23948sdkhjf

Lämnar Infranord för Keolis

Karin Nilsson Malmén lämnar Infranord för Keolis Sverige som utsett henne till kommunikationsdirektör – hon tillträder sin nya tjänst 23 mars.

Karin Nilsson Malmén är för närvarande kommunikationschef på Infranord där hon slutar 20 mars. Nu är det dock klart att hon lämnar sin nuvarande arbetsplats för kollektivtrafikföretaget Keolis Sverige.

– Jag tackar Karin för hennes starka engagemang för Infranord och önskar henne lycka till i sin nya utmaning, säger Henrik Löfgren, vd för Infranord.

Fram till dess att en efterträdare är utsedd kommer Infranords affärschef Mikael Åstrand att ta rollen som tillförordnad kommunikationschef.

– Jag är väldigt glad och nöjd med rekryteringen av Karin Nilsson Malmén till ny kommunikationsdirektö. Karin har den erfarenhet och kunskap som behövs för att utveckla vår viktiga kommunikation med resenärer, medarbetare, uppdragsgivare och samarbetspartnersr, säger Keolis vd Jan Kilström. Han fortsätter:

– Keolis underlättar många människors vardag genom att leverera pålitlig och miljömässigt hållbar kollektivtrafik. Detta är en god utgångspunkt för vår nya kommunikationsdirektör.

– Lokalt anpassad och hållbar lokaltrafik utgör blodomloppet i ett samhälle. Keolis är en av de bästa aktörerna inom detta område och jag ser fram mot att få använda min kompetens för att öka medvetenheten och kunskapen om Keolis fördelar hos såväl kunder och samarbetspartners som resenärer, medarbetare och även blivande medarbetare, säger Karin Nilsson Malmén.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093