23948sdkhjf

Missa inte Bussförar-SM!

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Midsommaraftonens midnatt stängs möjligheten att göra uttagningsprovet till Bussförar-SM 2019 – så gör provet genast, fira efteråt med sill, potatis och önskad dryck.

Möjligheten att anmäla deltagande har ännu inte stängts, så länge den här notisen kan läsar - men tiden är mycket knapp!

Det återstår inte många timmar, så se till att få in din anmälan till Bussförar-SM om du är en bussförare som vill att ditt yrke ska uppskattas ännu mer: Klicka här för mer information och anmälan!

En av dem som anmälde sig till förra årets tävling var Josefin Kihlberg som kör buss för Nobina i Njurunda straxt söder om Sundsvall. Och blev en av de 16 bussförarna som nådde ända till finalen förra året. Hur det går för Josefin Kihlberg i år återstår att se – under vecka 26 presenteras alla finalisterna här på rt-forum.

– Det var mitt andra Bussförar-SM förra året, så jag hade ju viss rutin. Men det roligaste är att få vara med i finalen, oavsett hur det går, säger Josefin Kihlberg.

Bussförar-SM arrangeras av Sveriges Bussföretag och tidningarna Res- och Trafikforum. På länken till anmälningssidan ovan finns även information om Bussförar-SM:s alla partners.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125