23948sdkhjf

Ett år till för Samtrans

Stockholms stad förlänger sitt avtal med Samtrans ytterligare ett år, fram till och med 4 mars 2021 - förlängningen av avtalet kommer på kommunens begäran.

– På Samtrans har förare, personal i kundtjänst, planering och övriga avdelningar arbetat fokuserat för att fortsätta utveckla vår kvalitet. Vi börjar nu se effekt i punktlighet, bemötande och trygg och säker körning, säger Tomas Hansson, vd på Samtrans

Varje år görs närmare 100 miljoner resor i den särskilda kollektivtrafiken. Den särskilda kollektivtrafiken är en tjänst för den som inte kan resa med den allmänna kollektivtrafiken. Samtrans kör idag drygt två tusen resenärer för Stockholms stad.

– Vi kommer att fortsätta arbetet för att ge våra kunder en ännu bättre upplevelse hos oss under åren som kommer, så att vi förtjänar deras förtroende även framöver, avslutar Tomas Hansson.

Att förlänga ett avtal innebär att grundavtalet är slut men att uppdragsgivaren valt att nyttja ett optionsår som finns inskrivet i kontraktet.

FAKTA/Samtrans trafik i Region Stockholm

Kör idag för Danderyd, Färdtjänsten Rullstolstaxi, Färdtjänsten Bårtransporter, Håbo*, Norrtälje, Sankt Görans sjukhus, SOS International, SPSM Manilla- & Hällsboskolan, Stockholm Stad, Södertälje Kommun, Täby, Vallentuna, Österåker, och Amerikanska Ambassaden.

*) kommunen ligger i Region Uppsala

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096