23948sdkhjf

Thorling vd för ISS Sverige

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

1 november tillträder Andreas Thorling som ny vd för ISS Sverige – han har redan en lång karriär bakom sig inom den internationella koncernen.

Andreas Thorling har lång erfarenhet från olika roller inom ISS-koncernen, senast som landschef för ISS Singapore. Han är utbildad civilingenjör från KTH och började sin resa på ISS 2004 med uppdrag som bland annat affärsområdeschef och CFO i Sverige innan han fortsatte sin karriär inom ISS som CFO för region Asia Pacific.

Efter sju år med bas i Singapore, de senaste två åren som landschef för ISS Singapore, återvänder Andreas Thorling under hösten till Sverige med sin familj för att tillträda rollen som vd för den svenska verksamheten.

– Det är otroligt spännande och en förmån att få komma hem till ISS Sverige och fortsätta den resa som organisationen är inne på. Det finns en stor potential i den svenska organisationen och i den svenska marknaden, så det finns alla möjligheter till lönsam tillväxt framöver. Jag ser redan nu fram emot många nya och gamla bekantskaper, både bland kunder och kollegor, säger Andreas Thorling.

Anders Thorling efterträder Gary Kidd som går vidare inom ISS-koncernen till en roll som Global Account Director för en av ISS-koncernens största kunder, Barclays.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.141