23948sdkhjf

"Res klimatsmart i turistbuss"

Styrelsen i Sveriges Bussföretag fattade på sitt senaste möte beslut om att ta fram en kampanj kring turistbussens fördelar - "Res klimatsmart i turistbuss.

Många medlemsföretag har efterfrågat material för att kunna förmedla budskapet om hur hållbart det faktiskt är att resa med turistbuss. Nu kan du som är medlem i Sveriges Bussföretag ta del av ett kampanjmaterial och använda det fritt i din egen marknadsföring.

– Vi vet sedan länge att turistbuss är ett smart sätt att resa, och det här materialet kommer göra det ännu enklare för våra medlemsföretag att kunna positionera sig som ett klimatsmart och hållbart resealternativ, säger Oscar Sundås, branschutvecklare på Sveriges Bussföretag.

I materialet ingår:

Faktablad med information om bland annat drivmedel.

Banners med budskap att använda i sociala medier, på webbsidor, i annonser, i kataloger och i mejlsignaturer.

Intervju med Sveriges Bussföretags branschchef Anna Grönlund kring turistbussens fördelar, till exempelvis kundtidningar eller kataloger.

Sveriges Bussföretag kommer också att ta fram en debattartikel på samma tema och publicera den på den egna webbsidan under rubriken Res klimatsmart i turistbuss inom kort.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094