23948sdkhjf

Paypal för Circ

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Elsparkcykelaktören Cirk har fått till ett avtal med Paypal i fem länder i Europa – därmed tillkommer ett smidigt betalningsalternativ.

Circ-användare kan nu använda Paypal i Danmark, Italien, Sverige, Tyskland och Österrike för att betala för den mikromobilitet som elsparkcykeln innebär. Cirk är en av de stora inom europeisk mikromobilitet har redan flera betlningsalternativ, nu tillkommer alltså ännu ett. 

Ju fler betalningsalternativ som finns tillgängliga ger användarna mer flexibilitet och kontroll över hur de väljer att betala för att använda Circs specialbyggda elsparkcyklar.

– Vi vill göra det enkelt för människor att lämna sina bilnycklar hemma. Våra specialbyggda elsparkcyklar får regelbundet högsta betyg i oberoende tester och nu har vi gjorde det ännu enklare för människor att använda dem, säger Boris Mittermüller, Chief Operating Officer för Berling-baserade Circ.

Enligt Boris Mittermüller är Circ Europas största och snabbast växande mikromobilitetsföretag som noterar över tre miljoner åkturer på mindre än sex månader, vilket är ett rekord för elsparkcykelsegmentet. Circs tjänst är redan tillgänglig i 35 städer i 11 länder i Europa. I Sverige finns Circ just nu i Stockholm, Malmö och Lund.

FAKTA/Cirk

Grundades av ett team med en gemensam vision om renare, säkrare och bättre anslutna resor i slutet av 2018 under namnet Flash. Dagens Circ finns nu tillgängligt i 11 länder och används av hundratals människor varje minut. Företaget säger sig bygga på en ledare för ansvarsfull mikromobilitet i Europa och samarbetar med lokala myndigheter, lokala samhällen och andra trafikanter för att förändra stadstrafiken.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

19 dog i septembertrafiken

1

Västtrafik hånar elbilshysterin

De första elektriska spårvagnarna rullade ut på Göteborgs gator i början av 1900-talet – nu gör Västtrafik narr av dagens elbilsreklam.

Resenärerna gillar fossilfritt

Folkets röst tycks har nått fram till maktens korridorer när det gäller drivmedel för bussar – kraven på fossilfritt vid kommunala trafikupphandlingar

Skellfteå buss ökar med ny vd

Det nya kollektivtrafiksystemet i Skellefteå drog på sig en hel del kritik när det infördes – men resandet ökar och företaget har fått en ny tillförordnad vd.

Fritzson lämnar SJ

SJ:s vd Crister Fritzson har sagt upp sig och kommer att lämna SJ under våren 2020 efter åtta år - blir vd för elektronikföretag.

Kamil Koç går ihop med Flixbus

Nu är det klart – den turkiska expressbussgiganten Kamil Koç ansluter sig till Flixbus.

Nyhetsbrev

Höstlovstryck för Vy

Arkiv

Tunnelbanan tidigareläggs

Fler Pågatåg i tid

I september levererade Pågatågen den högsta samlade punktligheten för i år med 95 procent av tågen i tid – bästa månaden hittills under 2019.

Karlsson till Merresor

Atthoff in efter Wärn

Flexbuss vann i Jönköping

Två köpare slåss om Arriva Group

Två riskkapitalbolag är kvar i den slutliga budgivningen på Arriva Group som ägaren Deutsche Bahn nu säljer – därmed kan affären vara klar mycket snart.

Västtrafik mot elbusstäten

Nu rullar de första 30 nya helelektriska Volvo-bussarna i Göteborgs stadstrafik – ännu ett steg för att göra Västtrafik störst i landet på elbussar.

Spårvägsbygge tidigareläggs

Spårväg syd i södra Storstockholm tidigareläggs med fyra år – byggstart redan nästa år, det har politikerna beslutat.

Biodrivmedel på IRU-menyn

Biodrivmedel fanns på agendan när IRU bjöd in EU-parlamentariker på middag 1 oktober – branschen förde fram sina förslag i form av en trerätters middagsmeny.

Mobilen kartlägger resevanor

Nytt signalsystem i Wuppertal

En ny version av ett ERTMS-signalsystem från Alstom används vid Wuppertal-banan i Tyskland.

Premiär i Mellanskärgården

Plus

MAN kvar i toppen

Trots noll nya bussar i september ligger MAN kvar i toppen av Tunga Bussligan 2019 - men det händer saker bakom täten, det framgår av Bil Swedens senaste statistik.

Strand till Nobina

Svag september för bussarna

SJ lovar: ”Många tåg till kontinenten”

10 000 fler platser och bättre anslutningar till kontinenten 2020 – det lovar SJ i sin tågplan för kommande år, här redovisas hur det är tänkt att fungera.

Clemens till Stockholmsmässan

Firth till WSP

Skolbussar i Mullsjö saboterade

Nya bussmiljönärer!

Viklund till Trafikanalys

Thermaenius till Keolis

Dahlsten tar över Transportföretagen

Tar över i Göteborg

Jensen till Arriva

Plus

Fem snabba frågor...

Fyrby ny rederichef

Goldmann till Sweco

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.298