23948sdkhjf

Masexpressen knyts till Flixbus

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Sveriges snabbt expanderande expressbussföretag Flixbus har startat ett nytt samarbete med Masexpressen.

Sedan 11 november kan resenärerna boka sina resor mellan Stockholm och Mora med Masexpressen direkt i Flixbus-appen eller via bokningssajten FlixBus.se.

Det är ett sedan länge eftertraktat samarbete som nu trätt i kraft mellan Flixbus och Masexpressen i kraft. Flixbus kommer att agera återförsäljare till Masexpressen på sträckan mellan Stockholm och Mora.

Vi hoppas att vårt samarbete med Masexpressen kommer att attrahera fler att upptäcka Dalarna samtidigt som man kan planera hela resan smidigt och enkelt i samma bokning- från Dalarna till Stockholm och vidare till Köpenhamn, Oslo, Berlin och resten av Europa, säger Jelena Jovanovic, pressansvarig för Flixbus Sverige.

Masexpressen köptes upp för en tid sedan av Mohlins, som är även är ägaren till Härjedalingen, en annan biljettsamarbetspartner till Flixbus. Mora-linjen kommer att trafikeras i regi av Masexpressen och det är Masexpressens resevillkor som gäller för sträckan.

Fotnot. Hållplatser på Dalarna-linjen som körs av Masexpressen:
Mora - Rättvik - Leksand - Insjön - Djurås - Borlänge - Hedemora - Stockholm (Cityterminalen)

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Första staten med gratis kollektivtrafik

Plus 2

Klart: Vinnaren av Tunga Bussligan 2019!

Efter en rafflande slutstrid står det klart vem som vann Tunga Bussligan 2019 - här presenteras vinnaren plus alla tunga bussfabrikat som fått nya bussar registrerade under 2019, alla siffror kommer från Bil Swedens statiatik.

Bra december för bussarna

Nytt signalsystem i Danmark

Forskare: ”Landsortsbor riskerar att bli högerpopulister”

Allt fler flyttar till städer och kvar blir ”dubbla förlorare” som riskerar att hemfalla åt högerpopulism – men det finns ett effektivt botemedel, detta enligt forskning vid Malmö universitet.

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.141