23948sdkhjf

Paypal för Circ

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Elsparkcykelaktören Cirk har fått till ett avtal med Paypal i fem länder i Europa – därmed tillkommer ett smidigt betalningsalternativ.

Circ-användare kan nu använda Paypal i Danmark, Italien, Sverige, Tyskland och Österrike för att betala för den mikromobilitet som elsparkcykeln innebär. Cirk är en av de stora inom europeisk mikromobilitet har redan flera betlningsalternativ, nu tillkommer alltså ännu ett. 

Ju fler betalningsalternativ som finns tillgängliga ger användarna mer flexibilitet och kontroll över hur de väljer att betala för att använda Circs specialbyggda elsparkcyklar.

– Vi vill göra det enkelt för människor att lämna sina bilnycklar hemma. Våra specialbyggda elsparkcyklar får regelbundet högsta betyg i oberoende tester och nu har vi gjorde det ännu enklare för människor att använda dem, säger Boris Mittermüller, Chief Operating Officer för Berling-baserade Circ.

Enligt Boris Mittermüller är Circ Europas största och snabbast växande mikromobilitetsföretag som noterar över tre miljoner åkturer på mindre än sex månader, vilket är ett rekord för elsparkcykelsegmentet. Circs tjänst är redan tillgänglig i 35 städer i 11 länder i Europa. I Sverige finns Circ just nu i Stockholm, Malmö och Lund.

FAKTA/Cirk

Grundades av ett team med en gemensam vision om renare, säkrare och bättre anslutna resor i slutet av 2018 under namnet Flash. Dagens Circ finns nu tillgängligt i 11 länder och används av hundratals människor varje minut. Företaget säger sig bygga på en ledare för ansvarsfull mikromobilitet i Europa och samarbetar med lokala myndigheter, lokala samhällen och andra trafikanter för att förändra stadstrafiken.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.111