23948sdkhjf

Höstlov med Flixbus

Flixbus har hittills fått in 50 procent fler bokningar för resor under höstlovet jämfört med det föregående året – det visar bolagets siffror.

Under veckorna 43 och 44 reser svenskarna mest till Stockholm, Göteborg, Jönköping, Oslo och Köpenhamn. Bokningstrycket visar att intresset för kollektivresor fortsätter att öka.

Bokningsstatistiken för årets höstlov visar en fortsättning på trenden att allt färre väljer bil och flyg för sina resor. Vi är glada att kunna välkomna resenärerna ombord och erbjuda ett miljövänligt, bekvämt och prisvärt transportalternativ, säger Jelena Jovanovic, pressansvarig för Flixbus Sverige

Enligt bokningssiffrorna kommer flest Flixbus-resenärer att åka till Stockholm, Göteborg, Jönköping, Oslo och Köpenhamn. Helgen som infaller vecka 43 verkar den 25 oktober bli mest reseintensiv, helgen därpå är det söndag 3 november som fått flest bokningar. Det finns fortfarande avgångar tillgängliga på de flesta relationer men bokningar förväntas ta ännu mer fart under den närmaste tvåveckorsperioden enligt Jelena Javanovic.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078