23948sdkhjf

Laggar till Grönklitt

Marcus Laggar blir ny sportchef för Orsa Grönklitt - han säger sig ha tillbringat halva sitt liv i skidspåren och andra halvan med att åka skidor i Grönklitt.

– Det känns väldigt spännande att få chansen att bli sportchef och får vara med och utveckla den här fantastiska anläggningen, säger Marcus Laggar.

Som sportchef kommer Marcus Laggar att fortsätta vara ansvarig för Längdcentrum där han varit längdansvarig sedan 2014. Några av hans huvuduppgifter blir att även utveckla sommarverksamheten, den alpina verksamheten och även att driva event på Orsa Grönklitt.

Jag vill göra en riktigt bra anläggning ännu bättre. Nu först ska jag sätta mig in i de delar av anläggningen som jag inte haft fokus på under mina år på Längdcentrum, sedan är det bara att åka! säger Marcus Laggar.

Mari Tara, tillförordnad vd/koncernchef Grönklittsgruppen, säger att valet av ny sportchef var enkelt.

Marcus brinner för utvecklingen av Grönklitt och förstår vad våra gäster vill ha. Han har ett härligt engagemang för vinterverksamheten men också för sommaren, där vi nu kommer att göra ett rejält lyft tillsammans, säger Mari Tara.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094