23948sdkhjf

Bussförar-SM - allra sista chansen!

Nu går det, men i natt är det slut - mitt i den ljusa midsommarnatten stängs anmälan till årets upplaga av Bussförar-SM, det är med andra ord bråttom att göra uttagningsprovet för den som inte hunnit ännu.

Möjligheten att anmäla sig till årets tävling stängs när som helst, men kanske har tävlingsledningen ännu inte gjort det. När det väl händer så önskar redaktionen alla intresserade som inte hann med välkommen igen till Bussförar-SM 2020!

Den som tänker sig att vara med i Bussförar-SM 2019 men ännu inte gjort det nätbaserade uttagningsprovet har nu mycket lite tid kvar. Se till att få det gjort, snart är tiden ute, klicka här för mer information och länk till anmälan och uttagningsprovet!

Olof ”Olle” Fräs gjorde sin tredje Bussförar-SM i år, 2011 var han yngst, det är han inte längre. Han kör för Siljan Buss i Mora och har har gjort uttagningsprovet till Bussförar-SM även i år, så det kan bli Olles fjärde Bussförar-SM. Som bäst hittills har kan kommit trea, den pallplatsen knep han 2011 när han var tävlingens yngste bussförare.

Siljan Buss hade totalt tre anmälda bussförare vid redovisningen för ett par dagar sedan. Hur många bussförare de och alla andra bussföretag får totalt presenteras nästa vecka i samband med att finalisterna för Bussförar-SM 2019 är utsedda. 

– På Siljan Buss och bland andra bussförare i Moratrakten är det flera som är intresserade av Bussförar-SM, fast jag tycker att fler skulle försöka sig på att göra uttagningsprovet, för mig är det sjäklart att försöka ta mig till finalen, vi får se hur det går i år, säger Olle Fräs.

Bussförar-SM arrangeras av Sveriges Bussföretag och tidningarna Res- och Trafikforum. På länken till anmälningssidan ovan finns även information om Bussförar-SM:s alla partners.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.25