23948sdkhjf

MultiQ vann i Danmark

MultiQ fortsätter att ta marknadsandelar inom kollektivtrafiken i Danmark – senaste genom ett kontrakt med bussbolaget Ancheresen.

Bussbolaget Anchersen väljer att teckna avtal med MultiQ avseende en totallösning för kommunikation i bussar. Avtalet gäller 33 bussar som ska i drift i Köpenhamn. Ordervärdet är 4 miljoner kronor och leverans sker under en treårsperiod. 

Anchersen kommer att ta över driften av två busslinjer i Köpenhamn, linje 350S och linje 18. Linje 18 blir en av de två första elektriska busslinjerna i Köpenhamn. Inom kollektivtrafiken i Danmark och övriga Norden råder en ökad digitalisering för ett smartare och smidigare resande. Satsningar som ska leda till en förhöjd andel resenärer.

Vi har fått ett mer flexibelt resande där uppdaterad trafikinformation blivit allt viktigare. MultiQ erbjuder en komplett IT-lösning med information till passagerare samt trafikledning till föraren.

Anchersen arbetar målmedvetet med att ständigt höja kvalitén på reseupplevelse. Att de väljer MultiQ som partner visar att vi har ett starkt erbjudande till marknaden. Vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Mads Henrik Hansen, vd MultiQ Danmark.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.142