling var Josefin Kihlberg som kör buss för Nobina i Njurunda straxt söder om Sundsvall. Och blev en av de 16 bussförarna som nådde ända till finalen förra året. Hur det går för Josefin Kihlberg i år återstår att se – under vecka 26 presenteras alla finalisterna här på rt-forum.

– Det var mitt andra Bussförar-SM förra året, så jag hade ju viss rutin. Men det roligaste är att få vara med i finalen, oavsett hur det går, säger Josefin Kihlberg.

Bussförar-SM arrangeras av Sveriges Bussföretag och tidningarna Res- och Trafikforum. På länken till anmälningssidan ovan finns även information om Bussförar-SM:s alla partners.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078