23948sdkhjf

Busstorget – programmet spikat!

Ett av årets viktigaste turistbussevent är Busstorget som genomförs 16-17 april i Bålsta utanför Stockholm – flera heta branschfrågor ingår i programmet.

Flera anmälde sig direkt när anmälan till Busstorget öppnade i december och programmet är nästan spikat, fullt med intressanta ämnen. Bland annat kommer Transportstyrelsen dit och berättar bland annat om förändring av tillsyn och byte av företagskort, vilket är något som flera bussföretag önskat att få höra om.

Det är superkul att få och jobba med detta igen. Det är ett tacksamt event att jobba med. Det är ett nyttigt och roligt event där man träffar bussföretag bussresearrangörer, fordonsleverantörer och andra inom turistbranschen från hela landet samtidigt, säger Charlotte Erlandsson, projektledare för Busstorget. Hon fortsätter:

Dessutom i en miljö där folk känner sig avslappnade och nyfikna på vad som händer i branschen. Sveriges Bussföretag får även möjlighet att berätta om de frågor vi driver och det stöd vi utvecklar för medlemsföretagen i samverkan med övriga förbund inom Transportföretagen.

Mer information och möjlighet att anmäla deltagande finns HÄR!

Busstorget arrangeras av bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges Bussföretag inom Transportföretagen och Svenskt Näringsliv, fordonstillverkarna Mercedes-Benz, Setra, Neoplan, MAN, Scania, Volvo och VDL i samarbete med tidningarna Res- och Trafikforum.

Från början var Busstorget en del av TUR-mässan i Göteborg i många år. 2015 utvecklade vi Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att få träffas i en trevlig miljö. Därför flyttade Busstorget ut från TUR-mässan och i dag är Busstorget ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning. I år genomförs det vid Aronsborg i Bålsta, tidigare år har eventet genomförst i Hotel Tylösand, 2019, Selma Spa, 2018, Hooks Herrgård, 2017, Örenäs Slott, 2016 och det allra första på Häringe Slott, 2015

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.218