23948sdkhjf

Besöksrekord för Kalmar läns museum

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Kalmar läns museum har haft den bästa juli-månaden på över tio år och jämfört 2018 har besöksantalet för månaden ökat med över 100 procent -

Det är länge sedan Kalmar läns museum kunnat summera bättre besökssiffror för den klassiska semestermånaden juli. I år kom dubbelt så många besökare jämfört med juli 2018. Och vid en jämförelse de senaste tio åren är ökningen jämfört snittåret för juli månad nära 60 procent.

Marknadschef Andreas Juhl kommenterar att museet detta år har lyckats ta fram ett slagkraftigt innehåll med drama- och familjevisningen Kliv ombord där deltagarna får mönstra på Regalskeppet Kronan, samt utställningen Lasse-Maja som lockar en bred publik. Detta tillsammans med effektiv marknadsföring och klassiskt svenskt sommarväder har bidragit.  

Fullt sommarprogram pågår till och med den 18 augusti och Museichef Örjan Molander, räknar fortsatt med god tillströmning av besökare. Kan vara värt för gruppresearrangörer att hålla koll på vad museet tänker ha för program inför nästa år.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.251