23948sdkhjf

Gunnar till Sweco

Håkan Gunnar är ny uppdragsledare och projektledare på Sweco.

Håkan Gunnar kommer närmast från Systra där han arbetat som regionchef för deras projektledarverksamhet och har över 35 års erfarenhet från infrastrukturbranschen. Han är en mycket erfaren uppdrags- och projektledare inom infrastruktur och har bland annat arbetat med projekterings- och produktionsansvar i Sveriges största infrastrukturprojekt Ostlänken.

– Sweco arbetar med flera utav Sveriges mest komplexa och utmanande infrastrukturprojekt. Håkans långa erfarenhet och kunskap om infrastrukturbranschen samt vana att driva stora komplexa projekt ser vi som en stor tillgång, säger Jan Thulin, vd för Swecos järnvägskonsulter.

– Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Sveriges bästa järnvägs- och infrastrukturkonsulter. Efter 34 år hos Trafikverket i beställarfunktion kommer jag att kunna tillföra bra förutsättningar för det som jag tycker är viktigast i våra affärsrelationer, nämligen bra samverkan. Ett bra samverkansklimat är en given förutsättning för att beställaren får den leverans som efterfrågas samtidigt som vi gör goda affärer, säger Håkan Gunnar.

I och med rekryteringen stärker Sweco sin uppdrags- och projektledarverksamhet vilket skapar förutsättningar för ännu bättre samarbeten med våra kunder framöver.Håkan Gunnar började sin anställning 15 januari.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062